2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

Arkadaslar 26 yaşındayım. 1.5 yıllık evliyim.sperm azlığı sebebiyle tüp bebek yaptırmaya karar verdik. Acıbadem Kayseri'yi düşünüyorum. Ayın 20si adet gunüm.ilk denemem olacak. Cok heyecanlıyım.Rabbim anneliği nasip eder inşallah..

merhaba benide ekleyin 29yasindayim cikolata kistim var 2.deneme olucak beylikduzu medicana da subatta olucak kismetse

cnm hic sevmedigim birseyi tavsiye edecegim cok canin cekerse ciklet cigne biraz bende yapacak birsey bulamiyorum cnm.. kafani dagit evdeysen tv ye falan bak kibristami oturuyorsun cnm..
tam canım dikkate alıcam zaten tv hastasıyım yeterki belgesel olsun hiç basından kalkmam iyiki ki belgesel kanalları varmış
tavsiyelerin için teşekkürler canım
ben istanbulda yaşıyorum tedavi kıbrısra olucam oranın sartları daha iyi geldi
emriyo sayısı burasına göre daha iyi vs vs

MERHABA,
31 ARALIK SALI GÜNÜ TRANSFERİM YAPILDI. HASTANEDE 4 SAAT HAREKETSİZ YATTIM. SONRA EVDE İSTİRAHAT ETTİM AMA ÇOK HAFİF BİR GRİP ATLATTIM. ŞU AN 9. günüm. DÜN DAYANAMADIM İDRAR TESTİ YAPTIM VE TEK ÇİZGİ ÇIKTI. İLK SORUM TEK ÇİZGİ GÖRÜP KANDA POZİTİF SONUÇ ALAN VAR MI? AYRICA ŞU AN HİÇ AĞRIM SIZIM YOK KASIKLARDA BELDE FLN. ÇOK ÇOK HAFİF ARADA OLUO AMA HİSSEDİLMEYECEK KADAR. HİÇ HİSSETMEYEN AĞRI FALAN VAR MI?
DAHA SONRA DÜŞÜNDÜM DOĞAL YOLLA OLMAYDI BEBİŞİM ŞU AN 9. GÜN OLCAKTI. İDRAR TESTİ ADET GECİKTİKTEN 1 2 HAFTA SONRA ÇIKIYOR. YANİ NEGATİF GÖZÜKMESİ NORMAL DİYE DÜŞÜNÜYORUM. VE UMUTLARIMI YİTİRMEMEYE ÇALIŞIYORUM. PAZARTESİ TEST GÜNÜM. O ZAMANA VAKİT GEÇİRMEYE VE DUA ETMEYE HEPİMİZ İÇİN DEVAM EDECEĞİM.

Kıbrısta şartlarnasıl oacaka orada mı kalacaksın? ücretler nasıl bilgin var mı

canım orda burası gibi katı kurallar yok mesala 35 yaş altına tek emriyo tr de orda öyle değil evet hafta içi oraya gidicem ortalama 3.yada 5 gün kalıcam
tüp bebek fiyatı 2500 euro otel vs var bide

canım orda burası gibi katı kurallar yok mesala 35 yaş altına tek emriyo tr de orda öyle değil evet hafta içi oraya gidicem ortalama 3.yada 5 gün kalıcam
tüp bebek fiyatı 2500 euro otel vs var bide

canım benim 10. gece negatif çıktı 11. sabah çok çok silik çıkmıştı test gününü bekle derim bir de ben de pek belirti olmamıştı insallah olumlu sonuç alırsın :)

canım ben önce kendimi anlatayım.ben 10.gün sabah test yapmıştım.çok çok silik ikinci çizgi çıkmıştı.sonra gün içerisinde lekem geldi.arkadaşımın ısrarı ile o akşam test yaptım.2. çizgi çıkmadı.11.gün sabah yaptım yine çok çok silik çıktı.hamileydim.bence az daha sık dişini test gününü bekle.şimdi acaba acaba diyerek yine stres olma.Allah hayırlı haberler almayı nasip etsin inş.

nunacım nerdesin canım ya..seni merak ettim.ne yaptın.nasılsın.Her şey yolundadır inşallah...hadi gel artık

Merhaba, yeni üye sayılırım ve ilk defa yazıyorum. Hatta nereye bile yazıyorum bilmiyorum, bu bir deneme yazdıklarım inşallah gider. Ben ocak ortalarında tüp bebek için randevu alacağım, yalnız kalmamak için sizlerle yazışmak istedim. Yanımda olurmusunuz?

hosgeldin hayatim.. tedavi olacak arkadaslarla burada dertlesiyoruz:)) sorununuz ne cnm, nerede tedavi olacaksin..

Arkadaslar ocakta istanbul tup bebek merkezinde 3. Tüp bebek denemesine gidicem.aret hoca'ya gidiyorum. Yardıminıza ihtiyacim var

hosgeldin hayatim.. tedavi olacak arkadaslarla burada dertlesiyoruz:)) sorununuz ne cnm, nerede tedavi olacaksin..
Merhaba, çok sevindim teşekkür ederim yazdığın için. Yaşım 35 1, 5 yıldır gebelik olmadı, hormonlarım normal, tüplerim açık, yumurtam oluşuyor ve kendiliğinden çatlıyor ve 4 ay boyunca sürekli kontrol edildim.Çok şükür bir sıkıntı yok fakat eşimin değerleri düşük çıktı bu yüzden tüp bebek deneyeceğiz ve brüksel hastanesini düşünüyoruz. Bir aksilik çıkmazsa ayınnortasında gideceğiz ve ilaçlara umarım başlar ve ilk denememizi yaparız.

2014 ocak ayinda istanbul tup bebek merkezinde 3.denememi yapucam asilamayla beraber 3 negatif sonucum var.yardiminiza ve onerilerinize ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…