2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

canım herseyin hayırlısı insallah rüyandaki gibi erkek çocuğunu seversin güzel haberlerini bekliyoruz :)

canım dün tek embiyo transfer edildi.22 si test günüm.İnşallah hepimiz güzel haberlerle doldururuz bu forumu.öpüyorum teşekkürler..

Nuna transferin hayırlı olsun.İnşallah güzel haberlerini verirsin burada. Benim de bir sorun çıkmazsa transferim haftaya. Dondurulmuş olunca kesin konuşamıyorum. Herşey kısmet.

Nuna transferin hayırlı olsun.İnşallah güzel haberlerini verirsin burada. Benim de bir sorun çıkmazsa transferim haftaya. Dondurulmuş olunca kesin konuşamıyorum. Herşey kısmet.

teşekkür ederim canım benim.hayırlısıyla ikimiz de güzel haberler veririz inşallah:) annelerinin sıcacık tenine tutunurlar inşallah çok üşümüşlerdir şimdi:)))

Cnm nuna`cım insallah kotu gunler guzel biter,insallah hayırlı haberler vereceksin bize..bir olsun bizim olsun,yarin cok guzel bi gun,insallah rabbim kısmet etsin ruyanda bebeginin yuzunu gordun mu cnm?

Selam arkadaslar araniza yeni katiliyorum. Allahim herkesin gonlune gore nasip etsin insallah. Benim amh seviyem 1.6 cikti ve daha yenice baskent hastanesine gogsen beye gitmeye basladim. 2 senelik evliyiz 7 aydir bebisimiz olmuyor. Usg de rahim icinde polip olabilecegi suphesiyle biyopsi yapti simdi onun sonucunu bekliyoruz. Sol yumurtaligimi da goremedi adet duzensizligim de var ztn. Yasim 32. Benzer durumda olan bir arkadasimiz var mi? Sanirim bana da direk tup bebek onerecek.. ayni anda o kadar cok sorundan bahsetti ki, ben hayal kirikligina kapildim. Allahtan umit kesilmez elbette daha yolun basindayiz ama oldukca endiseliyim. Tup bebek uygulamasini zaman kaybetmeden yapmak mi iyi sizce yoksa once diger yontemleri mi denemeliyim. Tecrube eden arkadaslarim bana fikirlerinizi soyler misiniz. Bunun maddi yuku ne kadar ve de? Saglikli gunler...

Aycen'cim benı listeden çıkar Canım bugun gıttım e2 değerim hala düşmemiş iptaL edildi bnm tedavı başlamadan ara verices
canım bence cıkarmayayım tedavin erteleşmiş ama sen yine aramızda kal olurmu

canım rabbim gönlündekinin en güzelini nasip etsin

canım hayırlı olsun inşallah bol bol ve sağlıklı yumoşların olur ve sana sımsıkı tutunurlar

Kızlar üzülsem mi sevinsem mi bilememdim karın agrım ve kanama vardı dr hemen test yaptır dedi bana bildir degerim 41 cıkdı dr yerleşme kanaması dedi pazitif dedi (
canım hayırlı olsun darısı bizlerin başına olsun inşallah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin mevlam

canım rabbim o bir adet embriyo ile sana küçük mucizeni gönderir.inşallah annesine sımsıkı tutunsun

[tr]
listemizin son hali....................

Son düzenleme:
Cnm nuna`cım insallah kotu gunler guzel biter,insallah hayırlı haberler vereceksin bize..bir olsun bizim olsun,yarin cok guzel bi gun,insallah rabbim kısmet etsin ruyanda bebeginin yuzunu gordun mu cnm?

İnşallah cnm Allah razı olsun.rüyamda doğum bitmişti ama hiç kan yok.çataldayım hala,üzerimde beyaz çarşaf.bacaklarımın arasından doktorum yeşil önlüğüyle bakıyor.cinsiyetini bilmiyorum diyorum hemşire bebek mavisi battaniyeye sarılı kel bir bebek getırıyor.ben de erkekmiş diyorum.yüzünü net görmedim sanırım ama bembeyaz tombiş ve neşeli idi.bu rüyayı opudan önce görmüştüm.tek yumurta olunca aklımdan hiç çıkmadı.kısmet çok şartlanmak da istemiyorum.

nuna
canim sen geldinya topic senlenmis hemen:)) cok cok sevindim.. hepimiz seni cok merak etmistik.. bukadar ozletme..

