2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
:64::64::64::62::62:3 litre suyum bitti su güzeli sen ne yaptın bakalım :32::32:

Paşam bu saatte 3 litreyi bitirdiysen geceye kadar 5 yaparsın doktor mu dedi bu kadar su içmeni ben ramazanın ilk beş günü oruç tuttum doktorada 6 . günü randevum vardı bana dediki bebeğin suyu azalmış bende oruç tuttuğumu söyleyince çok kızdı senin hem de düşk tehliken var dedi şimdi tutmuyorum ama ilk günlerde 3 litre su içerken bu iki gündür sudan bile midem bulanmaya başladı zira ben normal şartlarda hiç su içmeyen biriyim şimdi zorla içmeye çalışıyorum:(

Paşam bu saatte 3 litreyi bitirdiysen geceye kadar 5 yaparsın doktor mu dedi bu kadar su içmeni ben ramazanın ilk beş günü oruç tuttum doktorada 6 . günü randevum vardı bana dediki bebeğin suyu azalmış bende oruç tuttuğumu söyleyince çok kızdı senin hem de düşk tehliken var dedi şimdi tutmuyorum ama ilk günlerde 3 litre su içerken bu iki gündür sudan bile midem bulanmaya başladı zira ben normal şartlarda hiç su içmeyen biriyim şimdi zorla içmeye çalışıyorum:(

:27::27::27:canım doktorum dedi en az 3 litre diye kızmda çok içerdim 3 litreyi eşimd erdi bitmemiş ne yapayım derdim istemiourmbebegimiz için deyip zorla içiriirdi canım benim erken dogumu engelliyormuş kilo vermeyede yardımcı
ay kıyamam suyumu azalmış sıpamın bende çok istedim tutmayıda eşim iizn vermedi bilirsinki eş istemediketn sonra o tuttugun oruç kalul olmuyor rızasını alman laızm işşallah bebegimi sag saglim alıyım kucagıma tutarım :16::16::16:ben bu sene çok isteidmde tutamadım amam istiyorum kadir gecesinde tutuyum diyorum bakalım :18:

:27::27::27:canım doktorum dedi en az 3 litre diye kızmda çok içerdim 3 litreyi eşimd erdi bitmemiş ne yapayım derdim istemiourmbebegimiz için deyip zorla içiriirdi canım benim erken dogumu engelliyormuş kilo vermeyede yardımcı
ay kıyamam suyumu azalmış sıpamın bende çok istedim tutmayıda eşim iizn vermedi bilirsinki eş istemediketn sonra o tuttugun oruç kalul olmuyor rızasını alman laızm işşallah bebegimi sag saglim alıyım kucagıma tutarım :16::16::16:ben bu sene çok isteidmde tutamadım amam istiyorum kadir gecesinde tutuyum diyorum bakalım :18:

İnş bende tutayım kadir gecesinde bir geceden bişey olmaz inş.5 gün o kadar rahat tuttum ki orucumu doktor diyince içme üzüldüm dedim sonradan nasıl tutucam seneyede emziricez Allah nasip ederse o zamn da tutamıcaz etti sana 55 gün tut tut bitmez sonradan neyse Rabbim fırsat verir yeter ki bebişler sağlıkla dünyaya gelsin..

Teşekkür ederim canım benim:)

Evet ya çok tombik:) doktor 250 gram deyince gözlerim portledi saskinliktan:)

Tamam:)
Misa açmıyor ki forumu anlasalim.
Ali Beye devam ediyorum canım. Çok memnunum. Anneyi hiç uzmuyor. Bana soylemedi ama bence bugün benim idrar tahlilimden enfeksiyon çıktı. Her zamanki gibi bir şey yok dedi ama haftaya çağırdı. Normal olsa cagirmazdi diye düşünüyorum.
Doğuma da kendi giriyormus. Riskli durumlarda da mutlaka Reşat bahat doğumda oluyormuş. Hatta kapıda bir kadınla konuştum. Ikiz bebekleri vardı. Üç doktor girmiş dogumuna. Kadın cok memnundu.

Evet çok iyimser ve sempatik bir insan. Gözlerinin içi gülüyor. 8 sene önce doğum yapan ablamın da doktoruydu... Bir muayeneme yeğenimi de götürdüm 1-2 hafta önce, çekti çekti öptü :) Bizim gibi duygusal aileye ilaç gibi geliyor böyle doktorlar.

Açıkcası hastaneden dolayı (danışmadakiler, hasta bakıcılar vs) devam etmeyi düşünmüyordum, uykusuz geceler geçiriyordum "nereyee doğurucaam?! :18: " diye ama en son perşembe günkü muayenemizde Ali bey ille de Ali bey dedim :)

arkadaşlar size bir sorum olacak benim bebeğime erkek dedi doktor.. ismini yusuf kayra koymayı düşünüyorum ama kayra ismiyle ilgili birşeyler duydum bilgisi olan varmı?

arkadaşlar size bir sorum olacak benim bebeğime erkek dedi doktor.. ismini yusuf kayra koymayı düşünüyorum ama kayra ismiyle ilgili birşeyler duydum bilgisi olan varmı?

