2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
kızlarrrrrrr yemek yedık ve benım artık tatlı ıstıyor canım. sıze soylemeyım canınız cekmesın ama sımdı esım gıdıyor tatlı almaya:))))

Allah yardımcın olsun cnm.tam ocak ayı en soğuk ayy banyoda falan kendine dikkat ett doğumdan sonra.hem kendin hem bebişin için kalın kıyafet ve battaniye stoğu yap bence:)

off bılmıyorum canım amın valllahı ne yapacam salonda klıma var orda yatsam nasıl olacak bılmıyorum ben zaten bebegı anca ayda bır banyo ettırırırım bu gıdısle:))) ben 3 ay cok usuyecem bebıs de ne yapacak bılmıyorum bır de annem ve kayınvaldem gelecek o sogukta evde evı nasıl ısıtıcam bılmem

Sendemi şeker yükşemesi olmadın.ben tam 27 haftalığım daha istemedi benden istemesinde çünkü sabahları mide bulantısıyla utanıyrm bide o suyu içemem:)
evet araya bayram gırınce uzadı maalesef 26+1 de yukleme yapılcak zaten 24 ıle 28 arası oluyor dıye bılıyorm
4 kasımda benimde renkli ulturasonum varrr.çok merak efiyorum bebeğimi tam görücem ya.şimdilik ailenin en çirkin üyesine benziooo:))))çirkin ördek yavrum
bana renklı ultrason falan demedı randevulu mu oluyor sen mı ıstedın doktorun mu dedı?

Allah yardımcın olsun cnm.tam ocak ayı en soğuk ayy banyoda falan kendine dikkat ett doğumdan sonra.hem kendin hem bebişin için kalın kıyafet ve battaniye stoğu yap bence:)
Canım haklısın böle sıcak derken ben fenalık basıyo demek istedim inan bugun dışarda kısa kolluyla dolaştım millet montla gezerken ama hamilelerin vücut direnci çok iyi olurmuş benim geçen sene bi arkadaşım kışın ortasında hamileyken doğalgaz yaptırcakları tuttu adamlarda bağlamak için iki ay beklettiler kıza o soğukta hiç bişi olmadı bi ısıtıcyla geçti. Tabi sen c vitamini felanda al düzenli bişi olmaz Allah ın izniyle.

off bılmıyorum canım amın valllahı ne yapacam salonda klıma var orda yatsam nasıl olacak bılmıyorum ben zaten bebegı anca ayda bır banyo ettırırırım bu gıdısle:))) ben 3 ay cok usuyecem bebıs de ne yapacak bılmıyorum bır de annem ve kayınvaldem gelecek o sogukta evde evı nasıl ısıtıcam bılmem

bana renklı ultrason falan demedı randevulu mu oluyor sen mı ıstedın doktorun mu dedı?

Ben göbek bağı düşene kadar yıkattırmam yaz olsaydı bile.kış oldu için bi 20 sinde birde 40ında yıkattırırım evim sıcak olur ama kışın sık yıkamanın bi anlamı yok.benide kv sinir edio 40 hamamı yaparız dio kışın o soğuğunda hamamda ne işim varsa

Ben istemedim doktorum istedi

Son düzenleme:
Ben aldım canım bi gecelik dagi den 34 tl ye penye, bi sabahlıklı gecelik 45 tl ye ,bide pijama takımı aldım hasta bezi al dediler onu aldım bide yine dagiden emzirme sütyeni aldım 28 tl ye.
yeter canım çok bile,zaten en çok pijama takımı lazım oluyor ya da rahat eşofman altı tarzı bişiler.Saglıkla kullan darısı başıma ama yarın fırsat bulursam bende cıkcam alışverişe:34:

merhabalar

bugün karnımın altında kasıklarımda ağrı var kahverengi kanama oldu çok değil ama günlük pedi değiştiriyorum üç sefer battı dr gitmedim zaten herkes tatilde ne yapsam bilemedim dr da tatilde ist avrupa yakasındayım önereceğiniz bir yer varmı yarın devam edersem gidecem

Ayaklarını kaldır yat hiç bi iş yapma
Bebeğin hareketlerini hissediosun dimi yinede bi acile görünsen için rahat eder

