Slm can arkadaşlarım öncelikle destekleriniz için çok teşekkür ederim bugün 10:30 da trasferim var akşamda dönüyoruz RABİM emeklerimizi boşa çıkarmasın bu yola baş koymuş herkezin yüzünü güldürsün yarın görüşmek üzere
yerim ben seni cnm arkadasım,,,valla kizilderili atasozu gibi oldu bayildim...iste biz de variizz bunlar da var,yazık insanim diye atmosferi kirletiyo cogu..cok hayal kırıklıgına ugruyoruz,hepimiz nekdr yalniz birakiliyoruz degil mi ama sak gibi..benim yoneticimin esi dayanamadi tup bebk surecinde isten cıktı,ben de ayni pskolojideyim ama adam bana takıyo resmen nie performansim dusukmus,senun karin isten cikti ya dayanmayip..ay cok enteresan nunam cok..dun cok gerildim esimle bile tartistik konusmuyorum herkes batiyo ban,gemilere binip gidesim var haydi guzel guzel hbrler ver de mutlu olalim cnm..az kaldiii 22sinee innsallahh kiymetlimmm
Kızlar cok mutsuzum canım cok sıkıldı bukez size mutlu haber veremeyecem beta hcgem 958 cıkmişdı progesteronum 13.2 cıkdı ve birtürlü bitmeyen kanamadan dolayı dokdorum dış gebelîkden şüpelendi. Pazartesi ultırasyona girecem kızlar böyle bi durum yaşayan varmı kızlar dualarınıza ihtiyacım var
canım ben aşılama sonrası dış gebelik geçirmiştim benim değer çok yüksek değildi 10 gün sonra keseye bakalım dedi gittiğimde keseyi göremedi o gün hcg aldı 2 gün sonra tekrar vermeye gideceğimde sabah sancım başladı sağ kasığımda gittik hcgye baktı tekrar 2 kat artmamıstı sancım arttı sonra iğne ile bitirdi senin değer iyi gibi neye dayanarak söyledi
canım benim saolasın.dikkat ediyorum ama hiç belirti yok.bugün 8.gün.:)))
Kanama olması ve progestronumun yavaş ilerlemesindeen şüpelendi
cnm sen bilirsin ama bence doktorunu degistir nerede tedavi oluyordun... ne demek yumurtalik buyumedi doktorun zaten tek isi bu.. bunuda beceremediyse daha ne yapacak..
Benim de opum yarın.:18:.İnşallah bebek için uğraşan herkesin hayali bu yıl gerçek olur
Allah yardımcın olsun.. Allahım işimizi kolaylaştırsın inşallah..
nuna canım bekliyorum senden harika haberler, hepimizi mutlu edeceksin,,, ben senin yerinde olsam pazartesi çok heyecanlanırdım son iki deyip deyip :)) bakalım benimde o günlerim gelecek mi tabii değerlerimiz yüksek çıkarak :))
canım bende de belirti yoktu tutmuştu kuzum onun için takılma inşallah tutunmuştur ve 22sinde bize güzel haberi verirsin :)
Canim benimde yarin 09.30 Allahin izni ile guzel haberler aliriz insallah...ayni zamanlarda opu yapilacak hangi sehirdesin.
ama arkadasim seni yaniltmayayim, ben yurt disindayim, Tr de durum nedir bilmiyorum..
Soyuldum ne yazikki hastane onlugu giydim ama bisey diyimmi sacmalik ha onlugun onu kapali arka acik ne alaka ya
çok saol canım.bugün adet sancısı gibi sancım oldu.çok korktum ama kanama falan yok.inşallah dediğin gibi olur canım.8.günüm bitecek bugün.İnşallah Rabbim bağışllar yüzümü,yüzümüzü güldürür.
canim kac yumurta toplandi soyledilermiSoyuldum ne yazikki hastane onlugu giydim ama bisey diyimmi sacmalik ha onlugun onu kapali arka acik ne alaka ya
Kızlar cok mutsuzum canım cok sıkıldı bukez size mutlu haber veremeyecem beta hcgem 958 cıkmişdı progesteronum 13.2 cıkdı ve birtürlü bitmeyen kanamadan dolayı dokdorum dış gebelîkden şüpelendi. Pazartesi ultırasyona girecem kızlar böyle bi durum yaşayan varmı kızlar dualarınıza ihtiyacım var
bugunude bitirdiniz cok sukur, hafta sonu zaten hemencecik gecer pazartesi guzel haberler insallahhh..sancilarini iyiye yor tatlim minik embriyolarin yaramazliklari iste:)
iyi ki varsınız canım.gerçekten içimi rahatlatıyorsunuz.umarım dediğin gibi meleğimin yaramazlığıdır.bir an önce test günü gelsin:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?