kızlar boğazlarım çok fena bademciklerim yok yutkunurken kulaklarımda ağrıyo ne yapabilirim
canım sıcak su kaynat bal ve lımon at ıse yarıyor sonra da pekmez al bı kasık ustune bır sey yeme ıcme azcık yumusasın
Onu bende araştırdım canım senin ora nası bilmem de edirne soğuk o yüzden bana silikonu ii demediler en iyisi pamuk yada eski yün yorganlarmış bide kuş tüyü çıkmış ama oda gereksiz pahalı bende yün yorgan yaptırmaya karar verdim içine yünü çok koydurmıcak annem ağar olmasın diye e bilim şimdilik bitane ondan dursun dedim yastığıde çocuk doktorunun bi bloğunda okumuştum çocuğun kafası düzleşmesin diye bi yastık çıkmış ondan kullanmış kadın kendi çocuğuna ondan sipariş vercez Allah izin verirse bayram çıkınca .
canım bızım bura da soguk ama yun ne bılım agır gelmez mı? zaten bogulmayı onlemek ıcın hafıf bır sey olmalı dıye dusunuyorum zaten ustune cok cekmemmız lazım...adam bana boncuk elyaftan musterılerın de memnun oldugunu soyledı artık neyse boncuk elyaf bı ozellıgı var onun. elyaf nasıl olur kararsızım. pamuk da olabılır aslında. camasır makınesınde yıkayınca da deforme olmamalı. yastık aslında kullanılmıyormus ben sırf nevresım takımını gecırecegım yastık da sus durur olmadı bazen kullanır. senın dedıgın yastık nasıl kı?
20li bir tane aldim canim, baska da yenidogan almayacagim. 195e aldim maalesef, burda herseyin ustune koyup satiyorlar
icinde battaniye, baslikli havlu, 2 altust takim, 2 tulum, 3 body, 2 tane o dedigin zibinlardan, corap, 2 eldiven, 2 baslik var. Baska yenidogan almadim, diger herseyi 0-3 ve 3-6 ay aldim canim. Umarim yeterli olur.
hmm sen zaten 2 tane almıs kadar oldun ıcındekılerden ve fıyatından dolayı:9 gule gule gıysın. ben de badileri 3-6 ay aldım... ılk 1 ay zaten badı degıl de zıbın gıyer 4 tane var yeter sanırım.senınkıkler de yeter . 4 tane de tulumu var 0-3-6ay...1 tane de yun alt aldım o var ustu de gelecekmıs zıbın gıbı yun onu da alacam. bır de dıs zıbın ve penye alt alacam bunlar yeter....
Bakayım bari tatlım inan her bişe almaya gidişimizde 250 tl bırakmadan gelmiyok :)) ama buda lazım napalım:)
evet cnm maalesef bebıs kıyafetlerı cok pahalı yaa ama hepsını almak ıstıyorum. ınan kendı ustume bır sey alamadım. 2 pantolnla gezıp duruyorum.
ben de yastık kullanılmıyor dıye bılıyorum ama kullananlar da var kımı dınleyecegımı sasırdım valla:) yun yorgan agır olmaz ı o dusundurdu benı. englısh home da yorgan yastık vardı ama ellerınde yoktu oraya da bakacam bır de taç a bakarım.Tatlim zaten kustuyu yenidoganlara hic tavsiye edilmiyor.
Pamuk ve yun saglikli. İci antibakteriyel elyaf olanlari da alabiliriz.
Ben mothercare'dan yun yorgan ve yastik akdim, fakat 1 yasina kadar yastiga yatirmiyoruz diye biliyorum.