-------2014 Ocak Annelerinin Doğum Hikayeleri------------

canım öncelikle Allah kızını bağışlasın, analı babalı büyütsün. bende epiduralle normal doğum yaptım ve her tanıdığıma şiddetle tavsiye ediyorum. senin epidural anesteziyi yapamamışlar. anestezi doktorunun bu konudaki tecrübesi çok önemli. epidural yapıldıktan doğum bitene kadar "sıfır ağrı" hiç bişey hissetmedim.benimki okadar eğlenceli, güzel bi doğum oldu ki. neyse gelmiş geçmiş artık.yavrunla upuzun ömürler dilerim

sizlere, hikayelerinize bakmaktan okumaktan kendimi alamıyorum..
allah hepinizin yavrusunu sağlık mutluluk huzur ve neşeyle büyütmeyi nasip etsin..
2.hamileliğim sürseydi bende aranızda olucaktım,nasip değilmiş..
dilerim ki bu defa köftemi alırım sizler gibi sağlıkla kucağıma

Nasip canım, rabbim bu bebeşine sağlık versin inş, sağlıkla kucağına al...
Hep güzel günler görün birlikte..

İşte bu da bizim hikayemizzz :))
39+1 olmuştum hiç ağrım sancım yok normal kontrole gittim 29 Ocak 2014 sabah 08:30 da sıra bekliyorum ntsye girdim 2 sefer.ulturasonada girdim kiii sezeryan gözüküyor dedi bende bi titreme başladı kardeşimle gitmiştik hastaneye bi korku saldı La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim Hasbinallahiövenimel vekil çekiyorum sürekli :) aklıma sadece onlar geliyor .. Ameliyathane 2. Katta asansöre bindik koştura koştura gidiyoruz doktor önde ben arkada kardeşim benim arkamda :) ameliyathaneye girdik bölüm bölümdü içerisi beni bi odaya aldı kardeşim dışarda kaldı ne yedin ne zaman yedin ne kadar yemek yedin diyensürekli sorular soruyorlar hepsine cevap verdim ama doğrumu yanlış mı bilmiyorum :)) özel oda mı normal oda mı yaş boy kilo eşinle akrabalık var mı filan arka arkaya sorular sordular beni tek kişilik bi odaya aldılar aynı yerde ntsye bağladılar yine eyvaahh sancı gözüküyo dediler beni bi ağlama tuttu kendimi tutmasam bağra bağra ağlıycam doğuranların sesini bastırırım o dereceee :) okumaya devam ettim gözümden de akıyo ama niye bilmiyorum :) ntsdeyken hemen kendi annemi kayınvalidemi eşimi aradım eşim korkma ben geliyorum özel oda seç dedi tabi ben seçmedim :))) neyseeee herkes gelmiş bekleme salonunda bekliyorlar yengelerim annem eşim çoluk çocuk herkes :) kıyafetlerimi çıkartıp tekerlekli sandalyeye oturtup ameliyathaneye götürdüler beni heryer buz gibi dondum .. Masaya oturdum doktorlarım çok iyimiş ben titriyodum gülüştüler filan beni rahatlatmak için hepsine çookkk teşekkür ederim burdaann :)) masaya otrdum belime sanırım 4 tane iğne vurdular ve hemen uyşmaya başladım hemen masaya uzandım tansiyon aleti taktılar daha bilmediğim büssürü şeyler hiçbiyeri görmüyordum belimden aşağısı his yok.. Uykum geldi ve uyumuşum sanırım uyandığımda herşey bitmişti bebiş olmuuuşş ama ben hiç görmedim kimisi ameliyat ederken üstten lamba yanıyor ya ondan baksaydın dediler ama ben hiçbiyer görmüyordum masadan kaldırıp hasta bakıcı beni götürdü boş bi odaya koydu üstüme de battaniye örttü 15 dk filan kaldım bebiş odaya gitmiş herkes başında :) sanırım karnımdayken solunum sorunu yaşamış kafasına fanus koymuşlardı bir de hava bağlıydı beni odaya getirdiler güçlükle yatağa yatırdılar uyuşmam daha geçmemişti hala titriyordum gelen giden hiç bitmedi :) aileme yanımda olan herkese çok teşekkür ederim çünkü gerçekten hastane de destek şart oluyo..kucağıma bi aldım ki aman Allahım nasıl birşey buuu minnacııkkk :) bu benim prensesimdi 2 kg 750 grammış .. Halbu ki ulturasona girdiğimde 3 kg 300 gram demişlerdi nasıl oluyosa... Emzirmek için yaklaştırdım açlığından ölmüş gibi emiyo kızım beniiimmm :))) başındaki fanus 2 gün durdu sürekli gelip alet abağlayıp solunumunu kontrol ettiler 2 gece hastanede kaldık sonra evimize geldik .. Anlatırken herşey gözümün önüne geliyor şimdi allahım herkese nasip etsim şimdi preksesimiz berrak'ımız tam 45 günlğk oldu ve 4.300. Gram oldu banyosunu ilk defa kendimiz yaptırdık emiyo mama da gece yatmadan veriyoruz .. İşte bu kadar :))

KIZLAR BENİ HATIRKADINIZMI BİLMEM AMA GECMİŞ GÜNLERİ OKUDUM BUGUN AYY NE GÜNLERMIS YİNE TOPLANALIM YA COGUMUZUN BEBEBİŞLERİ 1 YASINDA OLDU BİLE.YENİ Bİ TOPİK ACALIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…