2014 OCAK ta Hamile Kalmak isteyenler

inşallah hamilesindir daha zaman var bekle bakalım.

Merhaba! İnsan kendi gibi bekleyişte olanları görünce rahatlıyor.
Ben de 6 aydır deniyorum.
Beni de tabloya eklerseniz sevinirim. yaş 29, sat 7 ocak, bat 6 şubat.

2014 hepimize mucizelerimizi getirir umarım.

Cnm ins hamilesindir ama hence biraz daha sabret ve en erken adet gunu get yap. Ben 6 gun Kala yaptim negatif cikti ve su an zaman gecmio. Keske bekleseydim.

Merhabaaa
Ben ocak 2012den beri hamile kalmaya çalışıyorum beni de aranıza kabul eder misinizz?

Beklemek çok zor. Evli değilken bebek düşünmüyorken hamileler gözüme çarpmıyordu. Sanki şimdi gözümün içinde hepsi. Üzülüuorum, ağlıyorum. Ndden olmuyor neden anne olamıyorum diyorum. Psikolojim çok bozuldu. Herşeyi hamileliğe yoruyorum, aşılama yaptıracağım bu ay eğer tutmaz ise. İnanın ne yediğim ne içtiğim zevk veriyor. Ölüden farkım kalmadı bebek yolunda

merhaba kardeş
öncelikle moral ve ümitli olmak önemli biliyorsun. aşılaman için şimdiden hayırlı olsun diyorum. bolca dua et ve lütfen ümidini yitirme. bak ben de ıki yıldır bekliyorum ama iğne ilaç görmek istemiyorum. o yüzden akışına bıraktım. hayrola...

Her ay umutlanıyorum sonra adet oluyorum bitiyor herşey. Bana hamile misin dediklerinde adeta yıkılıyorum. Allahım inşallah bana bi evlat verir. Hayırlısı ne ise öyle olsun. Allahım kucağımızı boş koymasın

bat 17 ocak haydi bakalımm subat bizlere ugurlu gelsinn

canım benim moralini bozma yengem 13 yıl bebek bekledi olmadı. aşılama yapıldı tutmadı tüp bebek tedavisi yapıldı oda tutmadı. doktor tedaviyi bıraktı menopoza gireceksin dedi ve bi kaç ay sonra yengem kendiliğinden hamile kaldı oda çok umutsuzdu her ay hüsran ama şimdi 4 yaşında bir kızı var. hatta 5 ay önce yine tedavi olmaksızın tekrar hamile kaldı ama bebek özürlüymüş karnında öldü. umudunu yitirme veren de Allah alan da Allah

Adetim 23 ocak. Umarım hamileyimdir dua edin bana nolur

Canim düşükten itibaren ne kadar zaman geçti biz 16 aydir deniyoruz 9ay önce benimde 6haftalik dusugum oldu ondan sonra hamile kalamadim beray hüsran her ay gozyasi ( simdi hamilemisin ?

Canim bizim batlarimiz yakinmis birbirine hamile misin peki benimde kasiklarimda hafif agri ve asidi akinti var da hamile miyim demek icn erken sanirim...

Selamun aleykum kizlar ;beni de tabloya ekler misiniz rica etsem bat 31 ocak umarim hiiiiic gelmez bebisim gelir... Yas 24 .. Rabbim daha fazla aratmadan gondersin bebislerimizi bizlere inşallah...

Son düzenleme:
ben iki yıldır hiç hamile kalamadım arkadaşlar,
ama ümidimi de yitirmedim O, OL! deyinde gelecek bizim minikler.

beni de ekleyinnn
BAT 25 OCAK

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…