canım ben centrala gidiyorum çok memnunum şimdilik
Hastane bulamamistim belirsizlik ortadan kalksin diye en sonunda randevu aldım ben de central dan. Başak sel için internetteki yorumlar güzeldi. Sen hangi doktora gidiyorsun canim:44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben centrala gidiyorum çok memnunum şimdilik
canım tesekkur ederım onerılerın ıcın...bebısın guzel gunlerde gıysın ınsallah...darısı basıma ınsallah alısverıse cıkayım:)))
o zaman senin daha önce yediklerin bayağı ekstra şeylermiş rutininin dışında, inşallah çıkmaz bişey.. parmaktan ölçerken korkmuyorumda insülinden korkuyorum bende o yüzden listenin dışına çıkmamaya çalışıyorum.. inşallah iyi haberlerle gelirsin doktorundan
inş böyle gider bol bol beslenir bebişim :) şeker yüklemesi neden yapmadılar cnm?Canım maşallahı varmış kızının yaaa
kilosu çok süper çıkmış
bana şeker yüklemesi yapmadılar, napıcam ben yaaa![]()
kızlar ben de Denizliliyim yazın kontrole gittim özel ege ye ama ben beğenmedim hastaneyi basık kalabalık ve kirliydi dr arif saylan dı sanırım ultrason falan güzel değildi ben başka bir yere gitmedim daha iyisi var mı bilmiyorum ama yanlış yönlendirmeyeyim kimseyi, hatırladığım kadarıyla sezeryan 650 gibi birşeydi ama ben memurum belki fiyat değişir yine de fiyatı kesin hatırlamıyorm yanıltmayayım
Günaydın kızlar.Bebeğimi zaten az hishediyorum 3 gündürde hiç oynamadı dün ağaya sızlaya doktora gittim çok şükür iyimiş ama benim beklerken ömrümden ömür gitti.
Doktor renkli ulturason istedi 25 haftamdayım.niçin istemiş olabilir.bide benim karnım çok kaşınıo kaşımamaya çalışıyrm galiba yırtılacak bunun için kullandınız bişi varmı
Günlerdir grıple uğraşıyorum, giremedim nete...Perşembe günü doktora gittik. Bizim hastane taşınmış. Avrupa Hastanesi, Şişli Florenca'nın oraya taşınmış. Muaye ücreti eskiden fark 55 lira ödüyorduk, şimdi 100 lira ödedik( Doğum için de konuştum. Normal doğum 2000, sezeryan 2500, doktor ücreti de 2000 lira imiş
(
Şeker yüklemesi yapıldı. Sonucunu alamadım henüz, miniğim de büyümüş, 29 cm, 722 gram olmuş:))
Umarım sizin keyfiniz yerindedi:))
Fenlife 1.5 ltre içiyorum.onda bile wcden çıkmıyrm![]()
Günaydın kızlar.Bebeğimi zaten az hishediyorum 3 gündürde hiç oynamadı dün ağaya sızlaya doktora gittim çok şükür iyimiş ama benim beklerken ömrümden ömür gitti.
Doktor renkli ulturason istedi 25 haftamdayım.niçin istemiş olabilir.bide benim karnım çok kaşınıo kaşımamaya çalışıyrm galiba yırtılacak bunun için kullandınız bişi varmı
inş böyle gider bol bol beslenir bebişim :) şeker yüklemesi neden yapmadılar cnm?
günde 3 litreye yakın su içiyomusun? su içmeye dikkat edersem hareketleri azalmıyor bebeğimin. suyu azalttığımda bende az hissediyorum. etkisi varmı yoksa baana mı öyle geliyor bilmiyorum.
Günaydın arkadaslar nasılsınız ?
bısy sormk ıstıyorum bız esımın mecburı hızmetınden dolayı mardınde yasıyoruz.malum dogalgaz yok mecbur soba kurucaz we hayatımda hıc soba kullanmadım.tereddut edıyrm sobayla nasıl bebek buyutucem.buyuten warmı ? soba sıcaklıgı yetıcekmı bebegıme korkuyorum![]()
kızlar günaydın, bi sorum olacaktı. seker diyeti uygulayanların kesinlikle sekerli şeyler yememesi mi gerekiyor. az miktarda da olsa yense bi problem oluyor mu acaba