- 10 Nisan 2008
- 948
- 72
- 98
geçmiş olsun canım çok yorma kendini yorgunluktan olmuştur muhtemelen.. ama çok kafana takılıyorsa doktoruna danış benceslm kızlar bugün biraz canım sıkıldı çamaşırımda 2 damla siyah leke vardı öğleden sonra gördüm o zamandan beri bir şey gelmedi silince falanda bir şey yok 3 gündür biraz fazla yorulmuştum bugünde okula giderken geç kalıyoruz diye çok hızlı yürüdüm ondan mı oldu bilmiyorum inşallah bir daha görmem şu an takipteyim bakalım
canım ben hiç bilmiyorum o markayı.. keşke yardımcı olabilsemKızlarrrrrrrr kimse yok bu aksam nerdesınız? bu arada dun gordugum bı magazada idilbaby nın urunlerı vardı? bu urunlerden alan var mı kalıtelı mı nasıldır? cok fazla cesıt vardı. pahalı bırazcık bazı seylerı tulumları falan vardı...bır de mını damla urunlerı bu urunler hakkında ne dusunuyorsunuz?
kitabın ismini öğrenince bizimle de paylaşırsan sevinirim.. her dediğimizi yapmasınlar ama uyku önemli bir konu kendi kendine uyusunlar mışıl mışıl ne güzel :)Arkadaşım bir kitap okumuştu ve bebeğine bir düzen oturtmuştu, gülerek pavlovun köpekleri gibi şartladım diyordum. Acıkma ve uyuma saatleri belliydi, sen unutsan o unutmuyordu. En güzeli de, hiç sallamadı bebeği, uyuturken, bebeği yan çeviriyor, arkasına yastık koyuyordu, ağzına emzik, emziği de sadece uyurken veriyordu, ellerini tutuyor ya da yüzünü seviyordu, bizim kız mışıl mışıl uyuyordu. Hepimiz püf noktayı öğrenmiştik, onu uyutacağımız zaman yan yatırır yatırmaz hemen elimizi tutuyordu, gözlerini kapıyordu:)) Şu an burada yok, gelmesini bekliyorum kitabın adını almak için.
Biz eşimle "Aramzda Bebek Var" isimli filmi izledik, film gebelik, doğum ve doğum sonrası süreci konu almış, izledikten sonra tartıştık, güzel oldu:))
ben de yaptırdım canım.. iki gün ağrım oldu sonra geçti buz koydum ben aşı sonrası koluma.. hem şişmeyi hem ağrıyı azaltır dedi hemşire.. yine de bikaç gün taş gibiydi sonra dağıldıtetanoz aşısı yaptırdınız mı arkadaşlar? benim 2 gün oldu yapılalı durdukça kolum daha çok ağrıyor geçeceği yerde. birde sol koluma yaptılar sol tarafına yat demişti doktorum yatamıyorum felaket acıyorne kadar sürede geçer ki bu ağrı.
bende de oluyor ya çok korkuyorum normal bişeyse o kadar korkmıyım bari..herkese günaydın güzel anneler ve dünya tatlısı bebeklerii........kızlar salı günü şehir dışına çıkmıştık biraz yürüdüm ve gezerken yoruldum haliyle iki gündürde karın altında özellikle oturup kalkarken ve yatıp kalkarken ağrı acı gibi bişey oluşuyor aslında hamilelik takviminde karın altında ağrı hissedebilirsiniz yazıyor rahim büyüyüp baskı yaptığı için aranızda bu ağrıları ve acıyı yaşayan var mı
Günaydın anneler ve cici bebekler
Bugün benim doğum günüm,oğlumla ilk doğum günüm
Allahım seneye hepimize kucaklarımızdayken kutlamayı nasip etsinamiiiin
iyi ki doğmuşsun canım.. bebişinle nice güzel yıllara