- Konu Sahibi kontes2186
Mrb arkadaşlar bende Allah kısmet ederse şubat annesi olacağım sizleride burda görmek isterim hep birlikte merak ettiklerimizi ve bilgi paylaşımında bulunalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende geçen cmt gittim kalbi atıyordu ama ultrasonda duyulcak kdr değildi muhtemelen bu hafta eşimle duycaz ama sesi artık tele mi kaydederiz naparız bilmiyorum :) Kilo konusuna gelince doktorum africada yapılan araştırmalarda bebekler ilk 3 ay anneden beslenmiyomuş o yüzden aman süt içiyim,şunu bunu yapayım deme normal günlük yediklerini ye sadece kafein,asit içeren içecekler yasak :)
Allah izin verirse subat annesi olucm bnde 6+5 gunluguz. 6+3 de tam net duyamadk kalp atislarini 6+5 de sukurler olsunki duyduk.... Rbbm kucagimiza almayi nasip etsin ins. 3 yilin sonunda rbbm banada nasip etti.ilk bebeqim.
hayırlısı olsun allah saglik versin
Merhaba bende allah kismet ederse Şubat annesi olucam.suan 21 haftaligiz.
merhaba arkasdaşlar,Bende 20 haftalık hamileyim.benimde Şubat ortalarında görünüyor doğumum.Şimdiklik bir sıkıntı yok inşallah hepimiz sonuna kadar sıkıntısız geçiririz bu dönemi :)
Seninle ayniyiz bende 20 haftaligim subat 14de gözüküyor dogum nasil geciyor bebeginin cinsiyeti ne
Kız dedi doktorumuz.şimdilik bir problemim yok.Ama bugün işyerinde yediklerim dokundu sanıırmki istifra ve bağırsak bozukluğuyla kendini gösterdi gerçi şimdi biraz daha iyiyim.
senin nasıl geçiyor,ayrıntılıya gidecek misin ve tetanoz aşısı yaptırdın mı?![]()
Gecmis olsun canim umarim birdaha böyle bisey yasamazsin ben almanyada yasiyorum 3 haftadir istanbuldayim annemlerin yaninda dönünce yaptiricam haftaya dönücem tetanoz yaptirmadim daha orda pek önermiyorlar hamileligim güzel geciyor büyüyor bebegim