evet canım testle yaptım ben bakalım ne olucak sonuç? diğer aylar ayın 20 sinden sonra ilşkye girmiyordum bitmiştir dye meğer ben geç yumurtluyormuşum testte gördüm bunu yumurta zannedersem dün çatlad çizgi dün silikleşti çünkü..[/Q
anladım canım inş olur iyi haberlerini verirsintest pik yaptıktan sonra hazır oluyor yumuslar sonra siliklesince 12 ile 24 saat arası ilişki olması gerekiyor yada sansı artırmak için çift çizgiyi görünce gün aşırı beraberlik gerekiyor ilk bebiş içinmi calışma
VALLA canım elimden gelen herşeyi yaptım ve Rabbime sığındım((
çok teşekkürler canım.
bu sabah işe gelirken sağ kasığımda acayip bi ağrı oldu zor yürüdüm şirkete kadarneyin nesi anlamadım.İlaçta alamıyorum bişey vardır diye umarım adet sancısı değildir.adet olmak istemiyorum ya sizde de oluyor mu hiç kasıklarda ağrı ?
canım olabilirsin. ama böyle stres yapma kendine, diye tekrar vurgulamak istiyorumevet benim de adetime 2 gün var ve kasıklarımda ara ara sancılanmalar oluyor. adet olacakmışım gibi. hayırlısı olsun ne diyelim.
yok canım stres yapmıyorum artık akışına bıraktım zaten ama böyle ağrılar olunca tekrar acaba mı diye aklıma düşüyo.
Regl lerimiz aynı gün bekleniyor.
İnşallah kırmızı kart yemeyiz de haberleri alırız canım
Selam kızlar. Yaş 24 BAT 22 Ocak. Ama gelen giden yok :) inşallah hiç gelmezlerr
canım seninle aynı durumdayız benmde yaş 24 BAT 25 ocak inşl hiçç gelmesinler :) hiç belirtin varmı
Var gibi canımönceden çok sancım olurdu adet öncesi 5 gün, bu ay sadace batmalar oldu, o da dün oldu en son ama bugün tık yok.sanki adet dönemim yeni bitmiş gibiyim..Çok geç yatan ben 10-11 başlıyorum uyuklamaya. Günde bir iki defa tuvalete giderken şuan sanki damacana su içmişim gibi yarım saatte bir gidşyorum dünde test yaptım evde gölge gibi varla yok arası gördüm ikinci çizgiyi.. Ha birde vücut sıcaklığım 36.8-37 arası . Ya sende? Var mı farklı birşeyler?
Canım o ikinci çizgi boşyere çıkmaz inşallah sen hamişsinn :) bende de batmalar oluyor uyku bastırıyor sürekli acıkıyorum ateşimi ölçmedim ama farkındayım fazla bide normalde adet döneminde bile çıkmadığı kadar sivilce çıktı yüzümde bende en son dün test yaptım bi ihtimal çıkar diye silikte olsa göremedim maalesefbu ay kendimi çok hazırladım bu hamilelik düşüncesine psikolojikse bu belirtiler çok üzülcem
İnşallah ikimizde hamişizdirr canım. Birkaç güne belli olur. Bu ay ben hiç düşünmezdim 2 senedir ilk defa hamilelik takıntısı olmadan bir ay geçirdim o da böyle gecikmel belirtiler falan oldu aklımda yokken. En kesin çözüm kanda baktırmak. Ben bi cesaret yarın yaptırmayı düşünüyorum. Sen de gidip baktr bence, hem böyle belirsizlik çok fenane olcaksa olsun diyorum artık..
inşallah canımm. bence de kafaya takmamak çok önemli senin adetin gecikmiş bence git baktır inan vücudumu dinlemekten yoruldum bu ay belirsizlik kalksın artık. Ben eylül ayında 9 haftalık bebeğimin kalp atışları olmadığı için kürtaj oldumozaman idrar testi yapınca anında çıkmıştı şimdi de çok korkuyorum idrarda görüp gitmek istiyorum doktora ama dediğim gibi regl olursam yıkılcam bu ay
Benim martta kimyasal ağustosta dış gebeliğim oldu. Seni çok iyi anlıyorum canımbende testte emin olmak istiyorum ama gölge gibi diye pek ikna olamadım. Bide idrarda çıkması için en az 5 gün falan gecikmek gerekiyor normal testlerde. Ben predictor early ile yaptım gölge çıktı, moralini bozma çok zor biliyorum ama sabretmekten başka çaremiz yok. İnşallh güzel haberlerimizi vereceğiz içini ferah tut
çok zor durumlarmış canım insan başına gelince anlıyor gecikme olmasını bildiğimiz halde ben duramadım bu ay 4 tane test yapmışım bile sadece amacım silikte olsa o çizgiyi görmekti sağlık ocağı kan testi yapıyormu bilgin varmı inşallah güzel haberler veririz yeni sene yeni umutlar verir bize
Evet yapıyor canım sağlık ocağıda ama sanırım açlık gerekiyor test için. İnşallah kırmızıları görmezz bebişlerimizi görürüz onun yerine bu ay.kötü günler geride kaldı. Çok zor günlerdi benim için bu yaşta anne olamama riskim bile vardı, bende çok kötümserdim son birkaç aydır. Ama bu ay iyiyim çok şükür ve böyle belirtilerim var. Sonucuda umarım güzel olur yarın
Hamileymişsin hiç haber vermiyosun topiğimize cnm yabenide ekleyebilirmisiniz 6 aydır denemelerdeyiz her ay çalışmalara tam gaz devam
bat : 26 ocak
sağol canım sağlıkocağına giderim bende ya da yeniden idrar testi alırım gerçekten zor günlerdi geldi geçti çok şükür her ne kadar içimizde yara olarak kalacaksadayarın güzel haberlerini bekliyorum
Canım yine olmadı yakan tahlili NEGATİF
canım bende seni merak ediyordum özel msj da atamadım üzülme demesi zor biliyorum yeni ay yeni umutlar tekrar tekrar denicez ben sağlıkocağını aradım şuanda test yapmıyorlarmış şubatta başlıcaklarmış eşim test aldırmadı pazartesiyi bekle dedi regl olcakmışım gibi geliyor bakalım yarın belli olcak
İnşallah senin güzel haberlerini alırız canım. Bende hala gelen giden yok. 3 gün gecikti.. Denemelere devam anlayacağın
Canım ya sorma öğrendiğimden beri olan tempoyu,ayrıca teşekkür ederim RABBIM DILEYEN ISTEYEN HERKESE NASIP ETSIN İNŞALLAHHamileymişsin hiç haber vermiyosun topiğimize cnm yaHayırlı uğurlu o lsun belirtilerin neydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?