Nuna ne cok merak ettim seni belki ertelenmistit diye arayamadimda elim varmadi sanki didikliyor gibi ama hep aklimdaydin canim .rabbim saglik sihhatleverecek insallh ruyanin gercegini.bol dua edelim insallh

emhaacigimm yigenlerimiz nasil) merakk ediyoruzzzx ozletme aradaa gell

Kızlar üzülsem mi sevinsem mi bilememdim karın agrım ve kanama vardı dr hemen test yaptır dedi bana bildir degerim 41 cıkdı dr yerleşme kanaması dedi pazitif dedi (

canım benim de lekelenmelerim olmuştu.hiç takma ve dinlen..Allahın izniyle yükselecek değerlerin.Rabbim hayırlı bir şekilde sonunu göstersin inş

canım Allah yardımcın, yaedımcımız olsun.Rabbim önce yüreğine ferahlık versin...inş tek yumurta ikizi olsun senin ki sağlıkla tabii:)))rabbimin hikmeti büyük.sen duaya devam et.hepimiz edelim.Allahım burdaki ve bu durumlardaki herkesin yüzünü güldürsün.amin ...bu gün herkes birbirine dua etsin inş

Nunaaa hosgeldin; )biz seni tek gonderdik bekledikkk bekledik((meraklandik cok.. ama ne iyi ettin de iki kisi olarak geldin..surpriz oldu cok sevindim.kocis is seyahatine gidio diye buruktum zaten gozumun ucundaymis gozyasim aglama bahanesi oldu bana en guzellinden..hemde burukluktanda diil sevincten..sen beni kocis gidisi burukluguna ragmen mutluluktan aglattin yaa rabbimde bu kadarr sikintidan sonra seni mutluluktan aglatsin emiii hemde hickirikli hickirikli:)hayirli ugurlu olsun o minnaga soyle simsiki tutunsun sanaa teyzeleri dört gozle onu bekliyo..operim cok ikinizi de..

Cnm benim hemen incir kurune basla ve ciban cokelten al aktardan cayini ic gunde 1csu bardagini 2ye bol sabah aksam ic 10 gun yapbes gun mola yap 3 ay stres yok cnm bana dua edeceksin

emhaacigimm yigenlerimiz nasil) merakk ediyoruzzzx ozletme aradaa gell

Aay canim net baglanmamisti ondan giremedim nezamndir.insalkh sik giricem.brnimkiler cok yaramaz teyzesi bulanti hat safhada ama istahlari bulantidan fazla) iki krrede ara kanama oldu yuregim agzimda doktra gittim .ultrasonda kalpleri atiyr dedi doktr ama ben duyana kadar rahat edemeyecegim.rabbim isteyen ugrasan herkese nasip etsin

Cnm benim hemen incir kurune basla ve ciban cokelten al aktardan cayini ic gunde 1csu bardagini 2ye bol sabah aksam ic 10 gun yapbes gun mola yap 3 ay stres yok cnm bana dua edeceksin

Canim tesekkur ederim onerilerin icin. Patoloji sonucum cikar cikmaz yine burda yazarim. Bu dedigin bitkisel kür ne icin yumurtlama icin mi canim. Bir de incir kürü dedigin kuru incir herhalde nasil yapiliyor.. esimin tahlili de pazartesi yapilacak.bir de rahim filmini dr a onermeli miyim, sanirim onu da es gecmemek lazim hem belki tupler acikca asilama yapabilir? Sanirim bu surecte psikoloji cok onemli demoralize olmamak gerekiyor. Sizleri de gorunce burda inanin bi rahatlama geldi... Allahim sen su kandil gunu dualarimizi kabul et! AMİN!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…