- 2 Aralık 2014
- 4
- 4
- 3
- 43
amin allah herkesin yavrularını bagıslasın bızımkiler 36 haftablık dogdular bırı 23500 digeri 2150 ama zyıf dogan tombis su an 6 aylıklarbenim de kızım 31+4 fakat 29 haftalıkla uyumlu doğdu onun için oğlumun durumu ona göre daha iyi rabbim hepimizin yardımcısı olsun çok zorrşu an kaç kg oldu..
biri 6100 kg digeri7kgamin allah herkesin yavrularını bagıslasın bızımkiler 36 haftablık dogdular bırı 23500 digeri 2150 ama zyıf dogan tombis su an 6 aylıklar
Canim suanda kronolojik 3 aylik duzeltilmis 16 gunlk olduk kizlarim 3700 ve 3500 gr oldular iki aydir evdeyizMrhba bende 29 haftalik dogum yaptim 1800 grm taburcu olduk 8 gun once senin kizlar taburcu oldukdan sonra kac gram aldilar-)
O kadar kucukler yasiyor.Bende 33 haftalık dogum yaptim 1980 gr dogdu 1 ay kuvezde kaldi doktot yasamaz die bizi hastaneden cıkardi ama simdi 16 aylik ve cok saglikli
arkadaşlar uzun zamandan beri yazmak itiyordum bugüne nasip oldu.perşembe günü doktora gittik nst ve ultrasonum normal çıktı.doktorumuz maşşallah canavar gibi dedi hatta gülüştük.perşembe akşam eve gelince rahatsızlandım sancı lar ve suyum gitmeye başladı.cuma günü ikindin erken doğum yaptım sezaryan ile.34+2 de doğum yaptım 1200 gr 46 cm olarak oğlumuz dünyaya gözlerini açtı.bugüne kadar hastanede kaldık.az önce kendi evimize egeldik.bugün 1400 gr dı doktor solunum desteği veriyoruz başka bir sıkıntı yok dediler.biz görmeye gittiğimizde mavi mi mor mu bir ışıkta veriyorlardı.şu an küvözde artık kaç gün kalır bilmiyoruz.bu arada süt sağımı için nasıl bir makine önerirsiniz.allah herkese bir an önce yavrusunu kucağına almayı nasip etsin...
Rabbim sabır versin canım bende ikiz doğum yapmıştım Kasım ayının 4 ünde bir kızım ve bir oğlum oldu 26 hafta 4 günlüktü rahim ağzı yetmezliği vardı o nedenle erken oldular oğlumu 68 gününde bu ayın 10unda saat 12 de kaybettim enfeksiyon kapmıştı ilaçlardan böbrekleri iflas etti ödem oluştu o kuvözde kaldığını bilmesem benim çocuğum demedim o küçücük bedeniyle çok çekti yavrumBenim biricik kizim 27 haftalik dogdu neden erken dogum oldu bilmiyolar ama oldu iste saglikliydi kucuk melegim dogdugunda 1.o60kg hic problemi yoktu yasiycak sandim ama sandigimla kaldim ben soyleyim size herseyi bekleyin bu hayattan ben beklememistim yavrum 9 gun yasadi enfeksiyon kapmis dayanamadi kucucuk vucudu kizim gozlerimin onunde kalp atislari dustu ben baktim bisey yapamadim cok zor dayanamiyorum tutuyorum kendimi dua ediyor durmadan icim sizliyorum yuregim koptu gitti ... ;(
Rabbim sabır versin canım bende ikiz doğum yapmıştım Kasım ayının 4 ünde bir kızım ve bir oğlum oldu 26 hafta 4 günlüktü rahim ağzı yetmezliği vardı o nedenle erken oldular oğlumu 68 gününde bu ayın 10unda saat 12 de kaybettim enfeksiyon kapmıştı ilaçlardan böbrekleri iflas etti ödem oluştu o kuvözde kaldığını bilmesem benim çocuğum demedim o küçücük bedeniyle çok çekti yavrumertesi gün mezarına gittim toprağı buz tutmuştu ben daha kucağıma alıp koklayamamıştım bile o soğuk toprak sarmıştı kuzumu ellerimi sürdüm toprağına kokusu vardır die ama yoktu seni çok iyi anlıyorum 70 günde kızımı çıkardık hastaneden iki gün oğlumun yasını tutabildim unuttum mu hayır kızıma baktıkça oğlumu görüyorum ne kadar benziyor birbirlerine rabbım bizlere sabırlar versin sözün bittiği yer böyle bir şey işte
Rabbim sabır versin canım bende ikiz doğum yapmıştım Kasım ayının 4 ünde bir kızım ve bir oğlum oldu 26 hafta 4 günlüktü rahim ağzı yetmezliği vardı o nedenle erken oldular oğlumu 68 gününde bu ayın 10unda saat 12 de kaybettim enfeksiyon kapmıştı ilaçlardan böbrekleri iflas etti ödem oluştu o kuvözde kaldığını bilmesem benim çocuğum demedim o küçücük bedeniyle çok çekti yavrumertesi gün mezarına gittim toprağı buz tutmuştu ben daha kucağıma alıp koklayamamıştım bile o soğuk toprak sarmıştı kuzumu ellerimi sürdüm toprağına kokusu vardır die ama yoktu seni çok iyi anlıyorum 70 günde kızımı çıkardık hastaneden iki gün oğlumun yasını tutabildim unuttum mu hayır kızıma baktıkça oğlumu görüyorum ne kadar benziyor birbirlerine rabbım bizlere sabırlar versin sözün bittiği yer böyle bir şey işte
Rabbim sabır versin biliyorum çok zor benim oğlum 68 gün yaşadı iyi olacak die umudum vardı ama olmadı hastaneye her gidişimde iyi olmuştur die gidiyordum ancak her gittiğimde bir önceki günden daha kötüydü olmadı işte onsuz kaldım bir yanım boş kaldı Rabbim kimseyi böyle bir acı yaşatmasın evet hiç unutulmuyor unutulmaz dabende 26+4 te doğum yaptım mono mono ikizlerdi birini kaybettim bebeğimin biriside 3 ay yoğun bakımda kaldı neler çektik çok zordu beklemek bide onu öyle görmek yaşayıp yaşamayacağınıda söyleyemediler uzun zaman . şükürler olsun aldım kucağıma yavrumu. şimdi düzeltilmiş 4. ayındayız umarım herşey yolunda gider bundan sonrada. ama asla aklımdan çıkmıyor kaybettiğim yavrum sanki ikiside varmış gibi hayal kuruyorum düşününce üzülüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?