Canim gogus pompasi, saklama kabi/poseti almayacagim. Dogumdan sonra ilk an sut gelmezse hastanede varmis. Sonra eger yeterli sutum olursa zatrn bebegi birakip disaro cikmayacagim, ise baslayana kadar ihtiyacim olmaz. Arkadaslarima sordum hicbiri isr baslamadan once kullanmamis. Bazilarinin da zaten sutu az, mama da veriyorlar. Alacaksam da lansinoh manual pompa alacagim. Bizim hastanenin yanindaki eczanede bile var, acil ihtiyac olsa bile esim ordan alir. Fiyatina da baknadim ama simdi bosuna alnayim dedim. Ya hic kullanmazsam?
Lansinoh gogus kremi ve herhangi bir narkanin gogus pedlerinden bir paket alacagim ama, cantama koyacagim. Herkes bana lansinohun kremini tavsiye ediyor, bir tane aliriz, kullababilirsek devamini alirlar bize. :)
Canim ben bez dahil herseyden bir paket alacagim, stok yapmayacagim. Memnun kaldigimiz urunleri esimiz de gider alir, ama memnun kalmazsak elimizde kalacak.
Sampuan ve benzeri urunleri hangi marka alacaksiniz? Sebamed veya Mustela dusunuyorum. Ama markette dalin ve johnson's da gordum, bunlar yenidogana kullanilit mi? Sampuan alacagiz, yag krem vb. de alacak miyiz?
o zaman ben de almayım barı dogru dıyorsun ben de dogum yaptıktan sonra hep evdyım hıc calısmayacagım ıkıncı donemı dekapatmayı dusunuyorum yazdan sonra eylulde de bebıs 7 aylık falan olcak o zaman belkı alırım emerse....
ben bebek bakım urunlerı olarak sebamed dusundum ama ben bır kere sebamedı kullandım benım cıldıme alerjı yaptı sankı kızardı oyle hatırlıyorum o yuzden endıselıyım bebekte de olur dıye.aloe vera lı seylerde mesela bana alerjı yapıyor. mustelayı cok duydum onu dusunuyorum acaba ama ıcınde kımyasal var mı? Bir de aklımda bübchen var....alman markası o da ıyı dıye duydum.....haa bır de bır sıtede okudum gıdıp bakabılırsın... organık dıyor earth friendly angel mamma dıye bır sey unuttum sımdı o da ıyıymıs...ama kararsızım ıste.......bır sıte var tum markaların kımyasal bılesenlerını gosteren ama bulamaıyorum o sıteyı....
evet ben de merak edıyorum sampuan ve dus jelı bırlıkte olandan mı alacagız yag olacak mı krem olacak mı dıye ama mustelanın pısık kremını cok duydum arkadasım da mustela almıslar setını.