2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

canım bende subat sonu mart bası gibi başlıycam kısmetse bu sefer yurt dısında denemiycem:)))) gerci belçikayı cok dusundum arastırdım ama yücel beye karar verdim kımet bakalım artık

İnşallah benimde mart başına denk gelir
Eğer benim donmuşlarım olmasaydı bende araştırırdım yücel beyi işinde başarılı biri olduğunu duymuştum
inşallah son tedavimiz olur

canım sabah erken gidicem ama sıram ne zaman gelir bilmem.2 saatte beklicez umarım öğle arasına denk gelmem:))
her iki durumu da düşünüyorum ne yapıcam diye:))Rabbim inşallah yüzümü güldürür:)))

canimm hayirli haberlerini bekliyoruz.. hayirlisi ne ise o olsun..

Evet bende dua ve heyecanla bekliyorum Nunayı Rabbim bu zor yolculukta olanlara hayırlı pozitif sonuçlar ile sevindiren haberler vermeyi nasipetsin inşaallah

AMIN RABBIM herkesi annelik nuruyla taclandirsin.hadi NUNA seni bekliyoruz

nunam hadi gel artık canım bekliyorum dört gözle
Allah yardımcın olsun inşallah:26::26::26:

kızlar günaydın nasılsınız güzel bir gün olması dilegiyle özelliklede nunam için.....

Günaydınlar kızlar bugün usg muayenesinde yumurtalar 20 cm ulaşmış Cuma günü yumurta toplama işlemi olacak ama ben heyecandan
duramıyorum o ayrı....

Ayrıca bugün benden sonraki hastanın test günüydü ve hamileydi inşaAllah bu güzel sonuçlar önce Nuna'mıza ardından sırayla fire vermeden bizlerede nasip olsun....

hadi hayırlısı canım cuma günü opun var
artık bundan sonrası zaten heyecan heyecan üstüne yani
inşallah güzel sonuçların olur canım

nunanın test gunu ınsallah yaradan gonlune gore versın. ıcıkesede tum bekleyenlere cumartesıyede az kaldı ben napacagım bakalım :26:

hadi hayırlısı canım cuma günü opun var
artık bundan sonrası zaten heyecan heyecan üstüne yani
inşallah güzel sonuçların olur canım

inşaAllah çok teşekkür ederim canım evet heyecan hiç bitmiyor desene dahada artacak eşim gece sağdan sola dönerken bile aman
dikkat alarmları veriyor yumurtalar çatlıycak diye korkuyor transferden sonra naparız bilemiyorum :)

evet canımın ıcı kendımı zor tutuyorum ıdrar testı yapmamak ıcın yaradan herkesın yuzunu guldursun

cnm idrar testinde ikiz olmadigi surece pek birsey anlasilmiyor.. kan testini bekle bosuna kendini uzme bence.. bende kanda beta hcg 186 oldugunda bile idrar testi negatif cikmisti..

evet canımın ıcı kendımı zor tutuyorum ıdrar testı yapmamak ıcın yaradan herkesın yuzunu guldursun

canım inşaallah güzel haberler verirsin bize. Benim de haftaya çarşamba test günüm. bugün transferin 5.günü. Ben de eşime idrar testi al yapayım diyorum kızıyor bana. Sürekli kendimi dinliyorum, adet sancısına benzer sancılar var o kadar, bir de uykuya fazla eğilim var.Sen de ne belirtiler var?

Desene beraber ilerliyoruz bende bu akşam çatlatma iğnesi vurulucam bugün kan tahlili verdim ama kolumu kaldıramıyorum benimde sol yumurtalar 15 cm civarı ama sağ şükür ki 20 cm dedi dediğin gibi inşaAllah hayırlı haberler veririz hem bellimi olur test günümüzde çakışır belki :)

Son düzenleme:

yalnız doktorum bana, küçük olan yumurtayı da toplarız ve içine bakarız belki işimize yarar dedi.Senin 15 cmlik olanlar da toplanır o zaman ve değerlendirilir illaki.

yalnız doktorum bana, küçük olan yumurtayı da toplarız ve içine bakarız belki işimize yarar dedi.Senin 15 cmlik olanlar da toplanır o zaman ve değerlendirilir illaki.

Bende doktoruma sordum ne kadar toplanıcak diye oda ne kadar varsa demişti,ayrıca 3 gün önceki muayenemde kaç cm olması gerek demiştim 17 cm olması bizim için yeterli demişti canım ayrıca 1demetumut'unda dediği gibi transfer edilen bir tane Rabbim ol dedikten sonra 1 tane yeterli Rabbim ol demedikten sonra hepsi transfer edilse bile boş hayırlısıyla transferimiz olsada artık bizde test günümüzü beklesek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…