- 30 Ekim 2012
- 868
- 45
- 48
Merhaba tatlı annişler, sabah hastaneye gidip kan ve idrar verdim herşeye bakılacak kontrol amaçlı. Asıl sizinle paylaşmak istediğim bir konu var çok ama çok canım sıkıldı. Ben bu haftasonu taşınıyorum. Bu arada eşim de ben de çalışıyoruz.Planlanması gereken her şeyi sinir stres içinde yapmaya çalıştık. Annemler memlekette ev yaptırıyorlar ve annem 70 yaşındaki babamı bırakıp bir hafta öncesinden yanıma geldi. Boyacıların başında durdu, yemek yaptı, temizlik yaptırdı ve perdelerimizi yıkadı. Kayınvalidemden tık yok!!! O burada yaşamıyor ama diğer gelini hamileyken eşimin teyzesi bile gelip yardım etmişti. Akşam eşimin teyzesi aradı ağır iş yapamazmış, zaten evi nakliyeciler taşıyacakmış, bir kadın tutarsam evi yerleştirirmiş vs. konuşma tarzı beni çileden çıkardı. Evet eşyaları nakliyeci taşıyacak ve evi zaten temizliğe gelen bayan temizleyecek ama kutuların içindekiler kendiliğinden yerleşmeyecek!!! Siz ne durumdasınzı bilmiyorum ama ben artık rahatlıkla eğilemiyorum.Sinirlerim bozuldu resmen.Bunun üzerine eşime annen gelmeyecek mi dedim? Hemen bozuldu ne gerek var dedi gelmesine!!! Bana kaç kere söyledi ben de gelme dedim dedi. Ben de ama bana sormadı bile dedim. Hamileyken bana yardım etmeyecekse ne zaman edecek dedim. Eşim bozum bozum bozuldu benim de sinirlerim bozuldu. Sabah kayınvalidem aradı....ne dese beğenirsiniz? Ah canım uzağız da aklım sizde kalıyor, artık bir kadın tutarsınız, ya da yengen gelir yardıma dedi!!!!!! Kendisi oğluna yardım etmiyor, benim abimin karısını yardım için buyuruyor. Kızlar yemin ediyorum sinirden bayılacaktım, çok moralim bozuk. Bu arada bu insanlar benim annemden 5 yaş küçük ve annem geçen yıl kanser geçirdi belirtmeden geçemeyeceğim.