2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Canım mesleğin ne senin
neden belli olmadı, ya da ne zaman belli olacak
bence de iki kez olduysa tesadüf değildir
iki kızın mı var, ayyyy ne güzel
Rabbim hepimize taddırır inşallah

Ben Kur'an kursu öğreticisiyim eşim öğretmenlikten ünv geçiş yaptı... Bizim kurumun da eş durumları milli eğitiminki gibi olsaydı bir dönem ayrı kalırdık.. İki haftadırçalışıyor çünkü eşim...Şimdi olacak diyorlar, imzadaymış... Sonuç bekliyoruz..

Âmin canım Rabbim isteyen kimseleri evlâtsız bırakmasın, eşi yok sevgilerinin... Ve gittikçe çoğalıyor... Bir gün öncekinden daha çok seviyorum sürekli..

Bir kızım var dört yaşında, ikinci minnoşum da yolda.. Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın, acılarını göstermesin...

Ben Kur'an kursu öğreticisiyim eşim öğretmenlikten ünv geçiş yaptı... Bizim kurumun da eş durumları milli eğitiminki gibi olsaydı bir dönem ayrı kalırdık.. İki haftadırçalışıyor çünkü eşim...Şimdi olacak diyorlar, imzadaymış... Sonuç bekliyoruz..

Âmin canım Rabbim isteyen kimseleri evlâtsız bırakmasın, eşi yok sevgilerinin... Ve gittikçe çoğalıyor... Bir gün öncekinden daha çok seviyorum sürekli..

Bir kızım var dört yaşında, ikinci minnoşum da yolda.. Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın, acılarını göstermesin...

umarım en yakın zamanda bir araya gelirsiniz canım
sonuçları bildir mutlaka, ne olacak merak ederim

aminnnnnnnnnnnnnnnn inşallah Allahım kimseyi evlatsız bırakmasın
ben daha doğurmadan sevdim oğluşumu
doğsa naparım bilmiyorum

amannnnnnnnnnnn tam yemelikmiş 4 yaşında demek Allah uzun ömürler vermiş minnoşlarına

Kızlar herkese iyi gecelerrrr :16: yatıyoruz biz

Son düzenleyen: Moderatör:
ilk hamileliğinmiydi canım benim ikinci oldugu için daha erken hissetmeye baslamısım ben 13 haftalıktı ilk tekmesini yediğimde :1:

Oyy masallah kuzucuga :)) evet canim ilk hamileligim, ufak tefek batmalar hissediyorum arada. Tekme tokat hissetmedim henuz :) dr da normal dedi diye endiselenmiyorum, ama merak var :)

kızlar sizde de karın agrısı oluyormu göbeğimin sağında doğru iki üc parmak yukarda bıcak saplanır gibi ara ara agrım oluyor ne ki bu çok korkutuyor beni

Back
X