2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

2014 ocak ayinda istanbul tup bebek merkezinde 3.denememi yapucam asilamayla beraber 3 negatif sonucum var.yardiminiza ve onerilerinize ihtiyacım var

canım hayırlısı ile bu tedavinde bebeğine kavusursun :) ben de yeni sayılırım arkadaşların yazdıklarını okuyarak birseyler öğrenmeye çalışıyorum benim de 3. denemem 1i tutmadı 1i tuttu doğumdan sonra kaybettim simdi dondurulmuşlarla deniyorum insallah allahım bu sefer hepimizin kucaklarını doldurur :) merak ettiklerini yaz bilgisi olan arkadaşlar cevaplar :)

canım hayırlısı ile başlar ve bebeğini kucağına alırsın hoşgeldin :)

kızlarrr selam.bugün kontrole gittim ama 3 şubattakı adetime ertelendi kist küçülmüş ama biraz daha kücülsün istiyorlar bir ay daha cyclo pronogovaya devam edicem 21 gün ilaç 4 gündede gelse aslında bir aydan az var ama yinede çok üzüldüm daha başlayamadık bile ey güzel allahım....:26::26::26:

hoşgeldin canım hayırlı olsun bende bugün gittim ama ıkıncı kez ertelendi başlayamadık 3 subata inşallah su gibi akar gider herşsey

hayırlı olsun canım sonu güzel olsun
merhaba benide ekleyin 29yasindayim cikolata kistim var 2.deneme olucak beylikduzu medicana da subatta olucak kismetse

hayırlı olsun canım

canım daha erken lütfen kendini üzme bence test günü bekle bizede sonucu bildirirmisin

nunacım nerdesin canım ya..seni merak ettim.ne yaptın.nasılsın.Her şey yolundadır inşallah...hadi gel artık

evet bende merak ediyorum ne oldu acaba

canım hayırlı olsun

Arkadaslar ocakta istanbul tup bebek merkezinde 3. Tüp bebek denemesine gidicem.aret hoca'ya gidiyorum. Yardıminıza ihtiyacim var

canım hayırlı olsun ne konuda yardım istersen elimizden geldiği kadar sana yardımcı olmaya çalışırız

canım hayırlısı olsun canım sonucuda güzel olsun

canım üzülme geç olsun güç olmasın vardır bundada bir hayır

[tr]
listemize değmesin

Aycen'cim benı listeden çıkar Canım bugun gıttım e2 değerim hala düşmemiş iptaL edildi bnm tedavı başlamadan ara verices

canım hayırlısı ile başlar ve bebeğini kucağına alırsın hoşgeldin :)

İlk defa bana biri bebeğini kucağına alırsın hayırlısıyla dedi, çok hoşuma gitti ve gerçekten çok duygulandım. İnşallah canım dediğin gibi hayırlısı olur,5-6 günüm kaldı regli olmama ve doktora gideceğim doktorum da inşallah hemen başlar tüp bebek işlemlerine. Gerçekten artık beklemek istemiyorum.

Teşekkür ederim canım

İlk tüp bebek denemem olacak ya arkadaşlar, şansım sizce % kaç olacaktır?

2014 ocak ayinda istanbul tup bebek merkezinde 3.denememi yapucam asilamayla beraber 3 negatif sonucum var.yardiminiza ve onerilerinize ihtiyacım var

cnm merhaba, bende Aret beyde subatta tedavi olacagim senin o merkezde doktorun kim..daha once orada tedavi oldunmu..

cnm benimde tamamen ayni esimin sprem degeri 2 milyon civari..subatta altinci denememi yapacagim.. insallah sen ilk denemende bebegine kavusursun cmm

İlk tüp bebek denemem olacak ya arkadaşlar, şansım sizce % kaç olacaktır?

cnm bu is pek ilke bakmiyor degerlere ve sansa ve doktora ve hastaneye hepsinin guzelce hangi denemede bir araya gelecegini Allah bilir.. pozitif ol tedavine odaklan cnm.. calisiyormusun..

cnm benimde tamamen ayni esimin sprem degeri 2 milyon civari..subatta altinci denememi yapacagim.. insallah sen ilk denemende bebegine kavusursun cmm

İnşallah ben il denememde inşallah sende bu denemende hamile kalırsın. Doktorlar bu kadar uzamasının sebebini neye bağladılar peki?

İnşallah ben il denememde inşallah sende bu denemende hamile kalırsın. Doktorlar bu kadar uzamasının sebebini neye bağladılar peki?

cnm bu is pek ilke bakmiyor degerlere ve sansa ve doktora ve hastaneye hepsinin guzelce hangi denemede bir araya gelecegini Allah bilir.. pozitif ol tedavine odaklan cnm.. calisiyormusun..

Evet çalışıyorum canım ve tedavi olacağım yer ile yaşadığım yer ayrı şehir. O yüzden biraz gidip gelmek ve biraz da izin alma konusunda zorlanacağım hayırlısı bakalım.

[tr]

listemize değmesin

beni de ekleyebilirsiniz listeye.
28 yaşındayım. ilk denemem. smyrna art tüp bebek merkezi.izmir . 13 ocak gebelik testi. sperm azlığı nedenimiz. inaşşallah listedki herkese hamile ibaresini koyacağız.

36 yasindayim cnm, her doktor baska birsey diyor hepsi kendini hakli gecmistekini hatali buluyor:)) istikrarli birsey diyen yok biz elimizden geleni yapiyoruz diyorlar.. isle okadar zor oluyorki ancak yasayan anlar..bende calisiyorum..

36 yasindayim cnm, her doktor baska birsey diyor hepsi kendini hakli gecmistekini hatali buluyor:)) istikrarli birsey diyen yok biz elimizden geleni yapiyoruz diyorlar.. isle okadar zor oluyorki ancak yasayan anlar..bende calisiyorum..

6 sı da mı hatalıymış, daha neler. Dediğin gibi bir şey bulamadıkları için bu kolay cümleyi kullanıyor. İstanbul Brüksel hastanesine başvur istersen, bir tanıdığım var defalarca denemişler sonra bu hastaneye en son başvurmuşlar ve gebelik elde etmişler. Belli mi olur, belki burada olur. Bir başka tanıdığım yani benim müdürümün epey yaşı vardı, onlarda 6 deneme yapmışlar tutmamış, o yıl işe girdim bana bu konudan bahsetti bende müdürüme "ben size şans getireceğim bu sefer olacak" dedim. son bir defa deneyeceklerini söylediler ve müdürüm hamile kaldı ve çocukları oldu üstelik ikiz, biri kız diğeri erkek. Sana da şans getireceğime eminim, gönlünü ferah tut canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…