2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
çirkinliğinden miiiii :))) hiç gülesim yoktu :))))

valla o kadar alışveriş merkezi filan dolaşıyorum haftasonları, nerede hamile var hepsine bi bakıyorum çirkin mi bu diye, hiç biri de gözüme çirkin görünmüyor, nedense :))):49:

hakkat kız çirkinleştim ben.Önceki halime göre saçlarım beyazladı yüzüm bi tuhaf,hal hareket değişti zaten.Napim yaw kızıma feda olsun teyzesi.Ay şu sonuçların bi iyi çıksın büroda göbek atcam hayırlısıyla bekliyorum:53:

arkadaslar ayrıntılı ultrasona nerde girmeyi düşünüosunuz?özel hastane devlet hastanesi?özelde fiyatlar uçmus resmen...:53:

ben şuanda da özele gidiyorum muayeneler ikili test filan normaldide.Ayrıntılı için 450 TL istediler o da normal mi bilmiyorum güzel foto albümü yapacak kadar resim çıkıyomu yaw azıcık resim istiyom ben...

hakkat kız çirkinleştim ben.Önceki halime göre saçlarım beyazladı yüzüm bi tuhaf,hal hareket değişti zaten.Napim yaw kızıma feda olsun teyzesi.Ay şu sonuçların bi iyi çıksın büroda göbek atcam hayırlısıyla bekliyorum:53:

kız bebekler annenin güzelliğini alır derler ya ama ben eminimki çok güzel ve tatlı bir hamilesindir.
arada bende eşime söylüyorum çirkin oldum artık diye psikolojik heralde :9:

ilk 2 gün acır baya ama yaklasık 1 haftayı bulur tamamen gecmesi
ben gecen gebeliğimde 4 doz oldum aslında eylülde 5,dozum var ama doktorum izin vermyor tetanoz asısı olmama
ben perinateloga gidiiyorum yaptırma igneyi önceki oldukların korur seni bir de iğne alma vücuduna dedi
ama benim durumum biraz özel tabi doktorumda pinpirikleniyor
normal de yapılıyor tüm hamilelere

Stress yapma canım. Napalım ağırıcak ben vurulalı 3-4 saat oluyor. Gece çıkar kokusu. ağrıyo mu ağırmıyo mu göreceğiz.

Ama geçicek hep sürmicek inan sıkma canını. Bebişlerimiz için değer.:16:

dün ağrıdan sonra ateş yatı bende bebege bısey olur dıye korktum parol içtim gectı bırkac saat yıne basladı doktora gıttım yapacak hıc bısey yok parol ıcıceksın korkma hıc bısey olmaz 5 yada 6 saatte bır içebılırsın dedi inş bebeğime bısey olmamıştır bırdaha vulmıycam cok pişman oldum benı cok etkılıyor agır ıgneler ateş olmasa agrısı azaldı dayanılıyorda ateş kötü

Paşammm toprağım nerdesin?Kız 3 gündür aile saadeti yaşamaktan mutluluk sarhoşu mu oldun gelemedin bu sabah?SİZBİZ hakkat gitti herhalde.AFİS nerdesin kız,yoğunluktan mı giremiyosun?Orkide,Ebrumeric ve sürekli forumda olanlar nereye kayboldunuz a dostlar muhabbet çeviriyoz sizde katılın:49:

kız bebekler annenin güzelliğini alır derler ya ama ben eminimki çok güzel ve tatlı bir hamilesindir.
arada bende eşime söylüyorum çirkin oldum artık diye psikolojik heralde :9:

Sağol canım çok şımardım sabah sabah şimdi.Tatlı,tombik ve göbekli bir hamileyimde fiziksel olarak saç baş bi tuhaf oldu onada alışcaz artık.Bende diyorum eşime çirkinleştim diyede adam politik yok beee sana öyle geliyor,herzamankinden güzelsin diyor.Çirkinleştin dese burnundan getiririm huyumu biliyo ya uyanıkkk:1:

ben şuanda da özele gidiyorum muayeneler ikili test filan normaldide.Ayrıntılı için 450 TL istediler o da normal mi bilmiyorum güzel foto albümü yapacak kadar resim çıkıyomu yaw azıcık resim istiyom ben...
canım resimden ziyade bebegin organları kemkleri inceleniyor..15 20 dk süren bir tetkik bu...senin hastane de hepten ucmus bana 165 tl dediler..

