2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Slm arkadaşlar Nasılsıniz hamilelik nasil gidiyor benim cok bas ağrılarım oluyor onun dışında iyiyim
Bu sicakta hamilelik hiç çekilmiyor yaa bi de ilk aylar daha zor bulantı halsizlik falan hepsi ust üste geliyor hayirlisi

Şükredelim, hamileliğinin son dönemleri yaza denk gelenlerin işi o kadar zorki, hem ağırlık hem sıcak...Allah hepimize kolaylık ve sabır versin.

Bende de çıkmıştı canım, annemde aloa vera çiçeği var ondan sürdüm iyi geldi ama dudağımın kenarında olduğu için sürekli yarıldı.. küçüldü ama hala duruyor orda.. Sarımsak iyi gelir diyorlar dene istersen

Saol cnm aloa vera çiçeğini hemen bulamayabilirim belki ama sarımsağı denemekte fayda var :)

canım nar çekiyordu 3 aydır hiç bir yerde bulamıyorduk,

temincek bulduk,

1 tane küçük nar 10 tl aldık :9:

kasadaki kız geçirirken fiyatı görünce birden nee narın kilosu kaç tl ya filan gibi bişey oldu, sonra döndürdü kafayı karnıma baktı, heee anladım ben de şubat ayında karpuz istemiştim, bi karpuza 45 tl vermiştik dedi

herşey yavrularımız için

:emir_bebek:

:nazar:

Ya paşam ben de o da yok, ne tatlı ne ekşi ne acı , tırtttt :D Ne yiyosun desen beyaz peynirli tors, haşlanmış yumurta, bolca pide, bir de 5 gündür domates :D
:37::37:benim uşak bir tatlı istiyor bir turşu anlamış degilim :111::111::111:oRTAYA KARIŞIGIM ANLIYICAGIN :2::2:
inşallah canımmm Allah gönlüne göre versin Rabbim bu kadar güzel yürekli,iyiniyetli bir anneninde kucağını boş bırakmaz.İnşallah Ocak ayında doğum yaptıktan sonrada bu endişeli hallerimizi hatırlar güleriz:18:
:43::43::43:İŞŞALLAH CANIM RABBİMDEN UMUDUMU KESMEDİM ODA BENİ MUTLU ETSİN İŞŞALLAH YAVRULARIMIM KOKUSUNA HASRETİM İNAN Kİ SANKİ 9 AYLIK DOGMUŞLARDA BİLMEDİGİM DİYARLARDALAR ÖYLE ÇIKIP GELSİNLER BAKIYORUM BEN ONLARI ÇOK ÖZLEDİM :59::59::59:
canım nar çekiyordu 3 aydır hiç bir yerde bulamıyorduk,

temincek bulduk,

1 tane küçük nar 10 tl aldık :9:

kasadaki kız geçirirken fiyatı görünce birden nee narın kilosu kaç tl ya filan gibi bişey oldu, sonra döndürdü kafayı karnıma baktı, heee anladım ben de şubat ayında karpuz istemiştim, bi karpuza 45 tl vermiştik dedi

herşey yavrularımız için

:emir_bebek:

:nazar:

CANIM NAR DÜŞÜK YAPAR AMAN DİYİM ELTİMDE ÇOK YEDİ KANAMASI OLDU NAR KANI İNCELTTİGİ İÇİN DİKKAT ET YEME BİR DAHA DERİM BEN HAZIR MEYVE SULARI İÇMEYİN BEBEGE ZARAR KATKI MADDESİ VAR :20::20::20:DİYEYİM DİDİM :48::48:
KOCACIM OTURMUŞ YEMEK YİYOR BENİ SİNRİ ETMEKTE ÜSTÜNE YOK ŞİDMİ ELİME ALICAM SAVAŞ BALTALARINI HABERİ YOK :104::104::104:

selam kızlar ben giremiyorum diye beni unutmuyosunuz demi tansiyon basıma bela olldu :(:14: sürekli 8e 5 doktorum normall diyo ama bas agrısı bas dönmesi göz kararması yapıyo napıyım hersey miniğim için dayanıyorum cok sükür:49: beni unutmaaayıııınnnn..! :)

selam kızlar ben giremiyorum diye beni unutmuyosunuz demi tansiyon basıma bela olldu :(:14: sürekli 8e 5 doktorum normall diyo ama bas agrısı bas dönmesi göz kararması yapıyo napıyım hersey miniğim için dayanıyorum cok sükür:49: beni unutmaaayıııınnnn..! :)

AYNI DERTTEN muzdaribim 2 gündür beynim zonkluyo resmen önceden ben baş ağrısı nedir bilmezdim :( Ne yapabilirzki ya bi çözümü yokmuki :43:

Son düzenleme:

:37::37:benim uşak bir tatlı istiyor bir turşu anlamış degilim :111::111::111:oRTAYA KARIŞIGIM ANLIYICAGIN :2::2:

:43::43::43:İŞŞALLAH CANIM RABBİMDEN UMUDUMU KESMEDİM ODA BENİ MUTLU ETSİN İŞŞALLAH YAVRULARIMIM KOKUSUNA HASRETİM İNAN Kİ SANKİ 9 AYLIK DOGMUŞLARDA BİLMEDİGİM DİYARLARDALAR ÖYLE ÇIKIP GELSİNLER BAKIYORUM BEN ONLARI ÇOK ÖZLEDİM :59::59::59:

