2014 şubat anneleri <3

kontes2186

Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2012
31
0
16
İstanbul
Mrb arkadaşlar bende Allah kısmet ederse şubat annesi olacağım sizleride burda görmek isterim hep birlikte merak ettiklerimizi ve bilgi paylaşımında bulunalım

Mayıs 2013 de hamile olduğunu öğrenenler grubundan geldim..Kontes canım eline sağlık..burdan paylaşımlar daha kolay olucak..

Şimdi sağlık ocağından geldim..kayıt için çağırmışlardı..bir sürü soru sordular..tahlillerime baktılar..tansiyon nabız kilo ölçtüler..3 şubat olarak verdiler onlar da doğum tarihini..şuanda 7+5 iz..

Cuma günü de doktora gitmiştim..bebişin kalp atışlarını duyduk..hatta kaydettik bile.. :)) henüz mercimek kadar doktorun söylemesine göre..o yüzden ben çok net duyamadım..ama biliyorum artık bir kalbi var ve çok güzel atıyor..

Sağlık ocağı 22. haftada aşı için çağıracakmış..kan uyuşmazlığı olmadığı için o aşıya gerek yok..kan sayımım iyiymiş ama 7. aydan sonra değerler düşebilir dedi..o yüzden beslenmeye dikkat etmeliymişiz kızlar..bir de kilolu olmak veya fazla kilo almak hamilelik şekerine neden olabileceği için dikkat etmemiz gerekiyor..

şimdilik bu kadar..bakalım bi daha doktora 1 ay sonra gidicem..günler geçmek bilmiyor..

Bende geçen cmt gittim kalbi atıyordu ama ultrasonda duyulcak kdr değildi muhtemelen bu hafta eşimle duycaz ama sesi artık tele mi kaydederiz naparız bilmiyorum :) Kilo konusuna gelince doktorum africada yapılan araştırmalarda bebekler ilk 3 ay anneden beslenmiyomuş o yüzden aman süt içiyim,şunu bunu yapayım deme normal günlük yediklerini ye sadece kafein,asit içeren içecekler yasak :)

Ben de bugün 7+0 oldum, Cumartesi doktora gittiğimde o da aynı şeyi söyledi ilk 3 aylık dönemde daha plasenta oluşmadığı için bebek anneden beslenmiyormuş, o yüzden önemli olan mide bulantılarıyla başa çıkacak şekilde az az sık sık yemek ve şu anki kiloyu korumakmış. Toksoplazmadan korunmak için çiğ ve iyi pişmemiş her türlü etten uzak dur dedi; bir de kabuklu deniz hayvanlarını yeme dedi :)

Allah izin verirse subat annesi olucm bnde 6+5 gunluguz. 6+3 de tam net duyamadk kalp atislarini 6+5 de sukurler olsunki duyduk.... Rbbm kucagimiza almayi nasip etsin ins. 3 yilin sonunda rbbm banada nasip etti.ilk bebeqim.

Allah izin verirse subat annesi olucm bnde 6+5 gunluguz. 6+3 de tam net duyamadk kalp atislarini 6+5 de sukurler olsunki duyduk.... Rbbm kucagimiza almayi nasip etsin ins. 3 yilin sonunda rbbm banada nasip etti.ilk bebeqim.

hayırlısı olsun allah saglik versin

Mrb kizlar bnd insallah 2.cocugumu subat ayinda kucagima alacagim.ilk hamileligimde saglikli besleneyim yok uykumu alayim bi suru seye dikkat ediyordum he birde 20kilo almistim:) sanirim 2.lerde bu kadar rahatlik olmuo 14 aylik bi kizim var bazen hamile oldugumu bile unutuyorum cok yorucu cook

merhaba arkasdaşlar,Bende 20 haftalık hamileyim.benimde Şubat ortalarında görünüyor doğumum.Şimdiklik bir sıkıntı yok inşallah hepimiz sonuna kadar sıkıntısız geçiririz bu dönemi :)

merhaba arkasdaşlar,Bende 20 haftalık hamileyim.benimde Şubat ortalarında görünüyor doğumum.Şimdiklik bir sıkıntı yok inşallah hepimiz sonuna kadar sıkıntısız geçiririz bu dönemi :)

Seninle ayniyiz bende 20 haftaligim subat 14de gözüküyor dogum nasil geciyor bebeginin cinsiyeti ne

Seninle ayniyiz bende 20 haftaligim subat 14de gözüküyor dogum nasil geciyor bebeginin cinsiyeti ne

Kız dedi doktorumuz.şimdilik bir problemim yok.Ama bugün işyerinde yediklerim dokundu sanıırmki istifra ve bağırsak bozukluğuyla kendini gösterdi gerçi şimdi biraz daha iyiyim.
senin nasıl geçiyor,ayrıntılıya gidecek misin ve tetanoz aşısı yaptırdın mı?

Gecmis olsun canim umarim birdaha böyle bisey yasamazsin ben almanyada yasiyorum 3 haftadir istanbuldayim annemlerin yaninda dönünce yaptiricam haftaya dönücem tetanoz yaptirmadim daha orda pek önermiyorlar hamileligim güzel geciyor büyüyor bebegim

çok sevindim güzel geçtiğine :) mutluluklar diliyorum ve hayırlı yolculuklar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…