canim cok sagol sans dileklerin icin.. bende zaten bu defa doktor degistirdim Ist Tup Aret Kamara gectim... bakalim artik insallah bu kez son diyelim..
[tr]
listemizedeğmesin
arkadaşlar merhaba.bende ayın ortalarında ilk tüp bebek denemesi için görüşmeye gideceğim.inşallah aksilik olmazsa şubatın ilk haftası tedaviye başlıycaz.benide listeye eklerseniz sevinirim.yaşım 29 problem pko ve sperm hareket sorunu.brüksel tüp bebek merkezinde yaptıracağız.Allah hepimize yardımcı olsun.
Canim benim 2 degil 5 inci olcak ins.
Merhaba, yeni üye sayılırım ve ilk defa yazıyorum. Hatta nereye bile yazıyorum bilmiyorum, bu bir deneme yazdıklarım inşallah gider. Ben ocak ortalarında tüp bebek için randevu alacağım, yalnız kalmamak için sizlerle yazışmak istedim. Yanımda olurmusunuz?
Ben gitmedim ama oradan randevu alacağım, nedense 6. Hissim doğru yer oduğunu söylüyorslm kızlar aranızda brüksel tüp bebek merkezine giden varmı yazarsanız sevinirim
merhaba
ben de yeni üyeyim.. yazarken senin gibi bende tedirgindim.. yaşadıklarımı ve hislerimi birileriyle paylaşmak istedim.. bana benzeyen dertleri benimle aynı olan ve bi umut anne olmak için uğraşanları burda buldum..
bazı kelimeleri kendimize bile söylememişken burda birbirimize iyi dileklerve dualarla destek olmak umudumuzu arttırmak beni çok mutlu etti daha da heyecanlandırdı..
Allahım önce tadavilerimizin olumlu sonuçlanmasını, sağlıklı minik bebeklerimizin bize sımsıkı tutunup bırakmamalarını ve sonunda onları kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah..
[tr]
listemizdolsun..
hayırlı olsun canım sonu güzel olsun
Amin canım. Hepimizin inşallah sonumuz hayır olsun.. Allah büyük..
36 yasindayim cnm, her doktor baska birsey diyor hepsi kendini hakli gecmistekini hatali buluyor:)) istikrarli birsey diyen yok biz elimizden geleni yapiyoruz diyorlar.. isle okadar zor oluyorki ancak yasayan anlar..bende calisiyorum..
Ben o dediğin yeri buldum ama, sana özelden yazamadım daha msj sayım yeterli değilmiş 50 olması gerekiyormuş
dünden beri giremiyorum nete hazırlıklar falan ugraşıyorum
listeyi gördüm teşekkür ederim benim için hayaldi aslında o listede kendimi görmek sonunda tedavime başladıma ama hala inanamıyorum maddi konudan baya zorlanmıştık o parayı denkleştirmek için şimdi şükürler olsun ya çok güzel bir duygu
bu yolda ilerlemek RABBİM isteyen herkese yaşatsın bu yolda adım atmayı yakında netim kapanacak bu bi kaç gün içinde olabilir
pazartesi günü yumurta toplanacak tabiki haber vereceğim size eşimin telinden girip bilgilendiririm şimdiden haber vereyim dedim cevap yazamazsam kusura bakmayın
[tr]
listemizedeğmesin
silanaz cnm senin bu 2.cocugunmu olacak tutarsa benmi yanlis hatirliyorum hayatim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?