CANIM NAR DÜŞÜK YAPAR AMAN DİYİM ELTİMDE ÇOK YEDİ KANAMASI OLDU NAR KANI İNCELTTİGİ İÇİN DİKKAT ET YEME BİR DAHA DERİM BEN HAZIR MEYVE SULARI İÇMEYİN BEBEGE ZARAR KATKI MADDESİ VAR :20::20::20:DİYEYİM DİDİM :48::48:
KOCACIM OTURMUŞ YEMEK YİYOR BENİ SİNRİ ETMEKTE ÜSTÜNE YOK ŞİDMİ ELİME ALICAM SAVAŞ BALTALARINI HABERİ YOK :104::104::104:

paşacım küçük bir nardan bir şeycik olmaz korkutma kızı. afiyetle yesin. hadi sana savaşta kolay gelsin. dikkat et gazi olma:1:

Son düzenleme:
AYNI DERTTEN muzdaribim 2 gündür beynim zonkluyo resmen önceden ben baş ağrısı nedir bilmezdim :( Ne yapabilirzki ya bi çözümü yokmuki :43:

kuzular geçmiş olsun. :38:öpeyim geçsin:54:

kuzular geçmiş olsun. :38:öpeyim geçsin:54:

saol cnmcım... ben kendi kendine nazar değdirenlerdenim sanırım.Hamile kalınca Cildim çok güzelleşti dedim suratımı sivilce bastı ,midem hiç bulanmıyo dedim sabahları aç karnına bi güzel kusuyorum , şimdide baş ağrısı neyse en kötü günümüz böyle olsun inş. :9:

kızlar benimde başağrı var hiç geçmeyen zonkluyor:(diş etlerimde kanıyor dr söylediğimde c vitamini eksikliği dedi. elevit ve demir kullanıyorum şimdi bemix c verdi.

kızlar benimde başağrı var hiç geçmeyen zonkluyor:(diş etlerimde kanıyor dr söylediğimde c vitamini eksikliği dedi. elevit ve demir kullanıyorum şimdi bemix c verdi.

Baş ağrıısı suya ihtiyaç olduğunu gösterirmiş birde fazla kanbasıncından olurmuş hamilelikte .Valla ben suyu 3 litre içemiyorum fazla içince midem bulanıyor bu sefer kusup daha çok su kaybediyorum.Herkes zorla iç diyo ama ne yapayım midem bulanıyo :54: Bende elevit kullanıyorum diş eti kanamam geçti çok şükür

başağrısı hatırlamak bile istememm..birçok şeye alerjim var ve ilk etkisi başım olur.. Allah yardımcınız olsun kızlar biran önce gesin inşallah..çoookk gemiş olsun....

iyi geceler kızlar..napıosunuz?cepten takip etmeye çalıştım ama ordan cevap yazamıyorum.okumakta zor oıluyor.bir de sayfalar maşallah çok hızlı ilerliyor.cuma günü ikili testim var.12+4 olmuş olacaz.sizce cinsiyetini öğrenebilirmiyiz?cinsiyetini öğrenen arkadaşlar ne zaman öğrenmiştiniz ilk olarak?bi yazsanız...
bu arada 2 kilo aldım.moralim de bozuldu.bi de elevite başlamıştım.3 gündür kabızım.. :37: ondan mı acaba diyorum.son bi soru elevit kullanıp (çok çok afedersiniz) kabız olan ve çok koyu ... ışkısı olan var mı?

Saol cnm aloa vera çiçeğini hemen bulamayabilirim belki ama sarımsağı denemekte fayda var :)

Sen nerdeydin, ben sana bir kac yaprak kargolarim. Koparinca gun gecince falan bisey olmuyof. Ben tatile giderken kopardim aldim yanima.. Sarimsak iyi gelmezse soyle muhakkak gonderirim. :))

unutmuyoruuuzzzzz

saol cnmcım... ben kendi kendine nazar değdirenlerdenim sanırım.Hamile kalınca Cildim çok güzelleşti dedim suratımı sivilce bastı ,midem hiç bulanmıyo dedim sabahları aç karnına bi güzel kusuyorum , şimdide baş ağrısı neyse en kötü günümüz böyle olsun inş. :9:

Al iste benden bi tane daha ben de ne zaman iyiym desem basima bir suru hal geliyor... Geri gelen mide bulanfim cabasi :(((

iyi geceler kızlar..napıosunuz?cepten takip etmeye çalıştım ama ordan cevap yazamıyorum.okumakta zor oıluyor.bir de sayfalar maşallah çok hızlı ilerliyor.cuma günü ikili testim var.12+4 olmuş olacaz.sizce cinsiyetini öğrenebilirmiyiz?cinsiyetini öğrenen arkadaşlar ne zaman öğrenmiştiniz ilk olarak?bi yazsanız...
bu arada 2 kilo aldım.moralim de bozuldu.bi de elevite başlamıştım.3 gündür kabızım.. :37: ondan mı acaba diyorum.son bi soru elevit kullanıp (çok çok afedersiniz) kabız olan ve çok koyu ... ışkısı olan var mı?

İkili testde doktor bana şu olabilir bile demedi ..Ama öğrenenler olmuş... elevit malesef bendede kabızlık yaptı dışkıda koyulaşmada..ama zamanla kabız geçiyor dışkıda koyuluk geçmiyor

İkili testde doktor bana şu olabilir bile demedi ..Ama öğrenenler olmuş... elevit malesef bendede kabızlık yaptı dışkıda koyulaşmada..ama zamanla kabız geçiyor dışkıda koyuluk geçmiyor

cevabın için teşekkür ederim canım.bir de ben hala progeston kullanıyorum.bu ilacı daha ne kadar kullancam acaba?kullanan var mı başka?bi de senin dr cinsiyet için seni ne zaman çağırdı?

Back
X