2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

canım kendini sıkma yaaa. Yapamayan çok kişi oluyo. Yakın biyer bul kendine yaptır. Kensini nasıl iyi hissedeceksen oyle yap. Tedavin güzel sonuçlanır inşallah

MaşaAllah ya herkes test gününü bekliyor biz daha başındayız bakalım nasıl geçicek bu günler,
kızlar ben şunu sormak istiyorum ben iğnelere başlayalı 7 gün oldu sizin kaçıncı gün yumurta toplama işleminiz
gerçekleşti ve kaç cm'e ulaşınca doktor toplamaya karar veriyor acaba merak ediyorum da?

Test gününü bekleyenlerde inşaAllah en güzel sonuçları alırız...

allah razı olsun canım bugün gene güzel bir haber vereyim :=)

10 uncu gün kanda gebelik sonucum 242.09 du 12 inci gün yani bugün tekrar yaptırdım değerim 616,2 :) Doktorum Bebek Demeyelim Bebeklerimiz Gelebilir Yani İkizler Gelebilir Dedi Sevincten Hastanede Yolumu Şaşırdım :))) Kudretine Kurban Oldugum Allahım Herkezin Yüzünü Güldürsün AMİN..

Elif8686 o kadar mutlu oldum ki sanki o anı yaşadım Allahımmmmmmmmmmm kucağına almayıda nasip etsin ikisinide İnşaAllah çok heyecanlı ya çook....

canım aynı durumdayız benim de 7. günüm ve sabah kontrol var. nasıl gidiyor merak ediyorum:)

Bugün 7. Günümdü, 2 yumurtam var ve ikisi de 15 mm civarlarında. Bir tane daha gelişmiş ama ebatları çok küçük, ondan biley çıkmaz herhalde. Bugün ve yarın yine yumurta büyüten iğnemi uyguluycam, bir de yine dün başladığım çatlamasını önleyen iğnem var. Bu önleyici iğneleri de bugün ve yarın kullanıcam . Sonra Çarşamba günü kontrole gidicem. Doktorumun dediğine göre , cuma günü toplama olma ihtimali çok fazla. Bende durumlar böyle canım, senin tedavi nasıl ilerliyor? Benim doktorum , isterseniz tedaviyi keselim dedi çünkü sadece 2 yumurta gelişti ve dolayısıyla şans azaldı dedi . Ama ben ve eşim az da olsa bu şansımızı kullanalım dedik. Umarım az ve öz dedikleri türden gelişir:))

Kızlar cok üzgünüm düşük yaptım degerlerim 958den 105e düşmüş ne yapacagımı bilemiyorum

Allah sabır versin, çok üzüldüm. Ben forumda hepinizi takip ediyorum. Olumlu sonuçlar çıkınca seviniyorum, olumsuz oldu mu üzülüyorum. Kendini çok yıpratma, toparlanmaya çalış. Dimdik ol ve bir dahaki denemenin olumlu olacağını düşün. Demek ki vakti değilmiş, vakti gelince rabbim hepimize nasip edecek inşallah.

test icin cok erken canimm biraz daha bekle en azindan 11. gun olsun.. ben su anda tedavide degilim subatta tekrar yaptiracagim...

sagol canım. beklicem carsamba gununu. carsamba 10. gun. o gune sartladım kendimi :18: senin de işin rast gider inşallah

Merhaba arkadaşlar
Bende 8,5 yıllık evliyim. Daha önce aşılama yaptırmıştım negatifti.
Şimdi tüp bebek tedavisine başladım. Perşembe günü yumurtalarım toplandı. 8 yumurtadan 5 tanesi döllendi diyerek cuma günü arayıp bilgi verdiler. İlaçları kullanıyorum işten izin aldım evdeyim dinleniyorum.
Telaşlı tedirgin ve heyecanlıyım bana da dua edin nolur

Sn 2 gün.. Eminim heyecan doruktadır, inşallah herşey gönlümüzde olsun.

aynen öyle uyuyamıyorum heyecandan.adet sancısı gibi hafif ağrılarım var bir de yüzümde sivilce çıktı.o korkuttu biraz acaba tutmadı da adet mi olucam dedim( kısmet bir yandan da kesin oldu diyorum.bir an önce gelsin çarşamba:)))

canım ben de ilk denememde klinikte yaptırıyordum kendim yapamadım.ama 2.denemede dr umun bağrış çağrışları cesaret verdi.yaptım.daha da iyi oldu çünkü hem daha hijyenik oluyor hem de kendin daha az acıtıyorsun.internette birçok video var orada da anlatıyorlar ama bunu kendine sıkıntı da yapma yapamıyorsan git acilde yaptır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…