Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam canbade,
Ben bir Amerikan şirketinde calisiyorum, bizim şirketimizde adettir, benimde arkadaşlarım benim için organize edecekler. Biz oglen yemeği yiyoruz, gelenler hediye getiriyor veya toplanarak hediye çeki alıyor. Veya ihtiyaç listesini belirliyor, atyorum 20 kişi katılcaksa toplam fiyat 20'ye bolunup alınıyor. Parti paketi gibi parti eşyası satan yerlerden de bebeğin cinsiyuetine gore süsler alıyoruz.. Bebek için bir pasta kesiyoruz.. Herkes mutlu oluyor anlayacağın.. Ben 5 senedir katılıyor , simdi Allah kısmet ederse benim sıram :)
Günaydın anneler ve minik bebişleri,
Bugün kendimi çok pozitif hissediyorum, öğleden sonra tekrar detaylı ultrasona gideceğim. Daha önce bahsettiğim yarık dudak anomalisi için. İlk radyoloji uzmanından çok memnun kalmadığımız için, Rıza Madazlı diye bir profesörü önerdi doktorum. İçimden bir his her şey güzel olacak diyor. Dua edin olur mu arkadaşlar. Bebeğim sabahtan beri kıpırdayıp duruyor, sanırım annesine güzel görünmek için şimdiden hazırlıklara başladı :)
Allahım tüm bebişlerimizi korusun.
Sağlıcakla kalın..
slm kızlar hamileliğiniz inşallah güzel gidiyodur herşey yolundadırşubat annelerinden geliyorum bende bende bi bakayım dedim önümüzdeki haftalarda neler bekliyo bizi diye tatlı yorgunluklar bunlar
ankarada olan ocak anneerine bi sorum olucak eğer görürlerse yazımı hangi doktora gidiyolar memnunlarmı bi sormak istedim hala kendime göre bi doktor bulamadım.kendinize ii bakın
![]()
hayırlı olsun o zaman:) gelince tak dene bakalım. kucağında bebişin olsa gözteması kurulacak gibi mi ve tabi kullanışlı mı. yazarsan çok sevinirim. ona göre alalım:)
Kızlar doktoru aradım şeker yüklemesi için. Asistanı 24-28 haftalar arası yapıyoruz dedi sizler kaçıncı haftada yaptırdınız
24 haftada yaptırdım cnm
canım ben 29 mayıs hastanesinde yaptırıcam nesrin fener doktorum . benim ikili testim düzgün çıktı üçlüyü daha yaptırmadım . tooplazma için yapılıcak benim amniyosentez. amniyo sıvısında toxo arıyacaklar . ben çarşamba günü olucam 2 gün sonra azcık stresliyim ama hayırlısıyla inşallah bişey olmaz . peki süreklimi zekayi tahire gidiyorsun ?
Kızlar doktoru aradım şeker yüklemesi için. Asistanı 24-28 haftalar arası yapıyoruz dedi sizler kaçıncı haftada yaptırdınız
canım ben alalı 7 yıl oldu değişmiştir mutlaka ama netten bir baktım da 310 gibi benim arabam kuzenimde aliminyum olanını almıştı daha hafifti o biraz daha pahalıydı ama o da güzeldi