canimmm iyisin dimi sakin kendini yorma dikkat et beslenmene herseyine...
Herkese günaydın veee hayırlı cumalar kızlar
Slm can arkadaşlarım öncelikle destekleriniz için çok teşekkür ederim bugün 10:30 da trasferim var akşamda dönüyoruz RABİM emeklerimizi boşa çıkarmasın bu yola baş koymuş herkezin yüzünü güldürsün yarın görüşmek üzere
canım benim saolasın.dikkat ediyorum ama hiç belirti yok.bugün 8.gün.:)))
yerim ben seni cnm arkadasım,,,valla kizilderili atasozu gibi oldu bayildim...iste biz de variizz bunlar da var,yazık insanim diye atmosferi kirletiyo cogu..cok hayal kırıklıgına ugruyoruz,hepimiz nekdr yalniz birakiliyoruz degil mi ama sak gibi..benim yoneticimin esi dayanamadi tup bebk surecinde isten cıktı,ben de ayni pskolojideyim ama adam bana takıyo resmen nie performansim dusukmus,senun karin isten cikti ya dayanmayip..ay cok enteresan nunam cok..dun cok gerildim esimle bile tartistik konusmuyorum herkes batiyo ban,gemilere binip gidesim var haydi guzel guzel hbrler ver de mutlu olalim cnm..az kaldiii 22sinee innsallahh kiymetlimmm
Slm can arkadaşlarım öncelikle destekleriniz için çok teşekkür ederim bugün 10:30 da trasferim var akşamda dönüyoruz RABİM emeklerimizi boşa çıkarmasın bu yola baş koymuş herkezin yüzünü güldürsün yarın görüşmek üzere
asla belirti takip etme.. bu durum bunyeden bunyeye degisiyor.. bende cok agri sizi olunca deger hep 0 cikiyordu.. hic birsey hissetmeyince beta hcg 186 cikmisti... tam terside olabiliyor canim..[/Q
inşallah canım yaa umarım güzel olur sonu da:)
cnm benim,gitmicem tabi,o inadimi kirginligimi idrak edemez,,benden 7yas kucuk,evlendi 3.ayinda gebe kaldi..ne bilsin.tas catladi bu 3sene ama ben konusmadim,ellerimi disledim sessiz agladim da yanimda uyuyan esim duymadi..hic ezdirir miyim ben Allahımdan basima gelmis bir dert ugruna gururumu..ben bebegi kucagima alsam donup bakmayacak mi..buna dayanamam bu dakikadan sonra,,kendime iyi gelen insanlarla gorusecgim hep,umrumda degil...hayat tek bir insanla gecmiyo bunu gec anlar ama anlar insanlar..Hep oyle dua ediyorum hepimiz icin allah kapilara baktirmasin , insana el actirmasin hicbirmize..Anne olmak icin dag olduk tas olduk sabir olduk acı olduk ama cokk buyuk insanlar olduk..ne hamis gobegimi sokarim kimsenin gozune gozune ne cocugumu..cunku biliyorum artik her 5 kadindan birinin ici aglar,kimse gormez..
Kızçeler degerim 958e yükselmiş allahım cok mutluyum inanırmısınz bunu ilk sizle paylaşıyorum inşallah rabbbim sizleredr bu mutlulugu tandırır
Dun gece 22.40 ta catlama ignesi yapildi yarin sabah 09.40 ta toplanicak allah umudumuzu bos cikarmasin
Kızçeler degerim 958e yükselmiş allahım cok mutluyum inanırmısınz bunu ilk sizle paylaşıyorum inşallah rabbbim sizleredr bu mutlulugu tandırır
Yarın yumurcaklar toplanacak inşallah aklınıza gelirsem lütfen dua edin..hepinize güzel günler dilerim..hep dediğim gibi bu yıl bizim yılımız olacak inşallah:))tüp anneleri yılı😉😃
canımmmm... aminn sağolasınn.. sen biliyorsun benim eski kaderdaşım olarak yaşadıklarımı.. az mı sohbet ettik senle.. ama nasip işte ..elden bişey gelmiyor gerçekten... dua et bana,hamilesin yaa
Kızlar cok mutsuzum canım cok sıkıldı bukez size mutlu haber veremeyecem beta hcgem 958 cıkmişdı progesteronum 13.2 cıkdı ve birtürlü bitmeyen kanamadan dolayı dokdorum dış gebelîkden şüpelendi. Pazartesi ultırasyona girecem kızlar böyle bi durum yaşayan varmı kızlar dualarınıza ihtiyacım var
Yarın yumurcaklar toplanacak inşallah aklınıza gelirsem lütfen dua edin..hepinize güzel günler dilerim..hep dediğim gibi bu yıl bizim yılımız olacak inşallah:))tüp anneleri yılı😉😃
ohh gelsin güzel haberler:)))çook ama çok sevindim canım.Rabbim korusun sizi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?