2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Bu doktorlar kasıtlımı yapıyorlar ilk doktorumu bulsam varya kadın çok iyiydi ya...her şeyini güler yüzle söylerdi çok kibar bi doktordu ya...

günaydın güzel anneler ve bebişleri :)
hayırlı ve güzel cumalar işin son günü mutluluk verici :)
kızlar vücudunuz ne alemde benim ki aldı başını gitti ne bel oyuntusu ne bir şey
kocaman bir şey oldum yada ben abartıyorum
haftasonu yazlığa gideceğiz evdeki bikinimi deniyim dedim nerdeeeeee
36 beden ben almış başını gitmiş :(
ve mecbur gidip büyük bir bikini mayo bir şey almam lazım

kızlar vücudunuz ne alemde benim ki aldı başını gitti ne bel oyuntusu ne bir şey

günaydın canım,denize girebilirsen benim içinde gir yaaa tatile gidenlere gıcık oluyorum şu Ankarada da deniz olsaydı ne olurdu sanki:30:

kızlar salı gunu ıkılı test ıcın kan verdım ama sonuc daha cıkmadı bide özel hastane 1 haftada anca çıkarmış:(( nasıl beklıcem

nerde yaşıyosun?İnternetten baksan bulamazmısın?

İstanbul Anadolu yakasındayım ama doktor Avrupa yakasındaymış yani olmadı iyi bir doktor bulmam gerek benim ya....aslında devlette iyi bir doktor var ama doğum özelde olacağı için birde özel bulmak gerek... bu arada kızlar ben kilo almıyorum ya hep aynı yerimde sayıyorum vücutta hiç değişiklik yok sadece kasıklarım biraz şişiyor o kadar başka yok...ne sivilce ne genişleme...

çoook tebrik ederim.Sağlıkla kucağına al inşallah.Bu çocukların hayal dünyası ne kadar da tatlı sormuş kıyamam.Maşallah bebişininde iyi olmasına sevindim.Tekrar gözünaydın.:nazar:

sağol canım rabbim sağlıcakla kucaklarımıza aldırsın inşallah..ne kadar şükretsek az ya mucize resmen herşeyi var 140 gr şeyin,,

Ne kadar güzel :)
Kız çocukları ne cimcime oluyorlar yahu, tam yemelik.:56:

sormaaa benim bi dostum var 3 tane erkek cocuğu vardı en son bitane kızı oldu diyorki kız cocuğu olmayan ben babayım demesin çokfarklı oluyorlar babaya çok düşkünoluyorlar...biz eşimle kazara birbirimizi onun yanında öpersek oooooo önce beni öpün sonra siz öpüşün diyor çok ilgi istiyorlar ve çok cilveli oluyorlar sorma rabbim herkeslere tattırsın inşallah...gönlümden 1 kız 1 erkek geçerki hep allahım gönlüme göre verdi rabbim isteyen herkeslere versin inşallah...

merhaba kızlar, vücut şekillerinden bahsetmişsiniz, benim belim kalınlaşmadı fazla, önden bakınca bel oyuntum var hala. ama yandan kocaman duruyor. erkek olduğu içinmiymiş demekki, bunu bilmiyordum.

bikinimin içinede hala girebiliyorum üstü sıkıyor sadece oda arkadan ipli olmadığı için ayarı yok açamıyorum.

ben artık pıt pıtlarını hissediyorum, geçen haftadan beri arada bir yokluyor, çok güzel bir duygu.

üçlü test zamanımız geldi ama yaptırmayacam, haftaya normal kontrole gidecem, randevumu aldım şimdiden.

merhaba kızlar, vücut şekillerinden bahsetmişsiniz, benim belim kalınlaşmadı fazla, önden bakınca bel oyuntum var hala. ama yandan kocaman duruyor. erkek olduğu içinmiymiş demekki, bunu bilmiyordum.

bikinimin içinede hala girebiliyorum üstü sıkıyor sadece oda arkadan ipli olmadığı için ayarı yok açamıyorum.

ben artık pıt pıtlarını hissediyorum, geçen haftadan beri arada bir yokluyor, çok güzel bir duygu.

üçlü test zamanımız geldi ama yaptırmayacam, haftaya normal kontrole gidecem, randevumu aldım şimdiden.

günaydın canım ilk gebeliğin mi?Bide 17.hafta görünüyor hamilelik takviminde tam 17.hafta içinde mi pıt pıtları hissetmeye başladın?Nasıl bişey çok merak ediyorumda nezaman pıtlıyor miniğin?:49:

heee hee ben kilo almadım yani sanırım 500 gr filan aldım ama göbeğim çıktı hem bayağı benim bikinilerde sıkıyor dün gidip baktım 1-2 beden büyük bişeyler almaya karar verdim :1: bayramda tatil niyetimiz var çünkü........

hello kızlar,

valla daha sonuçlar çıkmadı :(

2 saate kadar kesin çıkacak diyorlar, sabırsızlıkla bekliyoruz, neyse geç olsunda iyi bir sonuç çıksın

dün akşam bi bebek mağazasının açılışına özel %50 indirim varmış, eşimle oraya gittik. Baya bişiler aldık fiyatlar çok uygundu, artık kıyafet ihtiyacımız hiç kalmadı sanırım. zaten daha önce 10lu hastane çıkışı, bir tane pijama takımı, 2 tane penye tulum, 2 tane kadife tulum almıştım. dün akşamda 11li hastane çıkışı daha aldım, yumuşacık sarı-beyaz renklerde, bikaç tane daha tulum aldım, iki tane tek alt aldım biri patikli biri patiksiz, bir çift çorap aldım, alt açma minderi, havlu takımı, pijama takımları, çıtçıtlı atlerlerden aldım. annemde bikaç bişey almış şimdiden. eve gidince yaydım salonun ortasına inceledim tekrar hepsini, içinde bebek yokken seviyorum şimdilik. 5 ay daha nasıl dayanacam bilmiyorum

