Niye sadece sedaya rica ediyon banada sor:) banane ben ilgi istiyom:)
ahhh kıyamam sende yaz kuzuuu:)hadi bekliyommm..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye sadece sedaya rica ediyon banada sor:) banane ben ilgi istiyom:)
Ben çok severim canım ama hamilelikte zıvanadan çıktım...Karşıdaki lahmacuncu amcalarla kanka oldumturşu biberleri beşer onar hüpletiyorum. Kendime engel olamıyorum... Acı biber yemek için tarhana yapıyorum bu sıcaktaaa
![]()
Ohooooo sekerim benim durumda wahim bir tursu yiyom bir tursu yiyom bide her oglen corba yapip tepeleme 1 cay kadigi s8s biberi atiyom neden ki
ahhh kıyamam sende yaz kuzuuu:)hadi bekliyommm..
Ohooooo sekerim benim durumda wahim bir tursu yiyom bir tursu yiyom bide her oglen corba yapip tepeleme 1 cay kadigi s8s biberi atiyom neden ki
benim gozum hep yemek ariyorbazen partlayacakmisim gibi oluyorum ama yemek istiyorum
![]()
canını sıkma canım ikili de kan testin normal çıkmadı mı ense kaç çıkmıştı
ikili üçlü dörtlü normal biliyosun sıkma canını lütfen
ne zaman yaptırcaksın
canim belin kalinlastimi?
seni sexi şey seni:))
valla benim kalcam buyudu amma benimki erkek![]()
seda doğum tarihini ve hamile kaldığın ayı yazarmısın bana rica ediyorum...
benim gozum hep yemek ariyorbazen partlayacakmisim gibi oluyorum ama yemek istiyorum
![]()
anam iştahımız attı ilk 4 ayın acısı cıkıyor sanırım ben dun drda 71 olmusun canım sıkıldı ya boyda 1 71 normalde 65le hamıle kadım çoook aldım ama tutamıyom kenıdımı tabagımı bıtırıp kocamın tabagına yardım edıyom oda dalga gecıyo benle cocuk 100 gr sen aldın 6 kılo tosunum yeee :)) dıyo sınırımı bouluyo ama iştah tövbeler olsun kapanmıyo
anam iştahımız attı ilk 4 ayın acısı cıkıyor sanırım ben dun drda 71 olmusun canım sıkıldı ya boyda 1 71 normalde 65le hamıle kadım çoook aldım ama tutamıyom kenıdımı tabagımı bıtırıp kocamın tabagına yardım edıyom oda dalga gecıyo benle cocuk 100 gr sen aldın 6 kılo tosunum yeee :)) dıyo sınırımı bouluyo ama iştah tövbeler olsun kapanmıyoevet evetttttttttttttt ben kocam ise gittikten sonrada yemek yemeye devam ediyorum benimle dalga gecmesin diyene yapalim istiyoruzzzzzzzzzzzzzzzz
![]()
Normalde çok ince bir belim olduğu söylenemezdi ama şuan bir belim yok gibi
deme öyle yahutacize de uğradım geçenlerde zaten bu toto yüzünden, koca duyarsa kesin gardolabımı değiştirecek komple
hadi bakalım nurlana oğluna arkadaş mı yoksa gelin adayı mı geliyor benden göreceğiizzz
bence arkadas geliyorrrrrrrrrrrr.ALLAH gonlune gore versin![]()
AYNEEEEEEEENNNN OZAMAAAAANNN YAŞASIN YEMEK YEMEEEEEEEEEEEÖÖÖÖÖK:)
Bak kocanin dedigine hele nekadar ayip biz onlari dusunup kilo aliipta kalpleri teklemesin yag baglamasin diye ugrasal8mbonlarinnn dedigine bak ayip kiniyorum:)
kızlar eğer hamile kalmak isteyen arkadaşlarınız varsa onlara soyleyin doktora gidip aşılarını olsunlar,
rubella igg, igm testlerine baktırsınlar, kızamıkçık aşısı olsunlar, sonra hamile kalsınlar,
sonra benim gibi hamilelikleri kabusa dönmesin
karnımda basket topu taşıyormuşum hissi var... bakalım gittiğim doktor kesin olmamakla birlikte %90 pipili dedi ya hayırlısı...senin göbeğin ne durumda,fotoğraftan tam anlayamadım öne doğru şişmi yoksa yanlarada doğru genişliyormuyormu? kızımda yanlara doğru genişlemiştim,yanlara doğruda genişliyorsa kız olma ihtimali var diyeceğim ama bilemiyorum... .. hipokratın tezini dene istersen eğer kesin pipilm varsa bende hipokratın tezi tuttu.. kese görüntüsü fasulye şeklindeydi onun içinde pipili demişlerdi o zaman o da tutuyor.. birkaç şey daha vardı şuan aklıma gelmiyor..ama çin ve rus takvimleri tutmadı...
Tamam 18+4 oglusum olacak kocamla konusmuyom isten geldi oda hic sallamiyo terbiyesiz odun yarışmaci arkadaşlara başarilar:) hepinizi cok sewiyorum bacilarimmm
![]()
anam iştahımız attı ilk 4 ayın acısı cıkıyor sanırım ben dun drda 71 olmusun canım sıkıldı ya boyda 1 71 normalde 65le hamıle kadım çoook aldım ama tutamıyom kenıdımı tabagımı bıtırıp kocamın tabagına yardım edıyom oda dalga gecıyo benle cocuk 100 gr sen aldın 6 kılo tosunum yeee :)) dıyo sınırımı bouluyo ama iştah tövbeler olsun kapanmıyo
umutçum 25/10/1984 doğumluyum hamile kaldığım ay da Nisan.. Heycanla bekliyorum![]()
umutçum 25/10/1984 doğumluyum hamile kaldığım ay da Nisan.. Heycanla bekliyorum![]()
AYNEEEEEEEENNNN OZAMAAAAANNN YAŞASIN YEMEK YEMEEEEEEEEEEEÖÖÖÖÖK:)
Bak kocanin dedigine hele nekadar ayip biz onlari dusunup kilo aliipta kalpleri teklemesin yag baglamasin diye ugrasal8mbonlarinnn dedigine bak ayip kiniyorum:)
yana doğru da öne doğru da genişledim canım o keseye bakayım bakayım nasılmış akşama gidince
kıyamam yaa, çok kilo almak iyi değil ama çokta acıkıyosan ye nurlanacım yaa yi gitsin
evet sedacim cok yemek istiyorum.kocamdan gizli de yiyorum59 kilo ile hamile kaldim simdi 63kiloyum
![]()
evet gelsin kilolarrrrrrrrrrr![]()