Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydinnn iyi pazarlar anneler!!! :)))
Biz bugun kizimla keyif yaptik, az once uyandik :)
Ben gebe'den hanile tayti aldim 50 tlye, cok memnunum. Kumasi kesimi kalinligi cok hosuma gitti. Bir tane daha alabilirim, birini yikar otekini giyerim. Ustune de evdeki tshirtlerimle idare ediyorum. Dun de koton'dan daha kislik 3 tane ust aldim, 30 tl tanesi. Umarim ayaklarim sismez ve babet ve cizmelerimle idare ederim. Kizlar hamile esofmani goreniniz var mi? Ben kisin cok esofman giyiyorum. Bir tane bulabilirsem hamilelik oncesi ve sonrasi izin donemi icin cok iyi olur.
Günaydın, lcw de var ben 1 tane aldım ama kumaşları ince yani kışın üşürüz belki daha kalınlarını getirirler havalar biraz daha soğuyınca. Yinede bi bak oraya kıbrıs çok soğuk olmuyo sanırım . bi tane gri modeli vardı onun kumaşı biraz daha kalındı diğerlerine nazaran
Burdaki lcwye baktim, bir tane siyah tayt vardi o da cok cok ince. Geri kalanlar pantolon ve kot. Ustler de hic guzel degildi burdakinde. Gebeden aldigim kalin kumas. Ama kis icin de yunlu gibi baska bir modeli daha vardi.
kızlar ben de okulda 2 tane lcwden aldım kumas pantolon sıyah ve lacıvert dondurup dondurup onu gıyıyorum ustler de var 3 4 tane onları gıyıyorum. valla fazla bır sey almak ıstemıyorum butcemızı bebege ayırıcam.. hamılelıkten sonra alırım gyuzel kıyafetler dıyorum.....ınsallah cızmeler olur ben 37. haftaya kadar calısmak ıstıyorum hem hareketlı olayım merdıven ınıp cıkayım kı dogumum da kolay olsun dıye dusunuyorum.... 37+0 damı yoksa 36+0 da mı ayrılmak gerekıyor tam bılen var mı_ ? bir de su var ayrılıp hemen o hafta dogum yaparsak son gune kadar calısmıs oluyoruz:)))
Gunaydinnn iyi pazarlar anneler!!! :)))
Biz bugun kizimla keyif yaptik, az once uyandik :)
Ben gebe'den hanile tayti aldim 50 tlye, cok memnunum. Kumasi kesimi kalinligi cok hosuma gitti. Bir tane daha alabilirim, birini yikar otekini giyerim. Ustune de evdeki tshirtlerimle idare ediyorum. Dun de koton'dan daha kislik 3 tane ust aldim, 30 tl tanesi. Umarim ayaklarim sismez ve babet ve cizmelerimle idare ederim. Kizlar hamile esofmani goreniniz var mi? Ben kisin cok esofman giyiyorum. Bir tane bulabilirsem hamilelik oncesi ve sonrasi izin donemi icin cok iyi olur.
kızlar bu arada ana kucağı alan var mı? gündüz uyutmak yada uyanıkken oyalamak için.
ben alıp almamakta kararsızım. aslında çok pahalı değiller, 100 tlye kadar bi sürü model var internette. Var mı tavsiyesi olan?
aynen canım ben de kendime masraf yapmak istemiyorum. nasıl olsa geçici bir dönem.onun yerine bebişime alıyorum :) bir de ben normalde zayıf biriydim, 1-2 beden büyük kıyafetlerim şu anda rahat oluyor. hala hamile pantolonuna geçmedim mesela. ben de 37 ye kadra çalışmak istiyorum ama son haftalarda baya ağırlaşırsın diyorlar. şimdi müdürüm sağolsun ders saatimi azalttı. 23 saat giriyorum haftada, nöbette yok, rahat gibiyim yani Allah bozmasın. 36+0 mı 37+0 mı ben de tam bilemiyorum.
