paşaaaa![]()

babamızı yoldaymış jelibonun karı aç gelsede yemek yesek garibi habira meyveyle sütle kandırıyorum kız ne var ne yok oralarda

ya şu sizbiz canımı sıktı he gelmedi bugün

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
paşaaaa![]()
ya o sizbiz'e benimde kafam takıldı yaa..Aklıma kötü birşey geliyor ama buraya yazmak istemiyorum aslında,
babamızı yoldaymış jelibonun karı aç gelsede yemek yesek garibi habira meyveyle sütle kandırıyorum kız ne var ne yok oralarda
ya şu sizbiz canımı sıktı he gelmedi bugün![]()
ya o sizbiz'e benimde kafam takıldı yaa..Aklıma kötü birşey geliyor ama buraya yazmak istemiyorum aslında,
Sen babiş'i neden bekliyorsun yaw?Jeliboncuğu aç bırakmasana![]()
Allah Allah ne oldu acaba ya??Birine falan mı kızdı forumda yoksaaç degil bebem benim kuzucum da babamızla yemek yeriz biz saat kaç olursa olsun onsuz oturmam sofraya 12 sendir böyledir canım tek kalmasın dedim garibim
faceye mesaj attım onada bakmamış![]()
Hadi gözünaydın olsun,Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin,sanırım Ocak ayında erkek bebek fazla ,kızlar azınlıkta :)))
Allah Allah ne oldu acaba ya??Birine falan mı kızdı forumda yoksaBelkide forumda yazılanlardan etkileniyordur,neyse iyi düşünelim biz
bu ara bütün hamişlerin psikolojisi nanay
belki biraz ara vermek istedi.
Sen babiş'i bekle bakalım,benim bütün öğünler karıştı valla,akşamüstü gibi yedim ,sonra tatlı,meyve (kiraz) daha acıkmadım tabii
gece 12-1 gibi yerim artık![]()
zannetmem canım amam briyle yazışmıştı burda yanlış anladın vs demişti ondanmı acaba girmiyor
kirazı çok yedim zamanında şimdi canım istemiyor allah ne versiyse artık çok şeftali tüketiorum eşim diyor soyda ye aman deidm sende babası neki sıpanı ne olsun dedim sende haklısın dedi
beni çagıran kendisi giden şimdi kendisi kesin okuyordur burayı kızsizbiz saçını yolmadan çabuk buraya gel bir açıklama yap bekliyourm![]()
zannetmem canım amam briyle yazışmıştı burda yanlış anladın vs demişti ondanmı acaba girmiyor
kirazı çok yedim zamanında şimdi canım istemiyor allah ne versiyse artık çok şeftali tüketiorum eşim diyor soyda ye aman deidm sende babası neki sıpanı ne olsun dedim sende haklısın dedi
beni çagıran kendisi giden şimdi kendisi kesin okuyordur burayı kızsizbiz saçını yolmadan çabuk buraya gel bir açıklama yap bekliyourm![]()
sizbiz bak bakem gözüme heeeee hııımmmm
paşam cinsiyeti merak ediyorsan,altta hamilelik takvimini bir oku canım![]()
Evet eveeettselam şekerim,sanırsam kocası geldi çıktı forumdan.Hamilelik takviminde yazılı olanları anlamadı diye biliyorum yaani ikisi arasında bir fark bulamıyorum sadece totom büyüyo dedi durdu geçen hafta![]()
Evet eveeetthatta belim incedir ama kalınlaşmış dedi,kızı olucak o zaman
![]()
benimkide kıvama geldi bebem bunların galiba malum günleribenim odun bugun pc yi bana bıraktııı))kız paşam ne oldu bu oduna anlamadım yazdıklarımı mı okuyoki?
şimdide çok uykum var gözümü açamıyorum dedi gitti yattı.Ben bu adamla aynı anda yatıp uyuyamıycam sanırsam
SİZBİZ eulaş hakkatten şok ettiş gitti herkesi ben uzunca birüsre giremiycem hoşçakalın dedi,deyiş o gidiş bidahada girmedi hakkatten niyekine acaba???
sizbiz bak bakem gözüme heeeee hııımmmm
paşam cinsiyeti merak ediyorsan,altta hamilelik takvimini bir oku canım![]()
bende aynı tahmini yaptım sanırım br arkadaş daha kızın olcak dedi paşama.Dur bakalım hayırlısı Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinde.forum pek hareketsiz yarın işte girerim bende kaçar hadi iyigeceler,bebişinle sana şimdiden sağlıklı güzel bir Cuma günü diliyorum görüşürüz
![]()
bende aynı tahmini yaptım sanırım br arkadaş daha kızın olcak dedi paşama.Dur bakalım hayırlısı Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinde.forum pek hareketsiz yarın işte girerim bende kaçar hadi iyigeceler,bebişinle sana şimdiden sağlıklı güzel bir Cuma günü diliyorum görüşürüz
![]()
benimkide kıvama geldi bebem bunların galiba malum günleri3 gündür eşim bana sarılarak yatıyor etkende olmasa amam keyfim yerinde
allah bozmasın
sabahtan beri açtım memelrimi bri otarafa bir bu taraa elelyip durudm galiba sol memem daha sert gibime geliyor gözümüde çözemeidm sag gzüem daha parlak
23 ne kaldı canım beni göran bugün sapık zannderdi vallahi ona buna elle
millet kız diyor ben erkek diyom hadi bakalım kim galip gelicekeşim geldi bebeler yemek zamanı mutfakta mamları hazırladı getiriyor ben kaçtım sonra sevişirk
![]()
Utah dayim yoksa sen de mi Amerikadasin?
benim de aynı,
ultrasonda bakınca büyüklüğü sanki ben hamile kalmışım, üstüne adet görmüşüm, sonra 2. adetim gecikince hamile olduğum anlaşılmış,
adet tarihi hesabından 2 hafta büyük, doktorda hesaplıyor hesaplıyor, emin misin adet gördüğüne filan dedi, hee dedim, çekilme kanamasıdır o sen öyle sanmışsındır filan dedi, basbayağı adet gördüm ama ben,
ya da toramanlar geliyo :) içimizde birer dev yavrusu var,
Pufpuf hadi canım sende Mart annelerine yetiş:))
Selam kızlar ben geldim.. ikili testi yaptıramadım devlete gitmiştim kendi doktoruma gitmedim bugun testi devlette yaptır ben bakıyım sonucuna demişti saolsun ama yaptıramadım yokmus ikili test ama ense kalınlıgına bakalım dedi 0.74 dedi devlettekiler hemen basından atıveriyolar zar zor ellerini önünde birlestirmiş namaz kılar gibi onu görebildim sadece bu kadar ama galıba ikili testi yaptırmıycam ben cok cok önemli değil sanırsam uuuuf karar veremiyom kızlaar:26: bide 11 hafta 1 gün dedi doktor sasırdım kendi doktorum satla arasında 2 gün var diyodu ama bu baya bı fark söledi korkmaya başladım anlıyacagınız guzel bi kontrol değildi :18: