- 22 Haziran 2010
- 2.901
- 106
- 363
- Konu Sahibi zuhalzerrin
-
Daha başlığı görünce başladım ağlamaya :) Bizim de doğum öykülerimiz başlıyor demek.
Zaman geçmiyor sanki..daha ocağa çoooooook var(
benim sezeryan tarihim 24 aralık gibi görünüyor,tam bellı olunca yazarım,ilk ben mı yazacağım acaba
Benimde sezeryan arkandan gelicem galiba:)
hadi bakalımm güzeller... aralık-ocak farketmez inşallah hepimiz çok mutlu çok güzel hikayeler yazalım burayaaa
Kızlar face deki grupta 3 arkadaşımız doğurdu
Evet sevgili anneler son ayımıza girmiş bulunuyoruz Allah'ın izniyle........... ocak ayının başından itibaren hepimiz inşallah sağlıklı doğumlar yapıp hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza alacağız..........Aslında aramızda erken doğum yapıp çoktan bebeklerine kavuşanlar var maşallahöncelikle o annelerimiz başlasın güzel doğum hikayelerine,,arkalarından bizler yazalım inşallah......
Hepimizin sağlıkla,hayırlısıyla bebeğine kavuşmasını diliyorum..........İnşallah çok güzel doğum hikayelerimiz olur hepimiz bir avazda kurtulur,,bebeklerimize kavuşşuruzz..............
haydi başlayalım bakalım..........
Hikayelerimizi yazarken şöyle yazalım diyorumm
Bebeğin Adı:
Doğum Günü ve Saati:
Bebeğin Boyu ve Kilosu:
Doğum Şekli ve Hikayesi:
Kaçıncı Haftada Doğduğu:
duygularımızzz
Evet sevgili anneler son ayımıza girmiş bulunuyoruz Allah'ın izniyle........... ocak ayının başından itibaren hepimiz inşallah sağlıklı doğumlar yapıp hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza alacağız..........Aslında aramızda erken doğum yapıp çoktan bebeklerine kavuşanlar var maşallahöncelikle o annelerimiz başlasın güzel doğum hikayelerine,,arkalarından bizler yazalım inşallah......
Hepimizin sağlıkla,hayırlısıyla bebeğine kavuşmasını diliyorum..........İnşallah çok güzel doğum hikayelerimiz olur hepimiz bir avazda kurtulur,,bebeklerimize kavuşşuruzz..............
haydi başlayalım bakalım..........
Hikayelerimizi yazarken şöyle yazalım diyorumm
Bebeğin Adı:
Doğum Günü ve Saati:
Bebeğin Boyu ve Kilosu:
Doğum Şekli ve Hikayesi:
Kaçıncı Haftada Doğduğu:
duygularımızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?