2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
pufpufummm çok şükür çok sevindim en kısa zamanda arkamızdan gelmen dileğiyle canımm aynı yılın bebekleri olsunlar...rabbim gönlüne göre versin inşallah...

çok ama çooook sağol canım..
inş ilk denemede olur ve inş bu defa hayırlısıyla sağlıklı olur da hemen arkanızdan gelirim..
inan çoooooooook istiyorum...

ben 4 sene Londrada yaşadım, hastaneye gidebilmek çok zor, gittiğinde buraya gelmeden önce şuraya gidecektin vs vs oradan oraya yollayıp, uzattıkça uzatıyorlar, ha deyince gidilmiyor malesef :(

canım sacmalık o düsünsene hamilesin ve kanamam var diyosun..ve yinede seni acile muhaneye almıyorlarmı ??? böyle biseyide ilk kez duyuyorum ben...almanya öyle degildi cok sükür yani....acil durumda hemen muhaneye alınırsın heleki hamileysen...iyi oradan oraya yollarken o kadın o arada düsük yapsa dogum yapsa ne olcak??? böyle bisey olamaz ya nerde yasıyoruz biz ???

hoşbuldum kızlar :) ay inşl bu cuma benim de gösterir cinsiyeti. Bişi daha sorcam belki konuşmuşsunuzdur bu konuyu ama, çatlak kremi ya da yağ falan kullanmaya başladınız mı? ben daha başlamadım ama başlıycam inşl artık. doğal yağlardan bi karışım yapmayı düşünüyorum kendime. daha tam tarifi almadım

çatlak kremi olarak dr bana lıerac verdi. netten fiyatları biraz daha uygun ama kullananlar gerçekten çok memnun. bende memnnunum.

:53::53::53:nerde bu millet nerde bu devlet çabuk gelin yamacıma:57::57:vallahi sizleri bir boş bırakmaya gelmiyor :20::20:

bugün evin sensini seyrettim saçma geldi flim bana çok acıklıydı sonlarına dogru:43::43::43:olan bebegime oldu garip jelibonum bri taraftan paşa yapma bu bir flim desemde bir taraftanda agladım allah var özcan denizde ozaman karizmaymış he:23::23:
aman jelibonumun babası duymasın:9::9::9:

kızlar nerdesinzi be sizbiz kız nerdesin hele bri yakalıyım seni tuttugum yerde saçımı başını yolmazsam bende paşa degilim :57::57::57:çabuk gel buraya bekliyorum :43::43::43:insan çıkarken neden çıkıcagını ayrıcalıklarla yazar degilmi okadar hamile merakta kaldı neden ne olduda gitti diye vallahi kafamdan bri sürü seneryo yazdım haberin olsun :111::111:

orkidede bir göründü bir kayboldu :25::25::25:
hu hu işleirmi bittim kimse yokmi:101::101::101:

Bugun bi oglum olucagini ogrendim hadi bi girip haber veriyim dedim oda ne kizlarda sayi oldukca artmis
Hepimizin yavrularina masallah saglicakla kucagimiza alalim insallah
Pufpuf insallah hemencik yetisirsin guzel haberler verirsin

Son düzenleme:
hakkatten karışık işler en güzeli tüp bebek dermişim.Doktor koyuyo bide hesaplayıp söylüyo:52::52::52:Anammm ülkeme kurban olayım ben çatlardım kız iyi dayanmışın,burda zırt pırt doktora gidiyoz ozaman biz,işimiz iş yani.Aman neyse sağlıklı haberini almışsın ya gerisi boş,bi şekilde de döllenme olmuş bebek olmuş işte annesi boşver hesap kitabı tadını çıkar göbüşündeki mucizenin:49:

valla oyle ulkemiz gibisi yok :))siz cok sanslisiniz burda sadece 3veya 4 utrason hakkiniz var ilk utrason 12,haftalik-ikinci utrason 20,haftalik , 3.yu bilmiyorum :))hatirlamiyom :) ve gittik sadece kan ve utrason icin 4 saat hastanede zamn gecirdik boyle sanki unv sinavina giriyorsun tonlarca sorular :))normalde turkiyede 30 dk alir off offff cok ozledimm :))ama haklisin hesap kitap bosverecegim hamileligin tadini cikarmaliyim degil mi :))))

