2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

canim cok sagol sans dileklerin icin.. bende zaten bu defa doktor degistirdim Ist Tup Aret Kamara gectim... bakalim artik insallah bu kez son diyelim..

canim cok sagol sans dileklerin icin.. bende zaten bu defa doktor degistirdim Ist Tup Aret Kamara gectim... bakalim artik insallah bu kez son diyelim..

İnşalllah canım, sana bol şans diliyorum ve Allah İnşallah bu sefer yüzünü güldürür.

Kızlar bugün karnım cok agrıyo sanki adet sancısı gibi inşallah adet olmam aranızda böyle olanlar varmı cok korkuyorummm

arkadaşlar merhaba.bende ayın ortalarında ilk tüp bebek denemesi için görüşmeye gideceğim.inşallah aksilik olmazsa şubatın ilk haftası tedaviye başlıycaz.benide listeye eklerseniz sevinirim.yaşım 29 problem pko ve sperm hareket sorunu.brüksel tüp bebek merkezinde yaptıracağız.Allah hepimize yardımcı olsun.

Merhaba canım bende senin zamanlarda tedaviye başlayacağım ve brüksel hastanesine gideceğim. Sen hastaneye ön görüşme için gittin mi? Ben gitmedim çünkü başka kadın doğumcuyla zaten 4 aydır kontrol ediliyorum. O yüzden gitmedim, regli olunca 2 günü için randevu alıp gideceğim.

merhaba
ben de yeni üyeyim.. yazarken senin gibi bende tedirgindim.. yaşadıklarımı ve hislerimi birileriyle paylaşmak istedim.. bana benzeyen dertleri benimle aynı olan ve bi umut anne olmak için uğraşanları burda buldum..

bazı kelimeleri kendimize bile söylememişken burda birbirimize iyi dilekler ve dualarla destek olmak umudumuzu arttırmak beni çok mutlu etti daha da heyecanlandırdı..

Allahım önce tadavilerimizin olumlu sonuçlanmasını, sağlıklı minik bebeklerimizin bize sımsıkı tutunup bırakmamalarını ve sonunda onları kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah..

Merhaba canım
Allahın izniyle herşey olur, olacağına inanalım. Bence tutucak mı olacak mı diye düşünüp kendimizi yormayalım. Zaman zaten su gibi akıp gidiyor, beklediğimiz vakitler önümüze zaten hızlıca gelecek. Zaman bize bu kadar yardımcıyken bundan faydalanalım, bu beklentimizin bile keyfini çıkartalım. Düşünsene şuan sabırsızlıkla bekliyorken belki bir ay sonra bütün bunlar geride kalacak çünkü biz hamile KA LA CA ĞIZ

[tr]

listemiz dolsun..

Benide ekleye bilirmisiniz, yaş 35, sperm sayısı az, hareketlilik az, 1. tüp bebek denemem olacak brüksel tüp bebek merkezi, ocak ortasında randevu alacağım şubat başı veya ocak sonunda transfer olur herhalde. Herşey hayırlısı

Son düzenleme:
yeni gelen arkadaşlar HOŞGELDİNİZ sefa getirdiniz.inşallah her şey hayırlısıyla,zamanla yüreğimizdeki gibi olacakk...doktorum bana dedi ki benim iki düşmanım var.birisi stres diğeri sigara..sigara kullanmıyorum ama stres çoookkk..özellikle ilk gittiğimde ama şimdi daha rahatım inş.olacak....

Ben o dediğin yeri buldum, hatta sana yazdım:)

36 yasindayim cnm, her doktor baska birsey diyor hepsi kendini hakli gecmistekini hatali buluyor:)) istikrarli birsey diyen yok biz elimizden geleni yapiyoruz diyorlar.. isle okadar zor oluyorki ancak yasayan anlar..bende calisiyorum..

Ben o dediğin yeri buldum ama, sana özelden yazamadım daha msj sayım yeterli değilmiş 50 olması gerekiyormuş

dünden beri giremiyorum nete hazırlıklar falan ugraşıyorum
listeyi gördüm teşekkür ederim benim için hayaldi aslında o listede kendimi görmek sonunda tedavime başladıma ama hala inanamıyorum maddi konudan baya zorlanmıştık o parayı denkleştirmek için şimdi şükürler olsun ya çok güzel bir duygu
bu yolda ilerlemek RABBİM isteyen herkese yaşatsın bu yolda adım atmayı yakında netim kapanacak bu bi kaç gün içinde olabilir
pazartesi günü yumurta toplanacak tabiki haber vereceğim size eşimin telinden girip bilgilendiririm şimdiden haber vereyim dedim cevap yazamazsam kusura bakmayın

canim Allahim o gucu veriyor ve o para bir sekilde denklesiyor.. insallah bu denemende bebegini kucagina alirsin.. devlet ozel hastane tedavilerini raporla tamamen karsilasa ne guzel olurdu.. aksine %200 kat sayiyi arttirdilar..

[tr]

listemize değmesin

silanaz cnm senin bu 2.cocugunmu olacak tutarsa benmi yanlis hatirliyorum hayatim..

Evet canim ins. Tutarsa ikinci cocugum olcak. Oglum 23 aylik suan, ne kadar erken ikinci icin deneirse sans daha yuksek oluyor diye duydum icin karar verdik.... darisi sizlerin basina arkadaslsr ins. Oglumu 4. Denemedd buldum dilerim 2. Evladim daha erken gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…