2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

Cnm hayırlı olsun benimde öyle olmuştu dışında yazandan 1 doz fazla oluyormuş o ilaçta onuda uygula demişti hemşire bana bende aynen senin gibi yaptım rahat ol iyi geceler

çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için.ben de hemşireyi aradım gelince yanınızda getirin dedi sanırım yumurtaların durumuna göre uygulayacaklar kalanları.

dualarım seninle arkadaşım, allah güç versin

kızlar ya bacaklarım ve kollarım dökülüyor iyice halsizlik çöktü şimdide dısarı çıkmam gerekiyor progestanım bitmek üzre
evde birinin olmaması çok kötü valla hiç evde durmuyorum haldır haldır geziyorum
nunayıda merak ettim gelmemiş henüz hayırlı haberlerle İNŞ

Hic bisey olmaz allahin izni ile gezemene bak

BENİDE EKLERMİSİNİZ ŞUBAT'TA 27 yaşındayım ilk tüp deneyimi olacak ve tüplerim alındı

İLK TÜP BEBEK TEDAVİM ADET OLUNCA BAŞLICAK ŞİMDİ İLK SORUM DEVLET HASTANESİNDE YAOTIRCAM TEK EMBRİO TRANSFERİ DİYE BİR ŞART VARMI ?? YADA 2 embrıo talep etme şansı gibi DİĞER SORUMDA DİYELİM BİRÇOK YUMURTA OLUŞTU BİRİ ALINDI DİĞERLERİ DONDURULMA SEBEBİ NEDİR EĞER DONDURULURSA 2. Tedavide ilaçla büyütme ihtiyacı duyulmuyormu???? Yani ilaç almaya gerek yokmu??

ironik nerdesin nasılsın seni merak ettim tanıyan varsa bana iki kelam yazarsa cook sevinirim

:26::26::26: haber bekliyoruz değerin inşallah çok yüksektirrrr:26::26:

arkadaşlar transferimin beşinci günü ve adetime daha bir hafta var ama crınone jeli kullandıktan bir süre sonra birazı geri geliyor ve rengi pembemsi. Hiç böyle olan var mı içinizde? Bu tutmadığını mı gösterir.

yaşın 35 altı ise tek embriyo transfer ediliyor eğer yumurta kaliteliyse dondurma işlemi yapılıyoo
ve ilaçlara gerek kalmıyor canım iki embriyo talep etsende transfer etmiyorlar canım

merhaba kızlar anca girebildim kusura bakmayın.tam anlamıyla sevinemedim ama değerim 33.98.cuma tekrar test yapıcam.%50 şansımız var dedi doktor.İnşallah yükselir kızlar dolu dolu hamileyim demek isterdim ama diyemiyorum Rabbim korusun yavrumu.
Bu arada hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Rabbim dualarınızı karşınıza çıkarsın,güzel gönüllerinize göre versin:))

ayy burda nunayı beklemekten heyecandan ölecem
sanki kendim test yaptırıyomuşum gibi hissediyorum
hayırlısıyla gel ve müjdeler ver bize nuna

canım evet değerin kritik canım ama ne 15 değerleri yükseldi seninkimi
yükselmeyecek bence yükselecek canım tebrik ederim canım hamilesin
lütfen pozitif ol canım

Canım şimdiden hayırlı olsun diyelim. İçini ferah tut.Forumda ilk değerleri düşük olup sonradan yükselen çok kişiyi okudum. Dualarımız seninle.

Merhaba arkadaşlar
Benim de dün bir embriyo transferim yapıldı. 4 embriyomda donduruldu.
Çok heyecanlıyım. 5. gün embriyosu olduğu için test günüm daha yakınmış. 30 Ocak perşembe test günüm. Evde dinleniyorum.

canim tutunmaya calisiyor galiba.. hep yatt dinlenn iyi beslen internetten telefonlardan biraz uzak kalsan iyi olacak merdiven inip cikma hicbirsey kaldirma yapma.. cok hassas insallahhh tutunacakkk sana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…