Valla yaziklar olsun demekten basaka bisey yok
:)))yakında farkında olmadan dışımdan da sölicem diye korkuyorum:))))
Rabbim verecek en güzel cevabı:)) ben o günü bekliyorum..
Cok saol bende soyup su hastane onluklernden giydircekler sandim
ağzını öpiyim senin:))) inşallah canım tırt olmasın da sonu:)))
:)) tirt olmasin pirt diye doguracagin gunlerin olsun:)
valla densizlere icerdende soylemeli disardanda:)
ben nedense bebek fikrinden uzaklaştım artık etkilemiyor bir kaç zamandır..her yer hamile anacım kafamı kaldıramıyodum eskiden baktım ki görmemeye başlamışım..çok alıştım galiba uzulmeye artık uzmek istemiyorum kendimi herhalde..bugun etrafa bakıyorum da belki de bukdr gri bir dünyaya getirmeye hakkım yok..sanki ben geldim de ne faydam oldu:)öyle düşündüm..amaan kim dogurmuş kim buyutmuş kim ne yapmışş umrum degil..duygusuzlaştım iyice..bir kuzenim gebe cok canımı sıktı , beni nazar edersin dedi bir anda agzından cıktı , dedim nazarı bilimsel olarak , nefret haset ve kin duygusu tetiklermiş..yani insanın ablası insanı nazar etmezmiş demekki yazdım o gece ona..nazarın turlerinden ne olduguna dek yazdım..haydi şimdi sana iyi geceleeerr .. dedim gönderdim:) bir daha da konuşmadım, dogumuna da gitmicem..
acaba insanlar ne düşünüyor yani , yani benn kuzenimin bebecigine bakıp en kötü ne düşünebilirim..aç mıyım açıkta mıyım , açlıktan bakayım..içimden makksimum ne gecebilir.. yahu bebek sevmenin herrr hissi masumm..
dogumuna da gitmiyorum..bebegini de sevmiyorum..hayata boyle bakılır mı? aman beni görmesin nazar eder..tevekkeli degil gebeliğinin 3. ayında söyledi bana zaten,yazık kucagıma dogdun dedim ona..senin cocugun benim cocugum, ama benim cocugum onun cocugu gibi olamayacagı için demek ki benim acım da onun acısı degil.. zavallı insancıklar..
işte boyle , zaten sıkıntılı zamanlarında eleye eleye elinde kalan gercekler,gercek kişiler oluyor..
havva12,nuna,ensuece,emha,sen , percienge..sizler daha kuzensiniz , öz kuzenimden vallahi :)
amiiinnnnnnnnnnnn:) hep beraber inşallah toplu dogum haftaları olsun inşallah:)
:)))mümkün oldugunca az ama:) yoksa cevremızde kımse kalmıcak.zaten hormonlar ıyıce tavan yaptı.insanları üstgeçitten attıgımı hayal ediyorum :)))))))))))
Valla bilmiyorum cnm pcoluyum ben doktorum gonal f verdi ilk iki gun150bes gunde 75 doz igne ol dum ohss olmiyim diye az dozmu verdi napti ne. bilimbirde benim adetim 11 gundur suruyo igneler boiyle bi yan etki yapiyomu bilen varmi yada bn gecey ac histerskobi oldum amaliyattan sonra bi problem.olduanlamadimki
Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimiz için.inşallah en kısa sürede kavuşuruz hayallerimize:))
Nuna senin kuzeninin dediklerinin birebirini benim oz ablam diyo bana ve haftalardir merkeze gidip geliyorum ahada yarin toplama var daha naptin die sormus deil
ya sen beni mahvettin kuzuuummmmmmmmmmkuzencik müsvettesini de boğasım geldi:))
benim kuzenim de ilk öğrendiğinde boşuna uğraşma bendeki hazır 5 yaşında al bak dedi pis pis sırıtarak.ki ben onun her kötü gününde yanında olan ben,bir kere bile aranmadım ameliyatımdan beri.olmasa nolur diyor çocugu olanlar:)))kim anlıyor ki bizi?kıymetlimizsin sen bizim boşver sen onları.acıyan gözlere tüküresim geliyor içimden:)))hatta aklımdan şunu geçiriyorum:heyyy zavallı o minik beyninle bana mı acıyorsun?sen benim yaşadıklarımın yarısını bile kaldıramazsın.küçük kirli dünyanda boğul:)))amerikalı zenci sözü gibi oldu:)))))))))))
canımm kuzenimmm:)))başka birşey söylemeye gerek yok sanırım...
Slm can arkadaşlarım öncelikle destekleriniz için çok teşekkür ederim bugün 10:30 da trasferim var akşamda dönüyoruz RABİM emeklerimizi boşa çıkarmasın bu yola baş koymuş herkezin yüzünü güldürsün yarın görüşmek üzere
hahah toplu dogum haftasi iyiymiss icabet etmek isterim:)
nunaaaa cok mu bilgisayar oyunu oynuyorsun, bende hayal ettimde attikca puan kazaniyorsun:)))gece gece cenem dustu:) yok ya kimseye bisey denmiyo tabi ama keske usturuplu bir sekilde soylenebilse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?