selamlar bütün annelere :))
bir kaç sorum olacak
1- Ne sıklıkla doktora gidiyorsunuz-toplamda kaç kere gittiniz?
2- oyun parkı almayı düşünenler var mı benim gibi hangi markayı neden tavsiye edersiniz?
3- benim sık sık içim daralıyor bebeğin sağlığı ile ilgili endişelerim oluşuyor sizde de bu oluyor mu? gece bir saatte kalkıp dua ediyorum aklıma getirmemeye çalışıyorum ama gene de olmuyor
alış veriş yaptım tesadüfen tahtakaleye yaın bir yerdeydik sonra gittik oradan 2 adet pijama takımı(10tl) hastane çıkışı için 10 parça set(40tl) bir de üç tane kokulu çorap (8 tl ye eşim aldı Bence kazık yedi ama neyse :) )
1-Bizim doktor ayda bir düzenli çağırıyor en başından beri gidiyorum
2-Biz düşünmüyoduk ama craft stadium 2013 modelini beğendik özellikle kumaş kalitesini hatta bir tek o modeli beğendik daha almadık aslında ben oda istiyorum ama çewrem olduğu gibi parkyatak çok kullanışlı diyip duruyo napcaz bilmem!
3-yok canım bende olmuyor RAbbime sığındım düzgün beslen uykunu almaya çalış etrafında olumsuz konuşmalar varsa asla dinleme derim ben sters gerçekten çok etkiliyor bebişimizi ve bizi bunu unutma ok evdeysen kitap oku kafanı dağıtmaya çalış değilsen işine yoğunlaş herşeyin en güzeli bizi bekliyor Allah ın izniyle!