canım bende subat sonu mart bası gibi başlıycam kısmetse bu sefer yurt dısında denemiycem:)))) gerci belçikayı cok dusundum arastırdım ama yücel beye karar verdim kımet bakalım artık
canım sabah erken gidicem ama sıram ne zaman gelir bilmem.2 saatte beklicez umarım öğle arasına denk gelmem:))
her iki durumu da düşünüyorum ne yapıcam diye:))Rabbim inşallah yüzümü güldürür:)))
Evet bende dua ve heyecanla bekliyorum Nunayı Rabbim bu zor yolculukta olanlara hayırlı pozitif sonuçlar ile sevindiren haberler vermeyi nasipetsin inşaallah
Günaydınlar kızlar bugün usg muayenesinde yumurtalar 20 cm ulaşmış Cuma günü yumurta toplama işlemi olacak ama ben heyecandan
duramıyorum o ayrı....
Ayrıca bugün benden sonraki hastanın test günüydü ve hamileydi inşaAllah bu güzel sonuçlar önce Nuna'mıza ardından sırayla fire vermeden bizlerede nasip olsun....
hadi hayırlısı canım cuma günü opun var
artık bundan sonrası zaten heyecan heyecan üstüne yani
inşallah güzel sonuçların olur canım
nunanın test gunu ınsallah yaradan gonlune gore versın. ıcıkesede tum bekleyenlere cumartesıyede az kaldı ben napacagım bakalım :26:
Cumartesi test günün mü canım inşaAllah en güzel sonuçları alırsın,alırız :)
Günaydınlar kızlar bugün usg muayenesinde yumurtalar 20 cm ulaşmış Cuma günü yumurta toplama işlemi olacak ama ben heyecandan
duramıyorum o ayrı....
aa ne guzel yumurtaların bolum bolum bolunup guzel guzel embrıyolar olustursunsonrada gobusune konsun
duramıyorum o ayrı....
aa ne guzel yumurtaların bolum bolum bolunup guzel guzel embrıyolar olustursunsonrada gobusune konsun
ayyyyyyyy çok teşekkür ederim inşaAllah hepimize yaşatsın Rabbim bu sevinci,bu mutluluğu burda sizlerin mutlu haberini alınca o kadar
mutlu oluyoruz ki herkes birbirine umut :)
evet canımın ıcı kendımı zor tutuyorum ıdrar testı yapmamak ıcın yaradan herkesın yuzunu guldursun
ayyyyyyyy çok teşekkür ederim inşaAllah hepimize yaşatsın Rabbim bu sevinci,bu mutluluğu burda sizlerin mutlu haberini alınca o kadar
mutlu oluyoruz ki herkes birbirine umut :)
canım, ben de şimdi geldim kontrolden. Benim 3 adet yumurta var toplamda. ikisi 18mm, diğer ise 9. Cuma günü benim de toplama olacak. Bu gece çatlatma iğnemi olacağım, bakalım 2 yumurta ile işler nasıl ilerleyecek. Cuma günü için bol şans canım.İnşallah hayırlı haberlerimizi veririz burdan.
evet canımın ıcı kendımı zor tutuyorum ıdrar testı yapmamak ıcın yaradan herkesın yuzunu guldursun
canım, ben de şimdi geldim kontrolden. Benim 3 adet yumurta var toplamda. ikisi 18mm, diğer ise 9. Cuma günü benim de toplama olacak. Bu gece çatlatma iğnemi olacağım, bakalım 2 yumurta ile işler nasıl ilerleyecek. Cuma günü için bol şans canım.İnşallah hayırlı haberlerimizi veririz burdan.
Desene beraber ilerliyoruz bende bu akşam çatlatma iğnesi vurulucam bugün kan tahlili verdim ama kolumu kaldıramıyorum benimde sol yumurtalar 15 cm civarı ama sağ şükür ki 20 cm dedi dediğin gibi inşaAllah hayırlı haberler veririz hem bellimi olur test günümüzde çakışır belki :)
olacagı varsa 1 tane 2 tane farketmez canm saglıklı guzel embrıyo olsun toplananlar banada 1 transfer edıldı her seyde vardır bı hayır
canm ıdrar testınde cıkmıyor bılıyorum ama gelde gonule haber anlar oyle aman aman bır belırtım yok olanlarda progestanın etkısı sanırım kasıklarım falan agrı yok napalım ne hayırlısı ıse o olsuncanım inşaallah güzel haberler verirsin bize. Benim de haftaya çarşamba test günüm. bugün transferin 5.günü. Ben de eşime idrar testi al yapayım diyorum kızıyor bana. Sürekli kendimi dinliyorum, adet sancısına benzer sancılar var o kadar, bir de uykuya fazla eğilim var.Sen de ne belirtiler var?
aynen oyle tatlım ıdrar testı sadee an sıkıntısı yapıyorr bakalım bırazdaha sabır deyımcnm idrar testinde ikiz olmadigi surece pek birsey anlasilmiyor.. kan testini bekle bosuna kendini uzme bence.. bende kanda beta hcg 186 oldugunda bile idrar testi negatif cikmisti..
yalnız doktorum bana, küçük olan yumurtayı da toplarız ve içine bakarız belki işimize yarar dedi.Senin 15 cmlik olanlar da toplanır o zaman ve değerlendirilir illaki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?