-------2014 Ocak Annelerinin Doğum Hikayeleri------------

Allah bahtını güzel eylesin, hayatına hep güzel insanlar girsin inşallah, mutlu huzurlu sağlıklı bir ömür diliyorum.

ayy çok heycanlı ya bende yarın 38 e giriyorum 38 de doğurma oranı istatistiklere göre %87:) beklemesi zor Allahım evlatlarımıza bize sağlık versin

ayy canım ben varya çatladım meraktan eşime bile söyleyip durdum groz benden 3 gün önceydi.doğuma gitti naptı acaba diye...çok çok çok sevindim bebeğini bir ömür sağlık mutlulukla büyüt inşallah.darısı da bizee.

Kızlar msjlari silebiliyor muyuz? Silemedim hi türlü. yazdigimdan beri bana birseyler oldu bisey yokken bayilacak gibi oluyorum aglama nöbetleri geciriyorum uyuyamiyorum. Nolur dua edin. Ven sadece sizleri rahatlatmak istemistim tabiki zorlukları da oldu ama anlatmamin kime karı var. Cok pismanim yazdigima. Bebeğim de huzursuz sürekli agliyorum dua edin nolur

Canım geçmiş olsun yazdığınla alakalı değildir tatlım hep dua ediyo arkadaşlar burda hormonal sıkıntı yaşıo olabilirsin lohusalıkta gelgitler yaşanabiliyo canım geçer kafana takma

canım çok güzel bir hikaye, normal doğum yapabilmene de çok sevindim. Bebişinle sağlıklı bir ömür dilerim.

Yalnız kalma, lohusalıkta oluyor öyle şeyler başından Kuranı kerimi ayırma, Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Canım öncelikle sağsalim bebeğine kavuştuğun için gözün aydın. o zor zamanlarında bizleri unutmayıp dua ettiğin için Allah razı olsun. Seni ve bebeğini tüm kötülüklerden, kazalardan, belalardan ve nazarlardan korusun İnşallah.
Sonucu çok şükür güzel olsa da, çok zor bir doğum yaşamışsın. suni sancılı , saatler süren üstelik.. Buna rağmen nazar edenlerin gözü çıksın :) Ben nazar olduğuna inanmıyorum, çünkü gerçekten çok zor bir doğum yapmışsın. Burdaki hiç kimse istemezki suni sancı almayı.
Lohusalık psikolojisinden kaynaklanıyor durumun. Ayetel Kürsi, felak, nas okuyup kendi ve bebeğinin üstüne üfle. Annen veya yanında kim varsa onlarada söyle.
Rabbim tüm kötülüklerden korusun sizi.

Arkadaşlar kusura bakmayın cok zor vakitler gecirdim o an neden olduğunu bilemedim nazar diye düşündüm. Hala kendime gelemedim. Dua edenlerden Allah razı olsun. Tek kalamıyorum rahatsız oluyorum inşallah dua ile atlatacam. Herkese tesekkürler. Hayırlısıyla yavrularınızı kucağınıza alırsınız inşallah

canım muhtemlen öyle olur.. bizim ocak başında yapacak annelerin çoğu doğum yaptı buraya henüz yazmamışlar ama face grubunda çok doğum yapan oldu... sağlıkla gelsinler inşallah bebeklerimizzz hayırlısıylaaa

canım bnm lohusalıktan oluyo o çok kişide oluyo yakınların yanından ayrılmasın bas ucunda kuran bulundur annen senın ve bebegının üstüne okusun felak nas sende dua et bende çok buhranlar gecırmıstım dogum sonrası dogum yapmak hafıfe alınacak bı şey degılkı kadın için horman dengesı alt üst oluyo ınsanın tabıkı zor gecmıştır dogumunda ama ınan cok dua edıyoruz senın için yıne de sen msjını msj duzenleme var msjın altında ordan sılebılırsın arkadaslar da alıntılarını düzenlerler üzme kendını bebegını emzırmeye bak....

Canım, yönetime mesaj at istersen, rica et belki silerler, yaşadıkların da çok normal, şimdi heyecanla beklediğimiz bebeğimiz gelince, duygularımız altüst oluyor, bunu mu istemişim ben demiştim... Kendimi yetersiz hissetmiştim, inan bunları pek çoğumuz yaşıyoruz ama kimsye anlatmadığımız için saklı kalıyor...

Geçmiş olsun inş, en yakın zamanda her şey düzelir

canim allah saklasin sizi yaa belki nazar belki de lohusaligin verdigi seyler bunlar.sen surekli duani et bebegin de dunyaya alismaya calisiyo huzursuzlugu olur tabi.
insallah cabucak atlatirsin sikintilarini.bebegini saglikla kucakladigini dusun mutlu ol sanirim hepimiz az cok yasicaz bu tur dalgalanmalari
bendee kelebeğimm senin çokk az kaldı yaa
hadi ikinci hikayeyi kim yazcak bakalim ben bugun hurma yemeye basliyim de bi an once dogurim diyorum

nazar oldugunu düşünmüyorum en azından burda yazdıklarından dolayı nazar olmamıştır. çünkü okudugumuz her güzel haberde kendimiz yaşamış gibi seviniyoruz. Allah bebeğine ve sana sağlık versin, herkes birbirine dua ediyor. Kolay bi süreç değil neticede.. hayırlısıyla sen ve bebişimizde bu durumu bir an önce atlatırsınız inşallah. Allah herkesi nazardan kem gözden korusun. lohusalıkta zor bir süreçmiş. bu tip şeyleri herkes yaşıyor sanırım aşağı yukarı.. önemli olan sağlığınız yerinde olsun

cnm Allah şifa versin.hep olumlu şeyler düşün aklına gelen kötü fikirlerden hep Allaha sığın Hepimiz böyle bazı dönemler zor vakitler geçirebiliyoruz .bebeğini düşün sadece ki stres de sütünü etkilemesin.bende düşük yapmıştım seninkinde ağır bi depresyon geçirdim eşim yanımda yoktu.Ama çok şükür atlattım zaman alabilir atlatman sabırlı ve dayanıklı ol.Allah insanı çeşit çeşit deniyor sebeblerini düşünme yani neden bu benim başıma geldi deme. sadece şifa iste Rabbimden o bizi her zaman işitiyor .belki amma da yazmış abartıyo diyebilirler ama yaşayan bilir.Ailen var sana destek olurlar ve kısa zamanda atlatırsın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…