Ya iste ben pek bişi bilmiyorum. Benm bebegimin solunumu henjz duzene girmedigi icin biberonla bile beslemiyolar hala sondayla besleniyo once onlari bi halletsek. Daha 3 kere kucagima aldim. Nelere dikkat etmem gerektiğini internetten arastiriyorum ama böyle bilen yasayan birinden duyup öğrenmek daha iyi oluyo. Eve cikmasina henüz biraz vakit var yani bizim icin. Ama sağlıklı olsun da diyorun napalim katlanırim. Bugun kucagima vrdiler zaten dedim ben napicammm nasil bakicam nasil tutacagim...bakalim alisiriz inşallah... kafama takilan bişi oldukca sorarrim size. Bugün bebegimizin ilk rop muayenesi var dua edin bişi cikmaz inşallah...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Biz okadar cok rop muayenesine gittikki... Nasıl gecti inşallah bişey yoktur? Cok sıkıntılı süreç cok cok ıyı anlıyorum ilk kucağıma werdiklerinde ağlamıştım napçam diye neyse konuşuruz ınsallah ama bişeylerde bitmez muayene içini sıkma sakın
Biz okadar cok rop muayenesine gittikki... Nasıl gecti inşallah bişey yoktur? Cok sıkıntılı süreç cok cok ıyı anlıyorum ilk kucağıma werdiklerinde ağlamıştım napçam diye neyse konuşuruz ınsallah ama bişeylerde bitmez muayene içini sıkma sakın
Siz rop muayenenizjcin hangi hastaneye gidiyordunuz ve doktorunuz kimdi. Benim bebeğim dun 25 günlüktu muayenede. 28 gunden sonra yapilamli dio nette bikac gunden bisi olur mu sence teshiste bi değişiklik adina... ay her seyi düşünüyo insan... bizim doktor Ermeni hastanesinden Huseyin yetik. Çok iyi bir doktor aslinda...ama bir daha 3 hafta sonra bakacak. O arada ben Bebeğimi taburcu olursa baska bir doktora daha gostersem mi diyorum gerek var mi sen ne dusunuyosum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yok canım bence doktorunu sakın değiştirme çünkü bebeğimiz özel herşeyını şimdi doktorun biliyo ilk günden buyana. Biz hiç değiştirmedik her hafta gittik günlerini doldurduğu hafta muayenemizde bitti. Cok şükür bişey olmadı. Biz trakya unıversite hastanesindeydik doktorumuz profosor ülfet Özbek vatansever mükemmel bı doktor. 3 günden bişey olmaz içini rahat tut sizin günleriniz nezaman doluyo 40. Haftanız
benim bebek te gecen cumartesi 34 haftalık sezeryanla doğdu tüp bebek yntemiyle oldu hala hastanede süt weremedigim için hastanede küvezde tutuyorlar sütüm gelmiyor o yüzden neyapacam bilmiyorum emzirene kadar hastanede besleyecekler bu sütün gelmesi icin ne yapacam bilmiyorummmm
merhaba ben aylardir bu siteye girmiyordum tup bebek ozel bolumune yaziyordum aklimin ucundan gecmezdim bu bolume yazacagim oncelikle gecmis olsun acil sifalar bebegine bende tup bebekle gebe kaldim 6.denemeden sonra gecen cuma 34+5 dogum yaptim 2.500 gr dogdu oglum pazar gunu taburcu oldum pazartesi tekrar getirin bakalim dediler o gece benimde sutum gelmiyordu yavrum bir turlu emmiyordu sutumu sagip biberonla sabaha kadar beslemeye calistim hastaneye gittik 200gr vermis dediler birde sarilik olmus o gunden beri kuvezde benimde sutum yok saatlerce sagiyorum bir yemek kasigi anca cikiyor hemsirelere verirken agliyorum utaniyorum ordaki anneler poset poset getiriyorlar ben onlarin yaninda kendimi cok ezik hissediyorum bebegim mamayla besleniyor ve hergun kilo kaybediyor aglamaktan helak oldum cok zor bir durumbenim bebek te gecen cumartesi 34 haftalık sezeryanla doğdu tüp bebek yntemiyle oldu hala hastanede süt weremedigim için hastanede küvezde tutuyorlar sütüm gelmiyor o yüzden neyapacam bilmiyorum emzirene kadar hastanede besleyecekler bu sütün gelmesi icin ne yapacam bilmiyorummmm
Mrhba bende 29 haftalik dogum yaptim 1800 grm taburcu olduk 8 gun once senin kizlar taburcu oldukdan sonra kac gram aldilar-)Bende 29 haftalik dogum yaptim ikiz kizlarimi 40 gun kuvezde kaldilar cok sukur bir bucuk aydir da evdeyiz.
merhaba arkadaşlar bende 35.inci haftadayken doğum yaptım 7.11.2013 de doğdu oğlum gebelik zehirlenmesi yaşadım tansiyonum 18e yükseldi tansiyonumu 12ye düşürdüler ve acilen doğum yaptım zaten oğlumu besleyen damar hergeçen tıkanıyordu kan akışı azdı heran oksijen gitmeyip allah korusun bişe olabilirdi.yani gelişimi hep geriden geliyordu damar tıkanmasından dolayı.doğduğunda 2080 gr 43 cm di çook küçükdü allahıma bin şükür hiç bi sorunu yoktu ve biz ertesi gün taburcu olduk 1 hafta sonra 1860 a düştü kilosu ama tek sorunu anne sütü 1 ay kadar aldı şimdi 1 yaşında anne sütü almadığı,çok küçük doğduğu halde sağlığı çok iyi yaşıtlarına göre biraz zayıf okadar oda çok hareketli olmasından,allahım tüm bebeklere acil şifa versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?