2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Günaydın şeker annecikler :16:

maşallah oğlunaa.....benimde 15 gün sonra yapılacak şeker yüklemesi................hee hee valla bizimkiler kısacası herkes fotolarda eşime benzetti kızımı.. azıcık bana benzese diye hayıflandım :9::9: çok güzel pozlar veriyorlar bu haftalardaa:nazar::nazar:
sağol teyzesi neyse yabancı değiller babaya da benzeyebilirler :52:
tercihim dayısı gibi tosuncuk bi oğlan olması gerçi :1:

Gözün aydınnn bende çarşamba ayrıntılıya giricem çok heyecanlıyım hoffff
sağol ayss hadi güzel haberlerle gelirsin inşallah canım
stres yapma :16:

merhaba kızlar, bugün ayrıntılıya girdim. Bebeğimde yarık dudak anomalisi olduğunu söyledi doktor. Yarık dudakla birlikte başka anomaliler de olabilir onun için amniyosentez yaptırmanızda fayda var dedi. Fakat eşim de bende istemedik. Ne şekilde doğarsa doğsun o bizim kabulümüz, Allahım yeter ki onu bize bağışlasın. Rabbim dermansız dert vermesin. Aranızda böyle bir durumla karşılaşan var mı, ya da etrafında bu şekilde ultrasonda söylenip de yarık dudaklı doğan bebekler var mı?

Çok ağladım çok ağladım, minicik yavrumu düşündüm, beslenmesini düşündüm, geçireceği ameliyatları düşündüm.. Ama sonradan dedim ki, bizim dik durmamız lazım ki ona hiç bir şekilde eksiklik hissettirmeyelim..

Böyle işte kızlar, ne diyeceğimi bilemiyorum. Allah eşimden bin kere razı olsun, ben, rahatlatmak için elinden geleni yapıyor. Bakalım iki hafta sonra kendi doktoruma gideceğim, o ne diyecek..

canım benim Allah dermansız dert vermesin yavruna
belki de o bile doğru değildir
doğru olsa bile yine de şöyle düşün çok şükür ki organlarında birşey çıkmamış
Arkadaşlar da biçok örnek göstermiş bak çok şükür sağlıkla hayatlarına devam etmiş bebekler
sen ağlama canım bebeğin sen güçlü olduğun sürece güçlü olacak herşeyi de atlatacak

günaydın güzel anneler ve minik kuzular!!

sabah meltemi inşallah güzel haberlerle gelirsin. bebişini de bol bol görürsün :)

Canımm şimdi başka bir doktora sonuçlarımı gösterdim de. Aynen dediğin gibi oldu endokrinoloji uzmanına yönlendirdi. İlaç kullanman lazım, yoksa erken kayıplara yolaçabiliyor dedi. İçim öyle kötü oldu ki. İlk gebeliğimdeki testlerde bu değer 3.5 çıkmış. O zaman doktorum hiç bişey söylememişti. Acaba diyorum bebeğimi o yüzden mi kaybettim. Testleri yeniden yaptırdıkça ve doktor böyle söyledikçe dahada kötü oluyorum.
canım endişelenme lütfen çaresi olan minicik ve zararsız bi hap almanı gerektiren bir durum..üzüntü stres daha zararlı bebişlerimize.. bak ben sana ne diyorum 3 arkadaşım daha kullanıyor hatta bi tanesinin ilk tahlilinde 30 çıkmıştı tshı.. hiç endişelenme biz tedbirimizi alalım gerisi Allaha kalmış zaten

günaydın kızlar.. ne çok öğretmen var burda :) aslında ben de öğretmen sayılırım ama sizden biraz daha farklı benimkisi üniversitede araştırma görevlisiyim.. umarım 37. haftaya kadar çalışabiliriz hepimiz de sonra bebişlerle bol bol vakit geçiririz

günaydın güzel anneler ve minik kuzular!!

sabah meltemi inşallah güzel haberlerle gelirsin. bebişini de bol bol görürsün :)

günaydın kızlar.. ne çok öğretmen var burda :) aslında ben de öğretmen sayılırım ama sizden biraz daha farklı benimkisi üniversitede araştırma görevlisiyim.. umarım 37. haftaya kadar çalışabiliriz hepimiz de sonra bebişlerle bol bol vakit geçiririz

:)) evet.. ben de 37. haftaya kadar calısmayı dusunuyorum sonraya aktarabılmek ıcın ama sımdıden merdıven cıkarken bıle nefes nefese kalıyorum......bır de dunden berı kalbım mı kulagımmı anlamadım cok hızlı atıyor cınlıyor güm güm

kızlar ben de bişi sorucam.. eşimle bebekle ilgili kitap alıp okumayı düşünüyoruz ama ne alacağımızı bulamadım henüz.. var mı önerebileceğiiniz kitaplar?

