canimm bugun kacinci gunun...
11.gün:)))bakalım ne olacak
canimmm su anda sonuccc bellidir kesin:))) iki gunun kalmisss ne guzelll yat kalk yat kalk sonraa insallahhh guzelll haberlerin gelecekkk.. herseyinn hayirlisi canimm bunuda heppp aklinda tutki gonlun ferahh olsun..
Kızlar cok üzgünüm düşük yaptım degerlerim 958den 105e düşmüş ne yapacagımı bilemiyorum
canimmm su anda sonuccc bellidir kesin:))) iki gunun kalmisss ne guzelll yat kalk yat kalk sonraa insallahhh guzelll haberlerin gelecekkk.. herseyinn hayirlisi canimm bunuda heppp aklinda tutki gonlun ferahh olsun..
ya aslında kan testi yaptırmayı düşündüm ama düşük çıkarsa yükseldi mi düştü mü o telaşa girmek istemiyorum.sonuçta çarşamba demelerinin bilimsel bir sebebi var.Rabbim hayırlısını nasip etsin bana ve isteyen herkese.
MaşaAllah ya herkes test gününü bekliyor biz daha başındayız bakalım nasıl geçicek bu günler,
kızlar ben şunu sormak istiyorum ben iğnelere başlayalı 7 gün oldu sizin kaçıncı gün yumurta toplama işleminiz
gerçekleşti ve kaç cm'e ulaşınca doktor toplamaya karar veriyor acaba merak ediyorum da?
Test gününü bekleyenlerde inşaAllah en güzel sonuçları alırız...
Kızlar siz yumurta toplatmadınız mı?Cevap yok muu?:18:
canim ben hic ne cm dikkat ettim nede gunune doktor inceledi karar verdi.. fazla detaya girmedim hicbirzaman...
Kızlar cok üzgünüm düşük yaptım degerlerim 958den 105e düşmüş ne yapacagımı bilemiyorum
çok teşekkür ederim canımpeki tahminen kaçıncı günde toplanmıştı sınavlarım var hafta sonu o yüzden çakışır mı diye meraktayım :18:
on iki gunde falan toplaniyor canim
heyecan dorukta desene arkadasim:) ayy hadi hayirlisi insallhhh, bu gun saymalar bitse artikkk bende son 14 teyim..tabi onun ustunede bi 10 sayicam o ayri:)
benim de ara sıra ağrılarım oluyor.benzer durumlar sanırım.iş yapmaya gelince unutunca yapıyorum:) ama hatırlayınca yapmıyorum daha çok saolsun eşim yapıyor.bugün 11.gün çarşamba sabah yapıcam testi.hayırlısı olsun bakalım:)İnşallah çarşamba bizim günümüz olacak:)))))
hadi insallah canim carsambaya bisey kalmamis gelsin guzelhaberler bu haftaa
heyecan dorukta desene arkadasim:) ayy hadi hayirlisi insallhhh, bu gun saymalar bitse artikkk bende son 14 teyim..tabi onun ustunede bi 10 sayicam o ayri:)
hem de ne dorukta.çok korkuyorum negatif olur diye:)
Rabbim senin de günlerini hayırlısıyla çabucak bitirsin:))
evet ama benim degil nunacimin 11 gunu.. canim seni neden uzunn...uzunn protokolmu uyguluyorlar..
hem de ne dorukta.çok korkuyorum negatif olur diye:)
Rabbim senin de günlerini hayırlısıyla çabucak bitirsin:))
Canim iyi dusun iyi olsun. Drumla konustum biraz once haftaya persembeye ilk muayenemize gidecegiz insALLAH.o kadar zaman gecti de 10 gun gecmez artik.InsALLAH bi aksilik cikmaz dualarinizdan eksik etmeyin lutfen
Canim iyi dusun iyi olsun. Drumla konustum biraz once haftaya persembeye ilk muayenemize gidecegiz insALLAH.o kadar zaman gecti de 10 gun gecmez artik.InsALLAH bi aksilik cikmaz dualarinizdan eksik etmeyin lutfen
hepiniz dualarımdasınız canım.Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın,gönüllerimize göre versin inşallah.hayırlı olsun şimdiden:)
hepiniz dualarımdasınız canım.Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın,gönüllerimize göre versin inşallah.hayırlı olsun şimdiden:)
Amin canim ulrasonla gorecegim insALLAH bebisimi,belki kalp atislarini bile duyariz
ne demek şişirmek.bunun için buradayız hepimiz:))ahh ahh ne çektiler benden can arkadaşlarım.sırayla destek olucaz bırbırımıze ve bu gunlerı bu şekilde atlatıcaz.su gibi geçer inşallah tedavin.inan hangi ara başladım ne zaman bitti anlamadım.İnşallah sen de bihaber güzel sonuca kavuşursun benim gibi.son 2 gün inşallah güzel haberler vericem:)))Allah ın izniyle tabi:))
inşallah canım inşallah..burda aldığımız her güzel habere kendimizinki kadar heyecanlanıyoruz...Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?