2014 Ocak Bebişlerinin Odaları :)

mmmelekkks

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2012
167
4
46
İstanbul
Merhaba sevgili anne adayları. Doğum tarihi yaklaştıkça hazırlıklar hızlanmaya başlamıştır sanırım sizlerde de. Bebişlere aldığımız cicilerle ilgili bir başlığımız vardı ama sadece oda dekorasyonu ile ilgili bir başlığımız olsun istedim. Bebişinin odasını hazırlayanlarla fotoğraflarını burada paylaşıp fikir alışverişi yapabiliriz böylece. Ben henüz oda işine girişemedim ama haftasonu badanasını yapacağız inşallah. Sonra da mobilyaları gelecek. Hazır olduğu gibi ekleyeceğim kızımın odasının fotoğraflarını.

Bizimde hafta sonu boya badana yapılacak. mobilyalar geldi kutularda duruyor. :) merakla bekliyorum bebişlerimizin oda fotoğraflarını

Bizim odamızın bi parçası

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 111
Son düzenleme:
Buda bizim küçük prensesimizin küçük odası . Şu beşiğinin bulunduğu duvara aynalı stecker yapıştırayım diyorum sizce nasıl olur?

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 96
  • $image.webp
    $image.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 108
  • $image.webp
    $image.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 100
  • $image.webp
    $image.webp
    12 KB · Görüntüleme: 106
  • $image.webp
    $image.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 109
Buda bizim küçük prensesimizin küçük odası . Şu beşiğinin bulunduğu duvara aynalı stecker yapıştırayım diyorum sizce nasıl olur?

Oda çok şirin olmuş :)) Güle güle büyüsün odasında bebişiniz. Yatağın olduğu duvara bence de bir şeyler yapsanız güzel olur. Dediğiniz gibi ayna ya da renkli duvar stickerlerinden yapıştırabilirsiniz.

Oda çok şirin olmuş :)) Güle güle büyüsün odasında bebişiniz. Yatağın olduğu duvara bence de bir şeyler yapsanız güzel olur. Dediğiniz gibi ayna ya da renkli duvar stickerlerinden yapıştırabilirsiniz.
Yapıştırayım dimi çok sade oldu sanki bulabilirsem bi analı melek steckerı yapıştırayım diyorum karşı duvarda bomboş ama ona bişi yapmıcam iyice karışmasın zati küçücük oda :)

Yapıştırayım dimi çok sade oldu sanki bulabilirsem bi analı melek steckerı yapıştırayım diyorum karşı duvarda bomboş ama ona bişi yapmıcam iyice karışmasın zati küçücük oda :)

İki duvara da yaparsanız çok yoğun durabilir ama sadece yatağın olduğu duvara yapılabilir bence birşeyler. Ama bu haliyle bile odası harika olmuş bebişinizin :))

Badanamızı yaptık, odamızı aldık sonunda biz de :) Mobilyalar 10 gün içinde gelecek. Odayı düzenler düzenlemez koyacağım güzel kızımın odasının fotoğraflarını :) :nazar:

Back
X