hayırlısı canım ya bu kadar uzun bir kanama bana normal gelmedi tabi dr daha iyi bilir... ozaman biz seninle yine aynı zamanda başlıyaz tedaviye:)) ben dr karar verdim int arastırdım hep olumlu yazılar var merkezide biliyorum harika bir yer hayırlısı artık hepimiz için
hayırlısı canım ya bu kadar uzun bir kanama bana normal gelmedi tabi dr daha iyi bilir... ozaman biz seninle yine aynı zamanda başlıyaz tedaviye:)) ben dr karar verdim int arastırdım hep olumlu yazılar var merkezide biliyorum harika bir yer hayırlısı artık hepimiz için
cnm nereye hangi doktora karar verdin..
canım brüksel tüp bebek merkezi yücel karaman, merkezle görüştüm içime çok sindi zaten yücel bey ilk tüp bebek denemelerinde calışmalarında bulunmus bir doktor yer konusunda karar vermemiş arkadaslar varsa bence bi araştırsınlar
bende oranin cok methini duydum.. banada arabayla 10 dk mesafede. bu defa Aret Kamerle anlastim aklimi bozmum ama tutmazsa oraya gecerim artik..esimde Amerikan hast. geri doneriz diyor ama orasi ilk yerimdi ikisi arasinda karar veririm artik. insallah gerekte kalmaz:)
Ayyy ne güzel olur yine aynı zamanda tedaviye başlasak
Nereye gideceksin cnm hangi merkeze devam edeceksin ?
kızlar ben de bugün ilk lucrinimi yaptım.inşallah hayırlısı olur.Rabbim herkesi o güzel kokuya kavuştursun inşallah.dün bi arkadaşımın doğumuna gittim.aramızda 5 hafta vardı eğer benimki dursaydı.nasip.öyle güzel bi bebekti ki maşallah...Rabbim hepimizi nasip etsin inşallah amin.
kalbim vücudumdan bağımsız çarpıyor sanki.sabaha ölmezsem iyi:))lekelenmem hiç olmadı tutunmadı mı dıyorum hayırlısını versin Rabbim:)))
Canim bi topikte okudum yerlesne kanamasi herkeste olmuyormus. Bazilarindada jelle kahve kirmizi lekelenme cikiyrya oyle cikiyrmus.rabbim hayirlisini nasip etsin.. banyomu yaptim.abdestimi aldim.duami ettim rabbim kalbine ferahlik icine senden bir can uflesin insallh ..
canım ben sadece beyaz renkte akıntı gördüm o da jelden kaynaklı sanırımtutmadı mı şimdi?
Allah razı olsun gönlüne göre versin canım.İnşallah Rabbim mucizemi bana verir
canım ben sadece beyaz renkte akıntı gördüm o da jelden kaynaklı sanırımtutmadı mı şimdi?
Allah razı olsun gönlüne göre versin canım.İnşallah Rabbim mucizemi bana verir
Canim gununmu kalmis senin arama artik belirtileri i sallh pozitifi gorunce heryerin belirti dolacak) bu akinti olayina gelince bol akinti var bu iste kirmizi kahve beyaz )) rabbim halkinda hayorlisini versin.kacta gidicen yarin nerde yaptirican??ay cok heyecanli ))
Nunam canım yarın saat kaçta hamiş olduğunu öğrencez canım
Sakın umutsuz olma canım illede kanama olacak diye bişey yok
Hamiş olacaksın yarın ALlahımın izniyle
ya okuyorum netten ok koyu kahve yok pembe akıntı .tutunma diyor yorum yapanlar da.ama ben de hiçbiri yok.sadece kasıklarda adet sancısı sivilce:))Sabah gidicem Haşim beye.uyanır uyanmaz:))))
Canim saat 8- 8bucukta lab.acilmis oluyor .sen hasimin asistana b-hcg test istegini doldurt
Asagi in ver kanini hasim gelene kadr beklersen en erken 9da orada oluyor.ozman git kahvaltini yap sonra gel testinin sonucunu al hasime gozuk.bize haber ver)) parti hazirliklari baslasin
ya okuyorum netten ok koyu kahve yok pembe akıntı .tutunma diyor yorum yapanlar da.ama ben de hiçbiri yok.sadece kasıklarda adet sancısı sivilce:))Sabah gidicem Haşim beye.uyanır uyanmaz:))))
o saatte gitmeyi düşünüyordum zaten.ama dediğin gibi asistanı isteyebiliyorsa ona rica ederin.bu iyi oldu:)))İnşallah parti yapabiliriz:))dua et sen hamişsin hem 3 kişi ederse daha etkili olur:))))öpüldün kocaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?