2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

Rabbim hayırlısını nasip etsin..inşallah sımsıkı tutunacaklar sana anneleri....

çoktandır giremiyorum ne çok sayfa olmuş.yeni yeni arkadaşlar gelmiş.Hepsi de hoşgelmiş sefa getirmiş.İnşallah hepimiz için bu topik hayır getirir...

o insanlar ellerindekinin bir lütuf olduğunun farkında değiller...Kendileri için her şey o kadar basit ki.sanki onlar başarmış gibi davranıyorlar. rabbime şükürler olsun bize ondan gelene sabretmeyi ve şükretmeyi öğretti...acımayı değil merhameti gösterdi.başkalarını hissetmeyi öğretti.Sabrın sonu selamet inşallah kızlar.İnşallah sabrımızın meyvesini en yakın zamanda elde ederiz. Doktor bana ilk muayenesinde gözlerim dolunca dedi ki lütfen sabret.senden zor bir şey istediğimin farkındayım ama sabır meyvesi tatlı bir şeydir dedi. inşallah kalben de başarabiliyoruzdur. öpüyorum sizii...özlemişim ayol:))

canım ben aşılama sonrası dış gebelik geçirmiştim benim değer çok yüksek değildi 10 gün sonra keseye bakalım dedi gittiğimde keseyi göremedi o gün hcg aldı 2 gün sonra tekrar vermeye gideceğimde sabah sancım başladı sağ kasığımda gittik hcgye baktı tekrar 2 kat artmamıstı sancım arttı sonra iğne ile bitirdi senin değer iyi gibi neye dayanarak söyledi

Kanama olması ve progestronumun yavaş ilerlemesindeen şüpelendi

Kanama olması ve progestronumun yavaş ilerlemesindeen şüpelendi

bende hiç kanama olmadı şiddetli ağrı doğum sancısı gibi (kızımı doğururken de aynı sancı oldu) dr daha iyi bilir ama sen kalbini karartma keseyi görmek için dua et tatlım herşeyin hayırlısı

cnm sen bilirsin ama bence doktorunu degistir nerede tedavi oluyordun... ne demek yumurtalik buyumedi doktorun zaten tek isi bu.. bunuda beceremediyse daha ne yapacak..

Cnm bn boludayim burdaki izzet baysal unuversite hastanesinde yaptiriyorum tupu buyumedi ne bilim ya doktorumu degistiremm artik bi deniyimde sonea belki degisyiririm

Benim de opum yarın.:18:. İnşallah bebek için uğraşan herkesin hayali bu yıl gerçek olur
Allah yardımcın olsun.. Allahım işimizi kolaylaştırsın inşallah..

canım benim Rabbim gönlüne göre versin.su gibi geçsin inşallah.hayırlı haberlerini bekliyoruz:)

inşallah canım benim.:)bugün adet sancısı gibi sancım oldu.çok korktum ama kanama falan yok.İnşallah meleğim hala benimledir.8.günün de bitmesine az kaldı.günler geçmiyor.Rabbim bağışlasın hepimize.senin de güzel haberlerini bekliyorum:)

canım bende de belirti yoktu tutmuştu kuzum onun için takılma inşallah tutunmuştur ve 22sinde bize güzel haberi verirsin :)

çok saol canım.bugün adet sancısı gibi sancım oldu.çok korktum ama kanama falan yok.inşallah dediğin gibi olur canım.8.günüm bitecek bugün.İnşallah Rabbim bağışllar yüzümü,yüzümüzü güldürür.

bugunude bitirdiniz cok sukur, hafta sonu zaten hemencecik gecer pazartesi guzel haberler insallahhh..sancilarini iyiye yor tatlim minik embriyolarin yaramazliklari iste:)

Cnm benim kanamanin durmamasi uzucu bir sey gibi gozukebilir ama hcg de dis gebelik kdr dusuk bir deger degil be yavrum.Allah korusun zeycann ,uzme kendini simdilik cnm benimm

bugunude bitirdiniz cok sukur, hafta sonu zaten hemencecik gecer pazartesi guzel haberler insallahhh..sancilarini iyiye yor tatlim minik embriyolarin yaramazliklari iste:)

iyi ki varsınız canım.gerçekten içimi rahatlatıyorsunuz.umarım dediğin gibi meleğimin yaramazlığıdır.bir an önce test günü gelsin:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…