2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

merhaba arkadaşlar ben de pazar günü tüp bebek tedavisine başadım.puregon 600 verdi doktor 200 ml uygulamamı söyledi bugün 3.günüm ve ilk iğnenin bitmiş olması gerekiyor fakat yeni ilacı kaleme yerleştirirken eskisini içinda hala bir miktar kalmış olduğunu gördüm.(1/6 i kadar)kalemi 200 e getirip uyguladım neden kalmış olabilir fikri olan var mı?

Son düzenleme:
Arkadaslaryarin bir bucukta transferim var benden yirmi tane yumurta toplamistilar besi bos cikmisti kalandanda yedi tanesi dollenmis doktorum toplamanin ertesi gunu arayip haber vermisti dun ve bu gun yine aradi saat bildirdi fln yedi tane olmasini cok iyi oldugunu soledi insallah olur cok heycanliyim dua edin lutfen:18::18::18:

Merhaba arkadaşlar bende bu ay 3. Denemesi yaptım cumartesi sonucu hayırlısıyla. Rabbim hepimizin isteklerini yerine getirsin inşallah

saol canım iyi oldu söylediğin:))ben de asistana giderim test için.inşallah sonu da güzel olur.yatmaya çalışıcam aklınıza gelirsem dua edin nolur.hepinizi çok öpüyorum iyi ki varsınız

Bende kullanıyorum puregon 600 luk içinde 600 den daha fazla ilac oluyomus içinde kalmis olmasa normal

Yarın tüm tahlil vereceklerin mutlu pozitif sonuçlar görmesi duası ve tüm tedavinin meşakkatli yollarında olanlarında hayırlı mutlu sonuuçları alması dileğiyle... EvvelAllah biz hiçbirşeyi zamana bırakmadık Rabbimize bıraktık ... İyi geceler arkadaşlar şimdilik söyleceklerim bu kadar hadi dağılın :))))

Cnm hayırlı olsun benimde öyle olmuştu dışında yazandan 1 doz fazla oluyormuş o ilaçta onuda uygula demişti hemşire bana bende aynen senin gibi yaptım rahat ol iyi geceler

nuna dualrım seninle.heyecanla bekliyorum müjdeli haberini.Allah a emanet olun canım benim.İnşallah bebişin sımsıkı tutunmuştur.

buaralar çok sık girmiyorum ama takip ediyorum elimden geldiğince hepinizi..seninlede konuşma imkanımız olmadı pek..transferin hayırlı olsun inşallah çok güzel haberlerle gelirsin rabbim yar ve yardımcın olsun..bebişin sana sımsıkı tutunsun ve hiç bırakmasın:)

canım ben sadece beyaz renkte akıntı gördüm o da jelden kaynaklı sanırımtutmadı mı şimdi?
Allah razı olsun gönlüne göre versin canım.İnşallah Rabbim mucizemi bana verir

nunammm buralardayım gözüm üzerinizde,seninle gün saydık bizde pek görüşemesek de..canım benim inşallah hayırlı haberlerle dön dualarım seninle,o bitanecik minnak sana sımsıkı tutunmuş olsun inşallahh..rabbim yardımcın olsun arkadaşım,gönlündeki ömrüne hayırlı olsun inşallah

canim insallah bu defa kucagina alacaksin.

daha şimdiden güzel bir deger sanıyorum ki canım ama sabırlı oll biraz , unutma daha 9 ay beklemek var minigi ..
haklısın canım çok umutlanmadım bende zaten sadece ümidim arttı yoksa henüz kesin bir durum yok destekleriniz için teşekkürler
hakkımızda hayırlısını versin RABBİM teşekkürler canım eksik olmayın bu arada ilk gebeliğğim normal yolla yolmustu ve 7 aylık dogmuştu şimdi sen öyle deyince bi düşündüm hakkın var yani tekrar baslıcakmısın tedaviye yada varmı devam eden tedavin fazla bilgim yok topikten bu aralar gelme fırsatı buluyorum
yarın kurtulacaksınız benden:)))sizi de rahat bırakmadım:) oldu mu olmadı mı:)) çok gerginim inşallah dediğin gibi hamileyim yazabilirim:)
İNŞ hayırlı haberlerle canım amaa okadar stres yapma herşey olucana varıyor pozitif ol canım RABBİM emeklerini boşa çıkarmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…