Son düzenleme:
:53::53::53:nerde bu millet nerde bu devlet çabuk gelin yamacıma:57::57:vallahi sizleri bir boş bırakmaya gelmiyor :20::20:

bugün evin sensini seyrettim saçma geldi flim bana çok acıklıydı sonlarına dogru:43::43::43:olan bebegime oldu garip jelibonum bri taraftan paşa yapma bu bir flim desemde bir taraftanda agladım allah var özcan denizde ozaman karizmaymış he:23::23:
aman jelibonumun babası duymasın:9::9::9:

kızlar nerdesinzi be sizbiz kız nerdesin hele bri yakalıyım seni tuttugum yerde saçımı başını yolmazsam bende paşa degilim :57::57::57:çabuk gel buraya bekliyorum :43::43::43:insan çıkarken neden çıkıcagını ayrıcalıklarla yazar degilmi okadar hamile merakta kaldı neden ne olduda gitti diye vallahi kafamdan bri sürü seneryo yazdım haberin olsun :111::111:

orkidede bir göründü bir kayboldu :25::25::25:
hu hu işleirmi bittim kimse yokmi:101::101::101:
Sana neden paşam diyorlar?jelibon kim?burası neresi?ben kimim ?:))))))

Bugun bi oglum olucagini ogrendim hadi bi girip haber veriyim dedim oda ne kizlarda sayi oldukca artmis
Hepimizin yavrularina masallah saglicakla kucagimiza alalim insallah
Pufpuf insallah hemencik yetisirsin guzel haberler verirsin
Hadi gözünaydın olsun,Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin,sanırım Ocak ayında erkek bebek fazla ,kızlar azınlıkta :)))

canım bende yurtdısında yasadım daha 7 aydır tr de yasıyorum...sen yurtdısı derken nerde yasıyorsun ?? eger almanyadaysa tabiki ha degince doktora gidebilirsin sonucta kahverengi akıntıların geliyormus hastaneye acile gidebilirsin..kimsede seni geri cevirmez...bazen okuyorum da burda felan yurtdısında yasıyorum ha degince doktora gidemiyorum yanlıs anlama ilk senden okumadım...ama öyle degil en azından almanyada öyle degil..avrupa ülkeleri öyle basdan savuran saglık bölümü degilki...hastaneye acile gidebilirsiniz...

