-------2014 Ocak Annelerinin Doğum Hikayeleri------------

Benimde geceleri bişeyler oluyor sabah kalkıyorum dün gece o ağrıları zorlanmaları sanki ben çekmemişim şuan asyam nasıl oynuyor nasıl bir ağrı yapıyor anlatamam size senle aynı şeyleri yaşıyoruz :)

Hazirlaniyolar galiba bencede artk gelsinler ya bizm babamiz cok heyecanli ne olur artk dogur diye yalvarip duruyor bir görsen acırsın haline :) benimde kardesm 1 subat dogumlu abla az sık disini 1 subatta dogur dayısı gbi 1 subat doğumlu olsun diyip duruyodu :) bakti doguramiyorm abla biraz fazla sıktn galiba disini bu kız dogmayack gibi diyo :) bakalim.ne olur artk dedign gbi bebisler saglikli olsunda biraz daha bekleriz napalm

Sorma canım ya gece goren doguruyorm sanır ama sabah tık yok smdi kalktım bi 10 dakka dolandm evde agri sizi kalmadi biraksalar halay bile cekerm yani :) benim bebiste geceleri cok oynuyor belkide ondandir anlamadm artk.. evet ayni seyleri yasiyorz galiba ayni gun dogurcaz

canim cok tesekkur ederim allah her isteyene nasip etsin.ne zaman musait olursan mesaj at her zaman yardimci olmaya calisirim canim benim

Canim cok tesekkür ederim, sen bu ignelerin kaclik olanini kullaniyodun galiba sende de benim gibi bu pihtilasma cok düsük oranda cikmisti .bu arada nasil gidiyo annelik ilk aylar cok zordur ama ondan sonra hersey yerine oturuyo o ritme alisiyosun. Bende kizimda ilk depresyondaydim telefon calsa sinirleniyodum tabiki alcak hormonlarin sucu :) oglusunu cok öpüyorum ay ne tatlidir simdi minicik elleri ayaklari tam öpmeliktir

Canım Allah eşine sabır versin :) çok heyecanlı baba olacak diye bugün doğurursan kardeşin çok sevinir eminim :) bu arada geceleri yaşadığım şeyler yalancı doğum sancıları diye geçiyormuş sabah 5e kadr uyutmadı sonra yatakta sızmışım düşün artık şimdi kalktım tık yok bu sancılarda genellikle doğuma bir kaç gün kala oluyormuş tatlım haberin olsun ben diyorum sana az kaldı diye :) bu arada nerde oturuyorsun ben ist. Büyükçekmecedeyim

amin canım benden heyecanlı esim elinde olsa benım yerıme o doguracak :) ayy ınsallah kız bende hıssedıyorum az kaldıgını bende 3 bucukta sızmısım ama sabah bomba gıbıydm dogurcaz tatlım dogurcaz ıns :) bnde ıstanbul kücükcekmecede oturuyorm canm

amin inşallah canım ya yaklaştıkça zaman geçmiyor sanki, bebişlerimiz iyi olsun yeter ki..

inşallah canım.bakalım önce hangimiz doğuracak hayırlısıyla:)her gören soruyor daha doğurmadın mı diye görmeyen telefonla arıyor.hatırlanmak güzel ama insan biraz stres oluyo.aynı duyguları paylaşıyoruz yani.anlamadım ki kız dediğin bu kadar mı nazlı olur:)

bende sadece kendim bu durumu yaşıyorum sanıyordum.ama benimki ağrıdan ziyade kemiklerimde acıma hissediyorum.akşamları yürürken bile canım yanıyo.doktorum kemikler açıldığı için dedi.gündüzleri daha rahatım. ne ağrım var ne açılma ne de nişan

evet bana da kız bebek erken gelir dediler.38 de başladık beklemeye.baktık gelmiyo bu sefer kız bebekler dakik olur tam gününde doğar dediler çok ümitlenmiştim bizim kız yine ortada yok:)amann yeter ki bebişlerimiz iyi olsun.zaman geçtikçe sadece ona bi şey olur diye endişeleniyorum biraz,ama Rabbim korur diyorum.normal doğum istiyorum ama şimdiki düşüncem sağlıcakla hangi yoldan gelecekse..

Hadi yaa :) ben 25 sene Küçükçekmece de oturdum annemler hala orda oturuyor cennet mahallesinde :) daha önceden tanısaydım görüşürdük belkide sen doğumunu nerede yapacaksın peki ? Gündüz bendede bişey yok bugün belimde bir sızı oldu geçti başka birşey yok insan ağrısı olunca sevinir mi yaa ? :) göbek atıcam nerdeyse

Sorma yaa :) ben artık telefonum ve eşimin telefonunun çalınca irkiliyorum resmen kim acaba benim için mi arıyorlar vs psikolojim bozuldu resmen bide bizim çevre geniş düşünün halimi aynı şeyleri konuşmak bile yoruyor insanı bu halinle

Ilk bebeğim sezeryan ile olduğu için sezeryan oldum yedi ay oldu spinal oldu çok rahattı çok korkmuştum hiç korktuğum gibi değilmiş

Aaa ne guzel olurdu ya keske tanimis olsaydk birbirimizi bnde ikitellide oturuyorm :) ben bati bahatta dogum yapicam canm doktorumdan memnunum yengemin tavsiyesiyle gttm zaten sen nerde dogum yapicaksn ? Sorma canim ya biyerm agriyinca seviniyrm senin gbi aha geliyo diyorm ama yok geciyo hemen :)bi dogursaydk hayirlisi ile catlicam yoksa :)

Yok tatlm ayni durumdayiz inan gündüz sasiriyorum kendime ama bakalm bebegim iyi cok sukur allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsn beklemek yoruyor ama insani... bndede acilma yok canm her tuvalete gidisimde bekliyrm nisan gelmiştir diye ama yok hayırlısı artk bakalm ne zamn gelcek bu nazlı kizlar :)

rica ederim canim ben clexane 0,4 kullandim 37. haftaya kadar
birde coraspin kullandim.
benim pihtilasmamda dusuk cikmisti mtfhr heterozigotd
doktor bu faktor kesin kayip nedeni degil ama igneyle yuzde 90 basari sagliyoruz demisti
annelik cok guzel canim ama bende senin gibi depresyondayim
ailevi nedenlerden dolayi maalesef
tamda lohusalik donemine denk geldi

canim bana da 0,2 lik clexane önerdiler bende de aslinda plazenta da gelisme geriligi görmüslerdi ozaman yani nedeni kan kaynakli olabilir dediler cok düsük pihtilasma vardi onun icin bakalim bana hatta daha yumurtlama zamani basliyacaksin dediler sen galiba hamile kaldiktan sonra basladin. evet lohusa döneminde aslinda insanin sitresden uzak olmasi gerek diyolar ama anlayisli insanlar etrafta olmayinca ne yapcan . bebek uyuyunca tam bende uyuyayim diyodum ev telefonu ona cikmazsam cepten ariyolardi ne yapiyosunuz bin kere de diyodum ki uyuyoruz yinede ariyolardi misafirim cok gelip gidiyodu off o günler aklima gelince :) senin adina da üzüldüm ailevi problemlerde insani cok yipratiyo neyse pozitif düsün ve oglusuna konsantre ol bos ver gerisini canim

hamileligimi ogrenir ogrenmez basladim canim 4. haftada basladik.daha once baslatan doktorlarda oluyo demekki senin doktorun da boyle tedavi uygulicak.hadi hayirlisi olsun insallah
ogluma konsantre oluyorum ama canimdan bezdirdiler sabir duasi ediyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…