2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

kızlar kızacaksınız biliyorum dayanamayıp kan testi yaptım sonuç 3.29
iki gün soonra yine bakacam bugün 5. gün ne dersiniz umut vad ediyormu biliyorum henüz çok erken
dayanamadımmmmm

Yani masalllahhh ne denir sana, sen bu 9ayi nasil gecirceksin.... umut her zaman var belki senin umut unda geliyor tatlim. 5gun degerin ama 0 degil guzelim tabiki buyuk bir morel, insallahh kat v3 kat katkanir.... benim negatifler 12.gun ler 0.50 idiii canim yani hayirlisi olsunilaclarina dikkat ettt

nunacim sonuna geldin yarin burdanda hamileyim diye yazarsan hepimiz bir ohh cekicez:))hadiii pozitif ol, karamsarliga yer yok...

yarın kurtulacaksınız benden:)))sizi de rahat bırakmadım:) oldu mu olmadı mı:)) çok gerginim inşallah dediğin gibi hamileyim yazabilirim:)

pozitif olki karnindakide pozitif olsun hayata tutunsun cnm.. zaten kan sonucunu almaklada bitmiyor biliyorsun 15 gun yukselme devam etmeli o yuzden bu surecleri hepp pozitiff gecir cnm cim..

istesem de olamıyorum adet olacakmışım gibi sancım var.korkuyorum.İnşallah hayırlısı olur kavuşurum yavruma

kızlar kızacaksınız biliyorum dayanamayıp kan testi yaptım sonuç 3.29
iki gün soonra yine bakacam bugün 5. gün ne dersiniz umut vad ediyormu biliyorum henüz çok erken
dayanamadımmmmm

cnm ilk gun sayilmiyor bugun senin dorduncu gunun aslinda.. dort gune gore cok iyi ama kan vermesen simdiden daha iyi olur.. vucut duzenini bozma tutunmaya calisiyorlar su anda..

istesem de olamıyorum adet olacakmışım gibi sancım var.korkuyorum.İnşallah hayırlısı olur kavuşurum yavruma

Nunacik cogu gitti azi kaldi, sabret tadini cikar gobisindikilerin, kotu dusunme , dualarimiz ve kalbimiz heycanla senin icin aticak yarinn

Gonal f iğne kullanıyorum göbekten bugün iğneyi vurdum vurdugum yerden 1. 2 damla kan cikti sonra şişti yumurta kadar hafif agriyo dokununca aranizda boyle olan varmi

Gonal f iğne kullanıyorum göbekten bugün iğneyi vurdum vurdugum yerden 1. 2 damla kan cikti sonra şişti yumurta kadar hafif agriyo dokununca aranizda boyle olan varmi

cnm igne vurduktan sonra ufak bantlardan yapistiriyorsan onlar alerji yapip sisirebiliyor bes dk ya cikartmak gerek alerjiksen

cnm igne vurduktan sonra ufak bantlardan yapistiriyorsan onlar alerji yapip sisirebiliyor bes dk ya cikartmak gerek alerjiksen

Yo bant filan yapistirmiyorum hic her zamanki gibi iğneyi vurdum baktim tirnak büyüklüğünde şişlik oldu 1 2 dk sonra gobeyin yani yumurta kadar sisti simdi sertleşti dokununca agriyo yani iğne vurdum öyle oldu

arkadaşlar elimde tedavimden kalma puregon 300 lük 3 kutu toplam 900 ünite,
pregnyl 5000 lik 2 kutu,
merional ise 75 lik 10 kutu vardır, satın almak isteyenler özelden bana ulaşabilir.
ben rapor çıkarttığım halde puregona 350 tl fark ödelim şimdi ise 150 den vereceğim amacım bu yolda yürüyenlere yardımcı olmak son kullanma tarihi 2016 dır.
pregnyl de kutu başına 10 tlden veririm,son kullanma tarihi 2017
merionalide kutusunu 10 tl den veririm ki ben 50 tl den almıştım.skt 2015
hepsi bozdolabında muhafaza edildi.
puregona da kartuşu ve kalemi ile vereceğim.

ihtiyacı olan arkadaşlar vardır belki aranızda,varsa bana özelden ulaşabilirler.eğer eczaneden borçla almasaydım ücretsiz verirdim ihtiyacı olanlara bu yolda bekleyiş çok acıdır bilirim.rabbim kimsenin imtihanını evlatsızlıktan yana eylemesin.

canım üzüldüm inşallah bir sonraki tedavinde rabbim yüzünü güldürsün :)

cANım sağol iyiyim, nasıl kanaman devam ediyor halen, olurmu öyle şey dr konustunmu ne diyor yada baska dr git

Sordum cnm normal diyor beklemekten başka carem yok
Buarada doktorum ayrıldı artık başka doktorla devam edicem onada ayrıca sorucam bakalım o ne diyecek :44:

Sordum cnm normal diyor beklemekten başka carem yok
Buarada doktorum ayrıldı artık başka doktorla devam edicem onada ayrıca sorucam bakalım o ne diyecek :44:

hayırlısı canım ya bu kadar uzun bir kanama bana normal gelmedi tabi dr daha iyi bilir... ozaman biz seninle yine aynı zamanda başlıyaz tedaviye:)) ben dr karar verdim int arastırdım hep olumlu yazılar var merkezide biliyorum harika bir yer hayırlısı artık hepimiz için

Yo bant filan yapistirmiyorum hic her zamanki gibi iğneyi vurdum baktim tirnak büyüklüğünde şişlik oldu 1 2 dk sonra gobeyin yani yumurta kadar sisti simdi sertleşti dokununca agriyo yani iğne vurdum öyle oldu

bendede oluyor devamli bunyen cok hassas cnm ondan oluyormus..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…