Canim Almanya degil Amerikadayim. burada saglik sistemi rezalet. eger saglik sigortan yoksa ve doktora ufacik bir sey icin bile (ornegin grip) gitmissen sana 1000dolarlara kadar fatura cikarabiliyorlar. saglik sigortan varsa da pek bisey degismiyor sigorta masraflarin yuzde bilmem kacini oduyor gerisi sana kaliyor. ben hamile kaldiktan sonar sigorta yaptirayim dedim sigorta hamileligin masraflarini karsilamiyormus vay efendim oncede nenden yaptirmamisim. mesela seker hastasisin sigortan var ancak sigorta seker hastaligini karsilamiyor cunku o genetik bir hastalik. sigorta ancak sonradan olusan seyleri karsiliyor. kanser oldun yine sikinti onunda temelini genetige dayandirabiliyorlar. neyse bizde yesil karta basvuralim dedik burada hamilelere bizdeki yesil kart uygulamasina benzer bir uygulama var basvurduk nerdeyse 1 ayda sonuclandi red yedim nedeni de abd vatandasi degilmisim ya da en az 5 yil abd de bulunmaliymisim ben buraya geleli 1 yil ancak dolacak. esim burada ogrenci cok sukur gecinip gidiyoruz ancak saglik sistemini gorunce insan feryad etmk istiyor. her ay ultrasondur doktor kontoludur en az 500-600 dolara patlayacak. ne yapacagiz kara kara dusunuyorum. tatilde Turkiyedeydim orada 2 defa gittim doktora bebegimin kalp atislarini duyduk gorduk cok sukur sikinti yok Turkiyedeyken folik asit, demir ilaci, elevit, progestan gbi ilaclari kutu kutu almistim. doktorum yolculuga cikmadan once dusuk onleyici ignede yapti o 24 saatlik aktarmali ucak yolculuguna ragmen hic bir kanama akinti olmamisti ancak simdi olunca korktum. hemen progestana basladim bu arada kapi kapi doctor ariyoruz en son care biri akil verdi gidin hastanenin aciline kontrolleri yaptrin fatura gelince de bes kurusumuz yok deyin cikin diye. bakalim bugun bu yolu deneyecegiz. kizlar bana dua edin. bebegimin 2li tarama testi vakti geldi onu da sag salim yaptirayim. burada yasayan turkler dogurmus gelen 50bin 100bin dolarlik masraflari da odememiisler paramiz yok diye. devlet haciz de koyamiyo vatandasi degilsin haliyle biz de oyle yapacagiz galiba :( ben amerikaya dogurmaya gelen unlulere hayret ediyorum adamlar yattiklari yerden para kazaniyorlar herhalde ki buraya dogurmaya geliyorlar...

canım ebned 9 haftaya kadar geldi 2 ablamdada doguma kadar gelmiş öle dediler 3 litre su iç bol istiraat et canım progestan al günde 2 tane 200 olmak üzere allahım bebekelirmize ömrü versin ne diyim

cok tesekkur ederim pasam aminn... Allah sag salim kucagimiza almayi nasip etsin insallah

ben 4 sene Londrada yaşadım, hastaneye gidebilmek çok zor, gittiğinde buraya gelmeden önce şuraya gidecektin vs vs oradan oraya yollayıp, uzattıkça uzatıyorlar, ha deyince gidilmiyor malesef :(

demek lonra da berbat :( valla Turkiyedeki arkadaslar ulkemizin kiymetini bilin derim ben. gozunu sevdigimin Turkiyesi ya ister devlet ister ozel hastane hic farketmez isin en gec 1 saatte hallolur...

Sana neden paşam diyorlar?jelibon kim?burası neresi?ben kimim ?:))))))
teket teker cevaplayım bari:9::9::9:
1- bana neden paşam diyorlar gizemliyimde ondan :9::9:önceki rumuzum sevtun 2 di ebem kızım ölünde degiştirdim :14:paşa oglumun ismi yanı muhabbet kuşumun ismi allah var pek dalu konuşuyor teyzesi şimdi kafamı ütülüyor koş koş diyor :9::9:babacı uyuz ne olucek okadar bak besle annelik yap amma babacı uyuz babası gelsin ondan ayrılmıyor baba baba deyip duruyor bri anne demiyor evlendirdkim paşayı karısı köpük hanım bir hevesle bekliyoruz bebesi oplsunda öpüyüm kokluyum diye kız neteten gri bak muhabbet kuşlarını bebelri pek dadlu oluyor :9::9:
2- jelibon kim :55::55:sence arkadaşlar bebegime jelibon adını koydular dikkat edersen avatarımda jeilibon yazıyor :9::9:
3- vallahi burası kadınlar kulübü ocak annelerinin muhabbet ettigi yer :9::9:amam millet yok tabe nerde bu devlet dedim millet deidm alta okadar kişi vardı demediler burdayız yoksa siz beni beyenmiyormusunuz baksanıza çok şirinim ben ama ya:86::86:
4- senin kim olduguna gelince onu bilmiyoum bugün ocak annelrinde aradım bulamaıdm seni sen kimsin kız:9::9::9:
canım ebned 9 haftaya kadar geldi 2 ablamdada doguma kadar gelmiş öle dediler 3 litre su iç bol istiraat et canım progestan al günde 2 tane 200 olmak üzere allahım bebekelirmize ömrü versin ne diyim

