2014 subat anneleri bebislerin haftasi ve kilosu?

yaa kızlar benim bebişim zayıf kalmış sizinkilerin yanında :44:30+1 de1.500 gr dedi dr çok iyi dedi ama sizinkilere bakınca zayıf gibi geldi bana..

benim bebişte 32+0 da 1830 gr 43 cm çıktı.
dr kilosu 1 hafta geride boyu 1 hafta ileride dedi :) ince uzun olacak benim kız galiba...

merhabalar

benimde doğumum 16 şubat 2014 sabırsızlıkla bekliyorum .. 31+4 en son gittim doktora 2200 gram çıktı sizce iyimi?

maaşallah gürbüz olacak sanırım. 4 kiloyu geçerse sezaryen tercih ediyorlarmış. doktorunuzla konuştunuz mu ?

benim prensesim de 31+6 da 2000 gramdı ve 43 cm. doktorumuz gelişimi gayet iyi dedi. kemiklere filan tek tek baktı.

evt canım iri erkek bebeğin olucak gibi dedi ama her defasında normal doğuma çok müsaitsin diyo buda beni açıkcası endişelendiriyo sezeryanla doğum yapmak istemiorum Tabi doktor son ana kadar fikir değiştirmezse.. :)

ben de normal isterim ama durum neyi gösterirse o olçacak. doğum şeklini pek düşünmüyorum. bir çok arkadaşımın kendi seçimine kalmayan durumları oldu çünkü. inşallah hayırlısı neyse öyle atlatır burada doğum haberlerini paylaşırız

ela demiş ya benim kıızm manken olcek galiba diye aynen benimkide zayıf size göre:26:

32+4 te 1950 gr 43 santimi geçik dedi çok şükür sağlıklı maşallah dedi bu sefer geçenkinde biraz zayıf demişti

Masallah bebiklereeee...bende bugun gordum ay yuzu hala aklimda.gozleri kapali agzi burnu.esim bu seferki kizimiz sana benziyor diyor:)ilk ayni kendiside:)33+6 2.140 gr olmus. Az gibi geliyor bana ama dr um iyi diyor.sagligi olsunda kilo alir insallahhh....

emin misin ??kilosu çok önde hadi onu geçtim boyu 49 cm olamazzzz bu haftada

Merhabalar bu topigi yeni gordum
Ben de dun gordum bizim cadiyi 32+1 dim kilosu 2144 gram boyu da 49 cm di olabiliyor da zaten hata payi olabiliyormus ama bebeklerun gelisimi onde gidiyor ondan bu degerler
Masallah subhanallah

mrb arkadasim bende 32+0 da gittigimde 49du inanamamistim bu gittigimde tekrar sordum boyunu 35+3artik fl degeri 8 oldugu icin gercekci sonuclar vermez dedi sadece 50 cmi gecmis onu söyleyebilirim dedi... hatta bu deger kiloyu hesaplarkende kullaniliyor dedi kilosu biraz daha az olabilir dedi ... demek ki boy gelisimleri önde gidiyor...seninkinin suan kilosu nasil?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…