2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
kızlar ben de göğüs pompası arayışındayım.. siz ne alacaksınız? biberon olarak ben de dr browns alıcam

slm kızlar hamileliğiniz inşallah güzel gidiyodur herşey yolundadır :16:şubat annelerinden geliyorum bende bende bi bakayım dedim önümüzdeki haftalarda neler bekliyo bizi diye tatlı yorgunluklar bunlar:16:ankarada olan ocak anneerine bi sorum olucak eğer görürlerse yazımı hangi doktora gidiyolar memnunlarmı bi sormak istedim hala kendime göre bi doktor bulamadım.kendinize ii bakın:49:

Selam canbade,

Ben bir Amerikan şirketinde calisiyorum, bizim şirketimizde adettir, benimde arkadaşlarım benim için organize edecekler. Biz oglen yemeği yiyoruz, gelenler hediye getiriyor veya toplanarak hediye çeki alıyor. Veya ihtiyaç listesini belirliyor, atyorum 20 kişi katılcaksa toplam fiyat 20'ye bolunup alınıyor. Parti paketi gibi parti eşyası satan yerlerden de bebeğin cinsiyuetine gore süsler alıyoruz.. Bebek için bir pasta kesiyoruz.. Herkes mutlu oluyor anlayacağın.. Ben 5 senedir katılıyor , simdi Allah kısmet ederse benim sıram :)

Süpermiş:)) Benim çevremde hiç kimse yapmadı, şimdi ben yapsam arkamdan laf ederler, bu yüzden yapmayacağım.

Günaydın anneler ve minik bebişleri,

Bugün kendimi çok pozitif hissediyorum, öğleden sonra tekrar detaylı ultrasona gideceğim. Daha önce bahsettiğim yarık dudak anomalisi için. İlk radyoloji uzmanından çok memnun kalmadığımız için, Rıza Madazlı diye bir profesörü önerdi doktorum. İçimden bir his her şey güzel olacak diyor. Dua edin olur mu arkadaşlar. Bebeğim sabahtan beri kıpırdayıp duruyor, sanırım annesine güzel görünmek için şimdiden hazırlıklara başladı :)

Allahım tüm bebişlerimizi korusun.

Sağlıcakla kalın..

Rıza hocayı tanıyorum, iyi bir hekimdir. Güzel haberlerini bekliyoruz, dualarım seninle

slm kızlar hamileliğiniz inşallah güzel gidiyodur herşey yolundadır :16:şubat annelerinden geliyorum bende bende bi bakayım dedim önümüzdeki haftalarda neler bekliyo bizi diye tatlı yorgunluklar bunlar:16:ankarada olan ocak anneerine bi sorum olucak eğer görürlerse yazımı hangi doktora gidiyolar memnunlarmı bi sormak istedim hala kendime göre bi doktor bulamadım.kendinize ii bakın:49:

Daha önce ankarada yaşıyordum, Prof.Dr Murat Sönmezer'e gidiyordum. Muhteşem bir hekimdir. Hatta şimdi oğlumu ona borçluyum. Gebeliğimi Ankara'da geçirmediğime ve doğumumu onun yaptırmamasına çok üzülüyorum. İnsana inanılmaz güven verir, hastası ile çok ilgilenir. Güleryüzlüdür. Kendinii bilime adamıştır, ha bire yeni şeyler bulur ve bilime katkı sağlar.

hayırlı olsun o zaman:) gelince tak dene bakalım. kucağında bebişin olsa gözteması kurulacak gibi mi ve tabi kullanışlı mı. yazarsan çok sevinirim. ona göre alalım:)

Denedim önlüğü boynu gevşek bırakılarak üstten bebek rahatlıkla görülür ama kullanırmıyız bilmiyorum yinede bulunsun. Tatildeyken sahilde kullananları görmüştüm bulunsun derim yinede

Kızlar doktoru aradım şeker yüklemesi için. Asistanı 24-28 haftalar arası yapıyoruz dedi sizler kaçıncı haftada yaptırdınız

canım ben 29 mayıs hastanesinde yaptırıcam nesrin fener doktorum . benim ikili testim düzgün çıktı üçlüyü daha yaptırmadım . tooplazma için yapılıcak benim amniyosentez. amniyo sıvısında toxo arıyacaklar . ben çarşamba günü olucam 2 gün sonra azcık stresliyim ama hayırlısıyla inşallah bişey olmaz . peki süreklimi zekayi tahire gidiyorsun ?

inşallah rahat geçer ve sonucun da temiz çıkar canım.evet sürekli oraya gidiyorum.sen memnun musun doktorundan?

canım ben alalı 7 yıl oldu değişmiştir mutlaka ama netten bir baktım da 310 gibi benim arabam kuzenimde aliminyum olanını almıştı daha hafifti o biraz daha pahalıydı ama o da güzeldi

bende 24 te yaptırdım ama bır kereyle bıtmedı 50 lıkte seker cıkınca 100 luk yaptırdım 1 hafta sonra oda bosa gıttı mıgde bulantısından bır hafta sonra tekrar yaptırdım cokta gec vakte bırakmayın en ıyısı cunku bır yuklemeden sonra bır hafta gectımı dıye sormustu bana tahlıl yaptıracagım yerdekı kısı

yada 50 lıkle ugrasmayın 75 lık ve 100 luk kesın sonuc verıyor bır kere denemıs olursunuz ben bılmıyordum bır kız doktorundan dırek 100 lugu ıstemıs 50 lık hıc bır ıse yaramıyor onda seker cıksa bıle emın olamıyolar nıye yaptırıyıolar anlamadım ya bazı yerler dırek 75 lıgı yaptırıyor

Kızlar doktoru aradım şeker yüklemesi için. Asistanı 24-28 haftalar arası yapıyoruz dedi sizler kaçıncı haftada yaptırdınız

Selam Aysboz,

Benden sonra hamile kalanlar seker testi yaptırdı, ben niye yaptırmadım diye aradım doktorumu 26. haftada yaptırıyorum dedi. Bekleyecekmisim, mesela ben detaylıya da bu hafta giricem. Acele etme dedi :)

Gec olsun, guc olmasın diyorum ben

Back
X