Ben de merak edıyorum... 37. hafta ayrdıldık dıyelım 38de dogum oldu ne olacak ızınler? bır de 36+1 de mı ayrılmak gerekıyor? Bu konuda kesın bılgısı olan var mı? Bır de yenı yasa ıle gelecek olan dogum ıznının oncesını eskısı gıbı sonrasına aktarabılır mıyız? En cok kafamı karıstıran bu

Günaydın canım, bebişlerden alakasız bişey sorucam alanlarımız farklıdır ama doktora yeterliliği geçtinmi sen ben aralkta giricem nasıl çalışmam gerektiğimi bilmiyorum benim sosyal bilimler. Oturup ezbermi yapmalıyım hofff geriyo beni bu sınav. 3 ayım kaldı çalışmak için yeterlimi sence

Günaydın canım, bebişlerden alakasız bişey sorucam alanlarımız farklıdır ama doktora yeterliliği geçtinmi sen ben aralkta giricem nasıl çalışmam gerektiğimi bilmiyorum benim sosyal bilimler. Oturup ezbermi yapmalıyım hofff geriyo beni bu sınav. 3 ayım kaldı çalışmak için yeterlimi sence

evet canım geçtim baya oldu tez aşamasındayım.. ben fen bilimlerindeyim.. jurim belli olunca ağırlıklı olarak hocaların uzmanlık alanı olan konulara ve kendi uzmanlık alanıma yoğunlaşmıştım.. ama belli olmuyor tutup herhangi bir alandan da soru sorabiliyorlar.. birazı da şans açıkcası.. en önemlisi her konuda bir fikir beyan etmen o konuyla ilgili hiç bir fikrin olmadıklarını öğrenirlerse üstüne daha çok gelebiliyorlar

benim 40 gün doğum öncesi 40 gün de doğum sonrası iznim var. sordum, son güne kadar çalışsam bile doğum sonrasına aktaramıyormuşum. :S doğuma kadar birikecek 40 gün de kendi iznim olacak. artık douğm sonrası 40+40 onları kullanırım. bu arada hiç işe gidesim yok, eşime diyorum 6. aydan itibaren bana kurul raporu ayarla :D

kızlar ben de bişi sorucam.. eşimle bebekle ilgili kitap alıp okumayı düşünüyoruz ama ne alacağımızı bulamadım henüz.. var mı önerebileceğiiniz kitaplar?

ben Bebeğinizi Beklerken Sizi Neler Bekler diye bir kitap almıştım. sonra doktorum Annelik ve Bebek Bakımı (Elizabeth Fenwick) isimli kitabı tavsiye etti. özellikle bu ikinciyi önerebilirim. içinde hem açıklamalar hem de çok güzel fotoğraflarla anlatım var. doğum öncesinden başlıyor, bebeği nasıl giydireceksin, nasıl besleyeceksin, temizliği nasık yapılmalı falan güzel güzel anlatıyor, 3 yaşına kadar.

benim 40 gün doğum öncesi 40 gün de doğum sonrası iznim var. sordum, son güne kadar çalışsam bile doğum sonrasına aktaramıyormuşum. :S doğuma kadar birikecek 40 gün de kendi iznim olacak. artık douğm sonrası 40+40 onları kullanırım. bu arada hiç işe gidesim yok, eşime diyorum 6. aydan itibaren bana kurul raporu ayarla :D

neden 40 gün canım doğum öncesi iznin nerde çalışıyosun ki özel bir durum mu? normalde 37. haftaya kadar çalışıp sonraki 13 haftalık dönemi doğum sonrasına aktarabiliyoruz diye biliyorum tabi bebek erken gelirse bu süre kısalıyo :)

ben Bebeğinizi Beklerken Sizi Neler Bekler diye bir kitap almıştım. sonra doktorum Annelik ve Bebek Bakımı (Elizabeth Fenwick) isimli kitabı tavsiye etti. özellikle bu ikinciyi önerebilirim. içinde hem açıklamalar hem de çok güzel fotoğraflarla anlatım var. doğum öncesinden başlıyor, bebeği nasıl giydireceksin, nasıl besleyeceksin, temizliği nasık yapılmalı falan güzel güzel anlatıyor, 3 yaşına kadar.

ben de annelik ve bebek bakımı adlı kitapla ilgili iyi yorumlar okumuştum nette.. onu alalım o zaman faydalı olur.. teşekkürler

Son düzenleme:
neden 40 gün canım doğum öncesi iznin nerde çalışıyosun ki özel bir durum mu? normalde 37. haftaya kadar çalışıp sonraki 13 haftalık dönemi doğum sonrasına aktarabiliyoruz diye biliyorum tabi bebek erken gelirse bu süre kısalıyo :)

malesef ben kıbrıs'ta devlette çalışıyorum :( özel sektörde 56+56 gün, bizim 40+40. özel sektör aktarabiliyormuş dediğin gibi, ben sordum çalıştığım kuruma aktaramazsın dediler.

meslektaşmışız:) bende araştırma görevliisyim. 20 aylık bir oğlum var. Bu bebişimde kız. 20. hafta bitti..

Back
X