canım resimden ziyade bebegin organları kemkleri inceleniyor..15 20 dk süren bir tetkik bu...senin hastane de hepten ucmus bana 165 tl dediler..

incelesinde şöyle 3 boyutlu foto vermiyceklermi?Çocuğumun kese görüntüsünden sonra hiç vesikalığı yok teyzesi.Millet soruyo gösteremiyoz en azından 3 boyutluda azıcık tipi görünür istiyodum,hayırlısı bakalım.Bu arada iyiymiş 165 tl,biz ikili testte ödedik o kadar.Ankarada değilsin dimi hangi hastane diye sorcaktımda?:18:

incelesinde şöyle 3 boyutlu foto vermiyceklermi?Çocuğumun kese görüntüsünden sonra hiç vesikalığı yok teyzesi.Millet soruyo gösteremiyoz en azından 3 boyutluda azıcık tipi görünür istiyodum,hayırlısı bakalım.Bu arada iyiymiş 165 tl,biz ikili testte ödedik o kadar.Ankarada değilsin dimi hangi hastane diye sorcaktımda?:18:

yok canım ben istanbuldaym...küçük bi özel hastaneye gidiyorum burda...

çok fazla o fiyatlar ama yaa bende özele gidiyorum muayenelerim 30 tl 4lü test yaptıracam oda 80 tl sizinkilere göre benimki çerez parası ultrasyonu bilmiyorum henüz doktorum istemedi onu o zaman öğrenirim fiyatını

günaydın anneler hatta tünaydın. Bugün bana bir şey oldu gece saatimi duymadım hatta eşiminki de çalıyor 20 dk sonra onu da duymadım sabah 10 buçuk gibi ancak kalktım zavallı kalkıp kendi bulmuş yemiş bir şeyler ölü gibi uyumuşum niye böyle oldum ki normalde en geç 9da kalkarım ben.:44:

çok fazla o fiyatlar ama yaa bende özele gidiyorum muayenelerim 30 tl 4lü test yaptıracam oda 80 tl sizinkilere göre benimki çerez parası ultrasyonu bilmiyorum henüz doktorum istemedi onu o zaman öğrenirim fiyatını

abooo muayeneler 54 TL,İkili test+muayene ücreti 125 TL ödedim.Aslında normal gelmişti bana ama detaylı çok pahalı hakkatten.20.haftayla 24.hafta arası detaylı için haber vercekler daha çok varda parasını hatırlattılar hazırlıklı gidelim diye herhalde.İyikide söyledi belki başka yerde yaptırırım pahalı baksana.

günaydın anneler hatta tünaydın. Bugün bana bir şey oldu gece saatimi duymadım hatta eşiminki de çalıyor 20 dk sonra onu da duymadım sabah 10 buçuk gibi ancak kalktım zavallı kalkıp kendi bulmuş yemiş bir şeyler ölü gibi uyumuşum niye böyle oldum ki normalde en geç 9da kalkarım ben.:44:

oluyor bazen o yaa bi kere bende ölü gibi uyumuşum normalde çıta uyanırım telefonlar kapılar heryer yıkılmış merak etmişler ben fosur fosur uyumuşum

şımartın kızzzzz bebişlerimiz onlar bizim çıksın tepemize...

Şımarık kızlar çok itici oluyor ama.
bizim bir akrabanın kızı vardı. Afedersiniz kız 8 - 10 yaşındayken insanların içinde gaz çıkardığında bile anne baba kahkahalarla gülerdi. Çok sempatik bir şey yapıyormuş gibi. Ne ikaz ne bir şey.

Şimdi üniversitede, bildiğin tiky oldu. Dünya umurunda değil, tuhaf bir kız. Hiç istemem öyle bir kızım olmasını. Tabii biraz şımaracaklar napalım ama ayarı tutturmak lazım.

Son düzenleme:
Back
X