27 yaşındayım sat 24 aralık 2013 bat 23 ocak.
Beni de ekler misiniz. 9 audır olmuyor bebeğim. Geçen ay kimyasal geçirdimm. Bu ay olur inş. Bu gün sarı bir akıntı geldi ama sapsarı içinde de kılcal damar gibi iki üç pıhtı ksn. Belim ağrıyor göğüslerimde damar var. Kasıklarımda sızı var. Saatte 4 5 kez idrara çıkıyorum. Allah rızası için cvp verin kızlar nolur çok üzhünüm korkuyom test yaptırmaya:18:bu arada uykusuz gibi uyuyom. Kalkıyom tekrsr uyuyom
inşallah hamilesindir daha zaman var bekle bakalım.
Bugün idrara baktım negatif adete 4 gün var
27 yaşındayım sat 24 aralık 2013 bat 23 ocak.
Beni de ekler misiniz. 9 audır olmuyor bebeğim. Geçen ay kimyasal geçirdimm. Bu ay olur inş. Bu gün sarı bir akıntı geldi ama sapsarı içinde de kılcal damar gibi iki üç pıhtı ksn. Belim ağrıyor göğüslerimde damar var. Kasıklarımda sızı var. Saatte 4 5 kez idrara çıkıyorum. Allah rızası için cvp verin kızlar nolur çok üzhünüm korkuyom test yaptırmaya:18:bu arada uykusuz gibi uyuyom. Kalkıyom tekrsr uyuyom
Bugün idrara baktım negatif adete 4 gün var
Elif sen ne zamandır istiyorsun canımmmCnm ins hamilesindir ama hence biraz daha sabret ve en erken adet gunu get yap. Ben 6 gun Kala yaptim negatif cikti ve su an zaman gecmio. Keske bekleseydim.
Beklemek çok zor. Evli değilken bebek düşünmüyorken hamileler gözüme çarpmıyordu. Sanki şimdi gözümün içinde hepsi. Üzülüuorum, ağlıyorum. Ndden olmuyor neden anne olamıyorum diyorum. Psikolojim çok bozuldu. Herşeyi hamileliğe yoruyorum, aşılama yaptıracağım bu ay eğer tutmaz ise. İnanın ne yediğim ne içtiğim zevk veriyor. Ölüden farkım kalmadı bebek yolunda
Ben daha yeni cnm, bu 3. Ayim. Bu ayda olmazsa ovulasyon testi deniycem.Elif sen ne zamandır istiyorsun canımmm
Beklemek çok zor. Evli değilken bebek düşünmüyorken hamileler gözüme çarpmıyordu. Sanki şimdi gözümün içinde hepsi. Üzülüuorum, ağlıyorum. Ndden olmuyor neden anne olamıyorum diyorum. Psikolojim çok bozuldu. Herşeyi hamileliğe yoruyorum, aşılama yaptıracağım bu ay eğer tutmaz ise. İnanın ne yediğim ne içtiğim zevk veriyor. Ölüden farkım kalmadı bebek yolunda
canım benim moralini bozma yengem 13 yıl bebek bekledi olmadı. aşılama yapıldı tutmadı tüp bebek tedavisi yapıldı oda tutmadı. doktor tedaviyi bıraktı menopoza gireceksin dedi ve bi kaç ay sonra yengem kendiliğinden hamile kaldı oda çok umutsuzdu her ay hüsran ama şimdi 4 yaşında bir kızı var. hatta 5 ay önce yine tedavi olmaksızın tekrar hamile kaldı ama bebek özürlüymüş karnında öldü. umudunu yitirme veren de Allah alan da Allah
Adetim 23 ocak. Umarım hamileyimdir dua edin bana nolur
Canim düşükten itibaren ne kadar zaman geçti biz 16 aydir deniyoruz 9ay önce benimde 6haftalik dusugum oldu ondan sonra hamile kalamadim beray hüsran her ay gozyasisat 18 aralık
bat 13 ocak yaş:29
ilk hamileliğim 5.haftada düşükle sonuçlandı. korunmadığım halde gebe kalamadım.
bugün yumurtalığımdaki ağrı için doktora gittim kist varmış.progestan verdi. hamileliğe engel degilmiş bu ay gebe kalmak istiyorum.iki gündür bulantım oluyo ama kendimi sartlamıcam..Allah isteyenlere nasip etsin.
Arkadaşlar yeni katıldım aranıza bana yardım edin 29 Aralık'ta adet oldum 4 ilişkiye girdik ve 8.9.10. 13 tRihlerinde göğüslerim şişti iştahım açıldı akıntım arttı sık idrar sizce hamilemiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?