Ben göbek bağı düşene kadar yıkattırmam yaz olsaydı bile.kış oldu için bi 20 sinde birde 40ında yıkattırırım evim sıcak olur ama kışın sık yıkamanın bi anlamı yok.benide kv sinir edio 40 hamamı yaparız dio kışın o soğuğunda hamamda ne işim varsa

ne hamam mııı ne hamamı canım o sıcakta bebegı dusunemıyorum ve ınsanlar cok olur o nasıl adet oyle... sen bıldıgını yap bosver bu bebek kısın dogacak hayır demesını bıl bence

hııııı hıııııı meyve almaya gitti:)))))))geldi bile:)
valla bana da tatlı yemekten gınaaa geldi gittigim yerde herkes tatlıyla kavurma yediriyo:( sağolsun amcamın kızı yesil salata yapmış ondanda yedim ii geldi yemiicem artık et tatlı bıkkktımmm deeermişim bi süreliğine sıkıldım diyelim :27:meyvelerini afiyetle ye yarasınnn:27:

canım yıka bişi olmaz öyle için rahat edermi yaa göbek deliğinin etrafına vazelin sür orayı sudan sakın dikkatli yıka hiççç bişicikler olmaz allahın izniyle merak etmee

kızlar bu arada hamileliğğinizin başından beri kaç kilo aldınız kaçıncı aydan sonra almaya başladınız ben 10 kiloyu geçtim onun stresine daha cok yiyom doymuyom yokmu bana bi çareee???

ne hamam mııı ne hamamı canım o sıcakta bebegı dusunemıyorum ve ınsanlar cok olur o nasıl adet oyle... sen bıldıgını yap bosver bu bebek kısın dogacak hayır demesını bıl bence
Off burda hamama gitmek bi lüks aa 40 hamamda çıktı die hava atılır:1::1::1:
Antepin hamamları şarkımız bile var.
Ben gitmek istemiyorum kv söz vermiş arkadaşlarına onlara söz verdi die ben gidene kadar donucam hamamda sıcaktan bayılıcam çıkınca geri donucam offffffff
valla bana da tatlı yemekten gınaaa geldi gittigim yerde herkes tatlıyla kavurma yediriyo:( sağolsun amcamın kızı yesil salata yapmış ondanda yedim ii geldi yemiicem artık et tatlı bıkkktımmm deeermişim bi süreliğine sıkıldım diyelim :27:meyvelerini afiyetle ye yarasınnn:27:

Bebeğin cinsiyeti ney cnm

Benim kilom bi farklı oldu.mayıs ayonda 76 kilodan 70 düştüm sporla o ay gebe oldumu öğrendim.ilk 4 ay hiç bişi yemedim hep kustuğum için 68 e düştüm.şimdi 27 haftamda 77 kiloyum.verdiğim kiloyu aldım yani

Ben gitmek istemiyorum kv söz vermiş arkadaşlarına onlara söz verdi die ben gidene kadar donucam hamamda sıcaktan bayılıcam çıkınca geri donucam offffffff

erkek canım ilk oğlumda 20 kilo aldım bunda da fazla alırsam şaşmam karnımı görenler kaç günün kaldı die soruyolar:27:

Benim kilom bi farklı oldu.mayıs ayonda 76 kilodan 70 düştüm sporla o ay gebe oldumu öğrendim.ilk 4 ay hiç bişi yemedim hep kustuğum için 68 e düştüm.şimdi 27 haftamda 77 kiloyum.verdiğim kiloyu aldım yani
bende 75 ten 66 ya düştüm sonra hamile kalmışım mide bulantısından 64 e düstüm şimdii 76 kiloyuuuumm:5:

senin bebiş kaç haftalık takvimin yok göremedim

doğumdan sonraki ilk tuvalete gittiğimde klozet kan dolmuştu. ilk gece geçince adet kanamasının en yoğun günü gibi oldu... yaklaşık 10 gün azalarak devam etti. sonrada hafif aralıkı akıntı oldu ama tam normale dönmesi 20 günü buldu. 40 çıktığı gün dee ytekrar adet oldum :)

o kadar oluyor mu kanama yaaa
valla korkuyorum bende, bi yandan süt bi yandan kan vücut iyice susuz kalmasın

Back
X