İstanbul Anadolu yakasındayım ama doktor Avrupa yakasındaymış yani olmadı iyi bir doktor bulmam gerek benim ya....aslında devlette iyi bir doktor var ama doğum özelde olacağı için birde özel bulmak gerek... bu arada kızlar ben kilo almıyorum ya hep aynı yerimde sayıyorum vücutta hiç değişiklik yok sadece kasıklarım biraz şişiyor o kadar başka yok...ne sivilce ne genişleme...

canım ultrasona göre bende 15. haftadayım..bende daha sanırım 500 gr. filan ancak aldım 58.5 kg ile hamile kaldım şu anda bazen aynı bazen 59 çıkıyorum.......sanırım tokluk açlık vs. gibi duruma göre değişiyr... tedirgin olacak bişey değil bebeğin gelişimi iyi zaten 5. aydan itibaren istesek de istemesek de kilo alacağız.......... dr. 9-14 kg arasını normal karşılıyo eminim o kadar alırız erken almamak iyi oldu aslında ;)

dün akşam bi bebek mağazasının açılışına özel %50 indirim varmış, eşimle oraya gittik. Baya bişiler aldık fiyatlar çok uygundu, artık kıyafet ihtiyacımız hiç kalmadı sanırım. zaten daha önce 10lu hastane çıkışı, bir tane pijama takımı, 2 tane penye tulum, 2 tane kadife tulum almıştım. dün akşamda 11li hastane çıkışı daha aldım, yumuşacık sarı-beyaz renklerde, bikaç tane daha tulum aldım, iki tane tek alt aldım biri patikli biri patiksiz, bir çift çorap aldım, alt açma minderi, havlu takımı, pijama takımları, çıtçıtlı atlerlerden aldım. annemde bikaç bişey almış şimdiden. eve gidince yaydım salonun ortasına inceledim tekrar hepsini, içinde bebek yokken seviyorum şimdilik. 5 ay daha nasıl dayanacam bilmiyorum

hepsini güle güle kullanın inşallah bende daha hiç bişey almadım cinsiyet netleşse belki bakarım bişeyler acele etmek de istemiyorum aslında ama bişeyler almadan da duramam sanırım en azından kıyafetle başlarım :34:

günaydın kızlaar :)

biz de dün doktora gittik, 2 hafta önce kız demişti dün hadi tekrar bakalım dedi ama tereddütlü bir şekilde "ee kız ama kesin değil 16.haftada netleştiririz" dedi. 2 haftadır kesin kızz diye gezen eşim bile tereddüt etti :))
sanırım detaylı ultrasona kadar emin olamayacağız :)

sağlıklı sıhhatli olsunlar da, gerisi boş tabii...

Starda bi yarışma var yeni. Küçük çocuklar var yarışmada unuttum ismin şimdi. Geçen gün orda bir çift anlatıyor. Erkek bebek bekliyorlarmış. Eşi doğurup da bebeğin ağlama sesi gelince kapıda birisi "kız sesi bu" demiş :) Adam da yok artık, oğlumuz olacak bizim dedim diyor.

Şimdi tatlı bir kızları var, iki yaşında. Doğana kadar emin olamayacağız herhalde :D

günaydın hanımlar ve göbüşler. herkese merhaba. benim göğsümden suya benzer süt gelmeye başladı. dün çok tuhaf oldum. erken diilmiki acep?

hello kızlar,

valla daha sonuçlar çıkmadı :(

2 saate kadar kesin çıkacak diyorlar, sabırsızlıkla bekliyoruz, neyse geç olsunda iyi bir sonuç çıksın

ikili test sonucumu canım ? inşallah güzel şeyler duyarsın tatlım ense kalınlığı ölçülmüş müydü? o az çok fikir veriyor?

günaydın canım ilk gebeliğin mi?Bide 17.hafta görünüyor hamilelik takviminde tam 17.hafta içinde mi pıt pıtları hissetmeye başladın?Nasıl bişey çok merak ediyorumda nezaman pıtlıyor miniğin?:49:

sattan gerideyim aslında biraz, doğum ocakta olacakmış.. şu an 16+5'teyim. geçen hafta 15+2'de akşam tv izlerken hissettim ilk, arkama yaslanmış mayışmıştım iyice.. sonra iki üç gün sonra yine olmuştu, ama bu hafta hergün hissediyorum. günde iki yada üç kez pıt pıt pıt diye vuruyor gibi. elimi koyunca belli olmuyor ama henüz. gaz gibi değil onuda çok yaşadığım için bunu ayırt edebiliyorum. evet ilk gebeliğim bu arada.

sormaaa benim bi dostum var 3 tane erkek cocuğu vardı en son bitane kızı oldu diyorki kız cocuğu olmayan ben babayım demesin çokfarklı oluyorlar babaya çok düşkünoluyorlar...biz eşimle kazara birbirimizi onun yanında öpersek oooooo önce beni öpün sonra siz öpüşün diyor çok ilgi istiyorlar ve çok cilveli oluyorlar sorma rabbim herkeslere tattırsın inşallah...gönlümden 1 kız 1 erkek geçerki hep allahım gönlüme göre verdi rabbim isteyen herkeslere versin inşallah...

Amin. Bir de benim eşim çok kibar, hassas bir insandır. Artık tepesine çıkar bizim kız, ağzını açamaz.
Çok şımartmasak bari :16:

Son düzenleme:
Back
X