canım öncelikle doğum günün kutlu olsun. yaşımız ilerledikçe artık kimse doğum günümüzü filan takmıyor. Bekarken arkadaşlarım, akrabalarım hep kutlardı ama şimdi kadim 2 dostum dışında yok. ki onlarda tarihini unutuyorlar. 1 gün önce veya bikaç gün sonra telden mesajla kutluyorlarniyeyse bende artık önemsemiyorum. büyüdük sanırım.. ama kim unutursa unutsun, kocam unutmamalı. o unutunca ciddi ciddi takıyorum. hatta herkesten önce o kutlasın istiyorum. çok büyük bi organizasyon yapın, büyük pahalı bi hediye almasına gerek yok (ki bunu yaparsa çok mutlu olurum
) bir pasta alsa, gülümseyip kutlasa bile yeter.
erkekler böyle işte canım. kendi aralarında bunu dalga konusu bile yapıyolar, ama öğretmek gerek onlara
Bende kimsenin hatırlamamasını umursamıyorum eşiminde unutmasına fırsat vermeden ben hatırlatıyorum:)
Yani o zamanlar durumumuz uygunsa ve beğendiğim ve tek başıma alırsam sıkıntı olabilicek bişeyi günler öncesinden kendisine sunuyorum oda hediye aramaktan nefret ettiği için kabul ediyor böylece hem benım istediğim beğendiğim bir hediyem oluyo hem hediyesiz kalmıyorum hemde ( en önemlisi :) onu hediye arama zahmetinden kurtarıyorum :) Tavsiye ederim...