canlar nasılsınız akşam 11de çatlatma iğnemi vuracağim cumada yumurtalar toplanıyo artık geri kısmt embryo oluşsun pgt sağlıklı çıksın hayırlısı
canlar nasılsınız akşam 11de çatlatma iğnemi vuracağim cumada yumurtalar toplanıyo artık geri kısmt embryo oluşsun pgt sağlıklı çıksın hayırlısı
Rabb'im hayırlısı ile sağlıklısı ile bebişlere kavuşmayı nasip etsin inşallah...
[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]İSİM
[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]SORUN
[/TD]
[TD]DENEME SAYISI
[/TD]
[TD]TEDAVİ GÖRÜLEN MERKEZ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ironik
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]Tüpler Tıkalı
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[TD]Başkent Üniv. Hast.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]musmutlu
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]morfoloji
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]Memorial/Şişli
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]RoyalGul
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Hashimoto Tiroid
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gergin
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]4.deneme
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duamda
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[TD]Bahçeci/UMUT
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elifmusti
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]erkek infertiltesi
[/TD]
[TD]4.deneme
[/TD]
[TD]Memorial/Şişli
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burçin4054
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]erkek intertilitesi
[/TD]
[TD]4.deneme
[/TD]
[TD]Bahçeci/UMUT
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umut2255
[/TD]
[TD]34
[/TD]
[TD]Tüpler Tıkalı
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nanna
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
tam canım dikkate alıcam zaten tv hastasıyım yeterki belgesel olsun hiç basından kalkmam iyiki ki belgesel kanalları varmışcnm hic sevmedigim birseyi tavsiye edecegim cok canin cekerse ciklet cigne biraz bende yapacak birsey bulamiyorum cnm.. kafani dagit evdeysen tv ye falan bak kibristami oturuyorsun cnm..
canım orda burası gibi katı kurallar yok mesala 35 yaş altına tek emriyo tr de orda öyle değil evet hafta içi oraya gidicem ortalama 3.yada 5 gün kalıcamKıbrısta şartlarnasıl oacaka orada mı kalacaksın? ücretler nasıl bilgin var mı
canım orda burası gibi katı kurallar yok mesala 35 yaş altına tek emriyo tr de orda öyle değil evet hafta içi oraya gidicem ortalama 3.yada 5 gün kalıcamKıbrısta şartlarnasıl oacaka orada mı kalacaksın? ücretler nasıl bilgin var mı
MERHABA,
31 ARALIK SALI GÜNÜ TRANSFERİM YAPILDI. HASTANEDE 4 SAAT HAREKETSİZ YATTIM. SONRA EVDE İSTİRAHAT ETTİM AMA ÇOK HAFİF BİR GRİP ATLATTIM. ŞU AN 9. günüm. DÜN DAYANAMADIM İDRAR TESTİ YAPTIM VE TEK ÇİZGİ ÇIKTI. İLK SORUM TEK ÇİZGİ GÖRÜP KANDA POZİTİF SONUÇ ALAN VAR MI? AYRICA ŞU AN HİÇ AĞRIM SIZIM YOK KASIKLARDA BELDE FLN. ÇOK ÇOK HAFİF ARADA OLUO AMA HİSSEDİLMEYECEK KADAR. HİÇ HİSSETMEYEN AĞRI FALAN VAR MI?
DAHA SONRA DÜŞÜNDÜM DOĞAL YOLLA OLMAYDI BEBİŞİM ŞU AN 9. GÜN OLCAKTI. İDRAR TESTİ ADET GECİKTİKTEN 1 2 HAFTA SONRA ÇIKIYOR. YANİ NEGATİF GÖZÜKMESİ NORMAL DİYE DÜŞÜNÜYORUM. VE UMUTLARIMI YİTİRMEMEYE ÇALIŞIYORUM. PAZARTESİ TEST GÜNÜM. O ZAMANA VAKİT GEÇİRMEYE VE DUA ETMEYE HEPİMİZ İÇİN DEVAM EDECEĞİM.
MERHABA,
31 ARALIK SALI GÜNÜ TRANSFERİM YAPILDI. HASTANEDE 4 SAAT HAREKETSİZ YATTIM. SONRA EVDE İSTİRAHAT ETTİM AMA ÇOK HAFİF BİR GRİP ATLATTIM. ŞU AN 9. günüm. DÜN DAYANAMADIM İDRAR TESTİ YAPTIM VE TEK ÇİZGİ ÇIKTI. İLK SORUM TEK ÇİZGİ GÖRÜP KANDA POZİTİF SONUÇ ALAN VAR MI? AYRICA ŞU AN HİÇ AĞRIM SIZIM YOK KASIKLARDA BELDE FLN. ÇOK ÇOK HAFİF ARADA OLUO AMA HİSSEDİLMEYECEK KADAR. HİÇ HİSSETMEYEN AĞRI FALAN VAR MI?
DAHA SONRA DÜŞÜNDÜM DOĞAL YOLLA OLMAYDI BEBİŞİM ŞU AN 9. GÜN OLCAKTI. İDRAR TESTİ ADET GECİKTİKTEN 1 2 HAFTA SONRA ÇIKIYOR. YANİ NEGATİF GÖZÜKMESİ NORMAL DİYE DÜŞÜNÜYORUM. VE UMUTLARIMI YİTİRMEMEYE ÇALIŞIYORUM. PAZARTESİ TEST GÜNÜM. O ZAMANA VAKİT GEÇİRMEYE VE DUA ETMEYE HEPİMİZ İÇİN DEVAM EDECEĞİM.
Merhaba, yeni üye sayılırım ve ilk defa yazıyorum. Hatta nereye bile yazıyorum bilmiyorum, bu bir deneme yazdıklarım inşallah gider. Ben ocak ortalarında tüp bebek için randevu alacağım, yalnız kalmamak için sizlerle yazışmak istedim. Yanımda olurmusunuz?
canm ayın 13ne az kaldı güzel haberlerini almak dileği ile
Merhaba, çok sevindim teşekkür ederim yazdığın için. Yaşım 35 1, 5 yıldır gebelik olmadı, hormonlarım normal, tüplerim açık, yumurtam oluşuyor ve kendiliğinden çatlıyor ve 4 ay boyunca sürekli kontrol edildim.Çok şükür bir sıkıntı yok fakat eşimin değerleri düşük çıktı bu yüzden tüp bebek deneyeceğiz ve brüksel hastanesini düşünüyoruz. Bir aksilik çıkmazsa ayınnortasında gideceğiz ve ilaçlara umarım başlar ve ilk denememizi yaparız.hosgeldin hayatim.. tedavi olacak arkadaslarla burada dertlesiyoruz:)) sorununuz ne cnm, nerede tedavi olacaksin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?