cok tesekkur ederim pasam aminn... Allah sag salim kucagimiza almayi nasip etsin insallah

canım dikkat et merak etme ebbem bendede 6 haftadan başladı 9 haftaya kadar geldi rabbim bebekelrimiz korusun kızlar ben hisettemeye başlamadım amma velakin pıt pıt oluyor bazen :17::17:

Kahverengi akıntı önceden oluşmuş bir kanama demek bence tüm yolları deneyip doktora git ve yorma kendini muhakkak istirahat et.. Şuan ben de aynı dertten muzdaribim çünkü :( QUOTE]

canim cok tesekkur ederim ayaklarimi uzattim yatiyorum :) bugun bi sekilde doktora gidecegim. insallah bebeklerimizi saglikla kucagimiza aliriz :)

Canim Almanya degil Amerikadayim. burada saglik sistemi rezalet. eger saglik sigortan yoksa ve doktora ufacik bir sey icin bile (ornegin grip) gitmissen sana 1000dolarlara kadar fatura cikarabiliyorlar. saglik sigortan varsa da pek bisey degismiyor sigorta masraflarin yuzde bilmem kacini oduyor gerisi sana kaliyor. ben hamile kaldiktan sonar sigorta yaptirayim dedim sigorta hamileligin masraflarini karsilamiyormus vay efendim oncede nenden yaptirmamisim. mesela seker hastasisin sigortan var ancak sigorta seker hastaligini karsilamiyor cunku o genetik bir hastalik. sigorta ancak sonradan olusan seyleri karsiliyor. kanser oldun yine sikinti onunda temelini genetige dayandirabiliyorlar. neyse bizde yesil karta basvuralim dedik burada hamilelere bizdeki yesil kart uygulamasina benzer bir uygulama var basvurduk nerdeyse 1 ayda sonuclandi red yedim nedeni de abd vatandasi degilmisim ya da en az 5 yil abd de bulunmaliymisim ben buraya geleli 1 yil ancak dolacak. esim burada ogrenci cok sukur gecinip gidiyoruz ancak saglik sistemini gorunce insan feryad etmk istiyor. her ay ultrasondur doktor kontoludur en az 500-600 dolara patlayacak. ne yapacagiz kara kara dusunuyorum. tatilde Turkiyedeydim orada 2 defa gittim doktora bebegimin kalp atislarini duyduk gorduk cok sukur sikinti yok Turkiyedeyken folik asit, demir ilaci, elevit, progestan gbi ilaclari kutu kutu almistim. doktorum yolculuga cikmadan once dusuk onleyici ignede yapti o 24 saatlik aktarmali ucak yolculuguna ragmen hic bir kanama akinti olmamisti ancak simdi olunca korktum. hemen progestana basladim bu arada kapi kapi doctor ariyoruz en son care biri akil verdi gidin hastanenin aciline kontrolleri yaptrin fatura gelince de bes kurusumuz yok deyin cikin diye. bakalim bugun bu yolu deneyecegiz. kizlar bana dua edin. bebegimin 2li tarama testi vakti geldi onu da sag salim yaptirayim. burada yasayan turkler dogurmus gelen 50bin 100bin dolarlik masraflari da odememiisler paramiz yok diye. devlet haciz de koyamiyo vatandasi degilsin haliyle biz de oyle yapacagiz galiba :( ben amerikaya dogurmaya gelen unlulere hayret ediyorum adamlar yattiklari yerden para kazaniyorlar herhalde ki buraya dogurmaya geliyorlar...

Merhabalar, Amerika'da hangi eyalettesiniz?

Back
X