2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

canımm kuzenimmm:)))başka birşey söylemeye gerek yok sanırım...

:)))mümkün oldugunca az ama:) yoksa cevremızde kımse kalmıcak.zaten hormonlar ıyıce tavan yaptı.insanları üstgeçitten attıgımı hayal ediyorum :)))))))))))

nunaaaa cok mu bilgisayar oyunu oynuyorsun, bende hayal ettimde attikca puan kazaniyorsun:)))gece gece cenem dustu:) yok ya kimseye bisey denmiyo tabi ama keske usturuplu bir sekilde soylenebilse...

cnm sen bilirsin ama bence doktorunu degistir nerede tedavi oluyordun... ne demek yumurtalik buyumedi doktorun zaten tek isi bu.. bunuda beceremediyse daha ne yapacak..

Nuna senin kuzeninin dediklerinin birebirini benim oz ablam diyo bana ve haftalardir merkeze gidip geliyorum ahada yarin toplama var daha naptin die sormus deil

canim bosver bizler varizzz su anda cok hassas donemdesin kimseyi kafana takma... catlatma ignenide yapti hadi hayirlisi:))

Slm can arkadaşlarım öncelikle destekleriniz için çok teşekkür ederim bugün 10:30 da trasferim var akşamda dönüyoruz RABİM emeklerimizi boşa çıkarmasın bu yola baş koymuş herkezin yüzünü güldürsün yarın görüşmek üzere

yerim ben seni cnm arkadasım,,,valla kizilderili atasozu gibi oldu bayildim...iste biz de variizz bunlar da var,yazık insanim diye atmosferi kirletiyo cogu..cok hayal kırıklıgına ugruyoruz,hepimiz nekdr yalniz birakiliyoruz degil mi ama sak gibi..benim yoneticimin esi dayanamadi tup bebk surecinde isten cıktı,ben de ayni pskolojideyim ama adam bana takıyo resmen nie performansim dusukmus,senun karin isten cikti ya dayanmayip..ay cok enteresan nunam cok..dun cok gerildim esimle bile tartistik konusmuyorum herkes batiyo ban,gemilere binip gidesim var haydi guzel guzel hbrler ver de mutlu olalim cnm..az kaldiii 22sinee innsallahh kiymetlimmm

Cnmm su an transfer saatin,Allah herseyi yolunda gotursun,innsallah saglikla don evine..

nunaaaa cok mu bilgisayar oyunu oynuyorsun, bende hayal ettimde attikca puan kazaniyorsun:)))gece gece cenem dustu:) yok ya kimseye bisey denmiyo tabi ama keske usturuplu bir sekilde soylenebilse...

:)))))))gerçeğe dönüşmemesi dileğiyle:)) bebiğime şiddet aşılıyorum şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…