2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

Kızlar üzülsem mi sevinsem mi bilememdim karın agrım ve kanama vardı dr hemen test yaptır dedi bana bildir degerim 41 cıkdı dr yerleşme kanaması dedi pazitif dedi (

canim insallah hersey gonlune gore gelisir...

11.günüm canım dr olumlu konuşdu ama ben korkuyorum

embriyo halen tutunmaya calisiyor olabilir bence dinlen cnm, bol bol uzan.. kanamalarda coraspirin kullaniyorsan onu kesiyorlar doktoruna sorarsin... agir birsey kaldirma merdiven inip cikma bakalim insallah degerin yukselecek...gonlunu ferah tut.. arada bizlere yaz cnm...merak ederiz..
zaten 12. ve 13 gun test gunun normalde.. degerin hic kotu degil..

:30
Yatıyorum şuanda zaten aspirin degilde frakparin igne kullanıyordum kesti dokdorum bakalım pazartesi ne olacak

Arkadaşlar kısmetse dondurulmuşlarım sorunsuz çözülürse haftaya transferim olacak. Bu dönemde cinsel ilişki yasak mı bileniniz var mı?

:30

Yatıyorum şuanda zaten aspirin degilde frakparin igne kullanıyordum kesti dokdorum bakalım pazartesi ne olacak

Zeycannm bebeğin inşaallah sana sımısıkı tutunur. Forumda senin gibi başka bir arkadaş daha vardı, değerleri sonradan yükselmeye başladı,şu an gebeliğinde bir sorun yok. Kalbini ferah tut.Bol bol dua et.

teşekkür ederim canım 1 yumurta vardı,döllendi ve dün transfer edildi.Rabbim bağışlasın inşallah.canım sıkkın başından sonuna şanssızlıklar oldu ama inşallah sonu güzel olacak.daha opu olmadan rüya görmüştüm erkek çocuk doğurmuştum.sonrasında uyanınca eşime 4 yumurtanın hepsini alamayacaklar dedim ve öyle de oldu.Allah hepimizin yüzünü güldürsün öpüldünüz.

Nunacim kolay gelsin simdiden..guzel haberlerini bekliyoruzzz, negatifi dusunmek yok..ben hep syle diyorum negatif olursa zaten uzulcem, simdiden neden uzuleyimki, umutlu pozitifi gunlereee..

canım dün tek embiyo transfer edildi.22 si test günüm.İnşallah hepimiz güzel haberlerle doldururuz bu forumu.öpüyorum teşekkürler..

evet kızlar yolun sonu sonucum malesef negatifff olmadı bundan sonra denemeye niyetim yok bu süreç bana çok ağır geldi dilerim rabbim hepinizin sonucunu pozitif yapsın takip edicem sizi kendinize iyi bakın...

hayatım çok üzüldüm seni çok iyi anlıyorum.Allah yardımcın olsun zamanı şimdi değilmiş diyelim.Biraz dinlen zaman yeniden yeşertecek umutlarını.hepimiz aynı yollardan geçiyoruz.Öpüyorum güzel yanaklarından İnşallah en kısa sürede Rabbim yüzünü güldürür.

canım bugün opuya gidicektin neler oldu merak ettim inşallah güzel güzel yumoşların olmuştur

tsk ederım cnm.tek yumurta tek embriyo ve tek transfer:))dün transferim yapıldı çok umutlu değilim ama hayırlısı bakalım.22 ocak test tarihim inşallah güzel haberler veririm hepinize.

Kızlar üzülsem mi sevinsem mi bilememdim karın agrım ve kanama vardı dr hemen test yaptır dedi bana bildir degerim 41 cıkdı dr yerleşme kanaması dedi pazitif dedi (

Hadi gozun aydin canim, kacinci gun degeri,? Raabim saglikli sihtli kucagin ada almayi nasip etsin ins.

Allah razı olsun hepinizden.dün transfer yapıldı bekliyorum canım.

Nuna ne cok merak ettim seni belki ertelenmistit diye arayamadimda elim varmadi sanki didikliyor gibi ama hep aklimdaydin canim .rabbim saglik sihhatleverecek insallh ruyanin gercegini.bol dua edelim insallh

Kızlar hepinize selamlar, bana yardımcı olur musunuz. 29 kasımda kürtaj oldum 2. denememi dondurulmuşlarla şubat adetimde yaptırmak istiyorum sizce erken mi...

Nuna ne cok merak ettim seni belki ertelenmistit diye arayamadimda elim varmadi sanki didikliyor gibi ama hep aklimdaydin canim .rabbim saglik sihhatleverecek insallh ruyanin gercegini.bol dua edelim insallh

canım çok kötü günler geçirdim.kimseye yansıtmamak için de uzak durmayı seçtim.Şu an hayal de kurmuyorum.Rabbim neylerse güzel eyler.Allah hepinizden razı olsun güzel gönüllerinize göre versin.Öpüyorum seni ve güzel yavrularını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…