Aslında Kayra kız ismi,ama erkek bebeklerede bu ismi veren oluyor,yani unisex gibi oldu bu isim,onun için bence koymayın derim.:50:

:27::27:ben o odunu yontmasınıda birliim merak etme sen :9::9:

:17::17::17:kız iyi eylenceler eltiye gidipte nasıl eylenilirse benim başım şişti eltimin bebelerinden dedimde kaynanam bak deidm babannesi hiç sesi çıkıyormu yavrumun dışarıya çıksın göürürm onuda dedi:17::17:

:32::32::32:canım ben yatana kadar içemem eşiim gelince su içemiyourm kalıma gelmiyor :17:sen ne kadar içtin :6::6:

Niye içemiyorsun eşin kafada akıl mı bırakmıyor??:1::1: Valla benim uyku,yeme bütün öğünler karıştığı için geceyide sayarsak 2 lt içiyorum ben,yani 2 lt yi bütün güne yayıyorum,benim bildiğim birden su içmekte faydalı değil,içtiğin lt yi bütün güne yayman lazım.Ben zaten 500cc lik şişeyi dolduruyorum ancak öyle içiyorum,yoksa mutfaga git bardakla iç benim aklıma gelmez,zaten benim günde o kadar su içmem mucize gibi birşey :46::1:

Aslında Kayra kız ismi,ama erkek bebeklerede bu ismi veren oluyor,yani unisex gibi oldu bu isim,onun için bence koymayın derim.:50:

canım kızlara konuluyor evet ama anlamı hakkında değişik yorumlar var eski türkçede tanrı demekmiş bazı yerlerde öyle yazıyor onun için tereddütteyim aslında

Evet çok iyimser ve sempatik bir insan. Gözlerinin içi gülüyor. 8 sene önce doğum yapan ablamın da doktoruydu... Bir muayeneme yeğenimi de götürdüm 1-2 hafta önce, çekti çekti öptü :) Bizim gibi duygusal aileye ilaç gibi geliyor böyle doktorlar.

Açıkcası hastaneden dolayı (danışmadakiler, hasta bakıcılar vs) devam etmeyi düşünmüyordum, uykusuz geceler geçiriyordum "nereyee doğurucaam?! :18: " diye ama en son perşembe günkü muayenemizde Ali bey ille de Ali bey dedim :)

Danismadakiler tek kelime ile rezalet. Ama umursamiyorum. Bir kez farklı bir doktora gittim. Ağlayarak ali beye geri döndüm. Daha da gitmem başka doktora:)
Ben doğumu da orda yapmayi düşünüyorum. Her doktora guvenilmiyor ki.

Arkadaşım Kayranın anlamı bildiğim kadaryla iyilik ihsan anlamında ama tabi kimden ne duydunuz bilmiyorum araştırmak lazım koyacağımız isimlerden aile sorumluymuş çünkü ve anlamı güzel olan isim konulması gerekiyomuş..

Kızlar bir kerecik kokoreç yesem ne olur???Ağzımın kenarlaerı sulanıyor o derece canım istedi,dayanamadım sipariş verdim,birşey olmaz değil mi?:56::44:

iyi geceler kızlar...
napıosunuz?doktor bana bebişin kız gibi görünüyor dedi ya..oturdum isim baktım.hiç bir ismi beğenemiyorum.sadece ehh işte dediklerim varr:-(
ipek, inci, naz, cemre bunlardan bazıları...ama yine de tam içime sinmiyor.napacaz biz bu isim işini yaa...çok zormuş:50::50::50:

bu arada belki erken ama ben bebişin hareketlerini hissetmeye başladım galiba.:51: arada bi tepik atıo sanki

Kızlar bir kerecik kokoreç yesem ne olur???Ağzımın kenarlaerı sulanıyor o derece canım istedi,dayanamadım sipariş verdim,birşey olmaz değil mi?:56::44:

ye canim ye :) huylanmadan ye ama... annem öyle tembihler hep minik zararlı bişi yediysem ve mızmızlanıyosam :))

ben de bugün azıcık kola içtim :(

iyi geceler kızlar...
napıosunuz?doktor bana bebişin kız gibi görünüyor dedi ya..oturdum isim baktım.hiç bir ismi beğenemiyorum.sadece ehh işte dediklerim varr:-(
ipek, inci, naz, cemre bunlardan bazıları...ama yine de tam içime sinmiyor.napacaz biz bu isim işini yaa...çok zormuş:50::50::50:

bu arada belki erken ama ben bebişin hareketlerini hissetmeye başladım galiba.:51: arada bi tepik atıo sanki
Ben Simay,Miray,Belinay ve Gökşin isimlerini beğeniyorum,kızım olursa bunların arasından birini vereceğim.:16:

Back
X