2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

Kızlar cok üzgünüm düşük yaptım degerlerim 958den 105e düşmüş ne yapacagımı bilemiyorum

canım benim ne denir bu durumda ne teselli eder kigerçekten çok üzüldüm Allah sabır versin.
tedavi,ilaç herhangi bir müdahale olamaz mı?ne diyor doktorun?

Kızlar siz yumurta toplatmadınız mı?Cevap yok muu?:18:

canim ben hic ne cm dikkat ettim nede gunune doktor inceledi karar verdi.. fazla detaya girmedim hicbirzaman...

çok teşekkür ederim canım peki tahminen kaçıncı günde toplanmıştı sınavlarım var hafta sonu o yüzden çakışır mı diye meraktayım :18:

Kızlar cok üzgünüm düşük yaptım degerlerim 958den 105e düşmüş ne yapacagımı bilemiyorum

Zeycan cok grcmis olsun canim, cok ozuldum simdi sana ne desek bos, rabbim sabir versin, neden kaynaklanmis olabilcegi hakkinda bir yorum yaptilarmi, cunku sonraki denemelrrde en azindan yardimci olur

SELAMÜNALEYKÜM arkadaslar bayadır görüşemiyoruz İNŞ iyisinizdir
kısaca transferimi anlatım 4. gün morul embriyosu transfer edildi 4 tane
bugün 4. günüm oldu lakin zamanlar geçmek bilmiyor kızlar birde çok kötü geçti transfer sonrası
gün boyunca üzgündüm umarım bir aksilik olmazda tutunur yavrularım
neyse biraz daha iyiyim simdi sabah bir tane test aldım ve yaptım negatif çıktı hergün bir tane yapıcam
artık pozitifi görürsem kesin olarak bakıcam çünkü hcg den arınmıs oldugunu gördüm bugün ki testte
işte öyle veya böyle atlattık henüz bir değişiklik yok sadece ilk 3 gün kramplar oldu onun dısında iyi geçti
ve ilk gün 10 saat boyunca oturdum yani herşey üst üste geldi artık RABBİMDEN hakkımızda hayırlısını diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…