ya bu arada geçen haftalarda 50lik şeker yüklemesi temiz çıkmıştı benim, doktor 2 hafta sonra 100lük yapacakmış. sizde de mi 2 kez yapıldı? yoksa direkt 100lük mü yapıldı? eşim, zorla şeker çıkaracaklar diyor![]()
kızlar ben de okulda 2 tane lcwden aldım kumas pantolon sıyah ve lacıvert dondurup dondurup onu gıyıyorum ustler de var 3 4 tane onları gıyıyorum. valla fazla bır sey almak ıstemıyorum butcemızı bebege ayırıcam.. hamılelıkten sonra alırım gyuzel kıyafetler dıyorum.....ınsallah cızmeler olur ben 37. haftaya kadar calısmak ıstıyorum hem hareketlı olayım merdıven ınıp cıkayım kı dogumum da kolay olsun dıye dusunuyorum.... 37+0 damı yoksa 36+0 da mı ayrılmak gerekıyor tam bılen var mı_ ? bir de su var ayrılıp hemen o hafta dogum yaparsak son gune kadar calısmıs oluyoruz:)))
Burdaki lcwye baktim, bir tane siyah tayt vardi o da cok cok ince. Geri kalanlar pantolon ve kot. Ustler de hic guzel degildi burdakinde. Gebeden aldigim kalin kumas. Ama kis icin de yunlu gibi baska bir modeli daha vardi.
Benim arkadaşım aldı ve bir kez bile kullanamadı
çocuğu yatmıyordu
boşuna para vermişim diyor sürekli
gene de sen bilirsin canım, karar senin
Ben aldim canim anakucagi. Herkes bana cok kullanisli oldugunu soyledi. Bebisler butun gunu onlarda geciriyormus. Butcene gore sallanan, salincakli vs. bir suru modeli var. bize annemler graco sweetpeace diye birsey aldi. Umarim bol bol kullaniriz biz de.kızlar bu arada ana kucağı alan var mı? gündüz uyutmak yada uyanıkken oyalamak için.
ben alıp almamakta kararsızım. aslında çok pahalı değiller, 100 tlye kadar bi sürü model var internette. Var mı tavsiyesi olan?
Günaydınlar canım
ohh ohh ne güzel keyif yapmışsınız
gebedeki kıyafetlerin kalitesi güzel ama indirime denk gelmemiz daha mantıklı bence
sık sık indirime giriyor
kotondan büyük beden mi aldın canım?
ben gitmiştim kotona ve hamile reyonu yoktu
benim ayaklarım çooooooooooook şişti maalesef sığmıyor babetlerime
çizmeleri kullanacağım döneme kadar kesinlikle daha da şişecektir
hamile kalmadan önce görmüştüm hamile eşofmanı ama hamilelikten sonra hatırlayamadım nerde gördüğümü
Ben aldim canim anakucagi. Herkes bana cok kullanisli oldugunu soyledi. Bebisler butun gunu onlarda geciriyormus. Butcene gore sallanan, salincakli vs. bir suru modeli var. bize annemler graco sweetpeace diye birsey aldi. Umarim bol bol kullaniriz biz de.
Ben de gormedim hic hamile esofmani. Benim gogusler acayip sistigi icin de normal kiyafetlerimin nerdeyse hicbiri olmuyor. Demek ayaklarin sisti simdiden?tuzlu yiyormusun canim? Kotondan normal kisimdan large ve extra large aldim, buyuk bedende de hirkalar kazaklar vardi guzel. Gebeden pahali ust alacagima bunlari alayim, sonra da giyerim dedim. Burda lcwde birtek bebek baskili bluzkar var, onlari da iste giyemem sanirim. Annemin dolabindan birkac kazak ve kaban odunc almayi da dusunuyorum :))
kızlar bide bişiy sorcam gebelik haftası değişkenlik gösterebiliyo hesap ultrasyona göremi son adet tarihine göremi yapılacak??????????
hmm, sağol canım, ben biraz daha araştırayım o zaman. ablamın oğluşu çok sevmişti ana kucağını. işte bilemiyoruz ki bebişler sever mi sevmez mi