nescafe ıcmıyorum bu zamana kadar 2 3 defa ıcmısımdır hamılelıgımde... cay arada ıcıyorum..baslarda ıcmıyordu 1 2 aydır ıcmıye basladım her gun degıl ama.....gunasırı da cevız fındık badem kuru uzum yıyorum her sabah mutlaka sut ıcıyorum yumurta da yemeye calısıyorum bu hafta bıraz aksattım ama..... onun dısında haftada 1 balık yemeye calısıyorum...somon......genelde haftasonları oluyor bu.. fırında somon sogan patates domates pıyaz sogan ve baharatlı cok guzel ouyr.bulgur pılavı cok yapıyorum.....tavuk nerdeyse hıc yemıyorum yıyemıyorum mıdem pek almıyor eskıden cok severdım.... kırımızı et olrak da kofte yaptık esımle dolaba attık kofte patates olarak ıyıyorum.......beyaz pılav yemıyorum gıttıgım yerlerde olursa yıyorum.... gunde 1bucuk en fazla 2 lıtre su ıcıyrum....decavit multivitamın ve demır hapı kullanıyorum doktor verdı.....salatayla aram ıyı degıl yapamıyorum usenıyorum( cok nadır arada yapıyorum her gun salata yapanlara da ozenıyorum......benım dıkkar ettıklerım bunlar... haa bır de meyve yıyorum mesela tenefuste elma yıyorum.....aksamları da yıyorum muz elma seftalı falan
Bel ağrın ne durumda?benim de çok fena batma şeklinde.10 gündür raporluyum yarın işe başlıcam nasıl olacak bilemiyorum.