çevreye aldırma canım bana da neler diyolardı ben hep Allah büyüktür korkmuyorum dedim.benim günüm geçti bi hafta kendi sancım hiç olmadı.41 haftayı doldurmuştum suni sancıyla normal doğumu deneyelim olmazsa sezeryana alcam dedi doktorum.6 şubat gecesi 10 da yatışım yapıldı 11de rahim ağzına küçük bi hap koydular o sancıları başlatacak dediler.o gün hiç rahim ağzında açıklık yoktu ama hapı koyarken 1,5 cm açıklık vardı.gece 3 gibi bel ağrısı hissediyodum.giderek arttı sonra sancılar yoğunlukla belimde hissettim ben.odada gezindim çömeldim çok rahatlatıyo.evet hiçbi ağrı kesici almadım.7 şubat sabahı suyumu patlattılar saat 10.35 te kızım dünyaya geldi.ebelerin dediğine göre doğumum hızlı ilerlemiş.saat olarak bakınca çok gelebilir ama son bi saat aslında zor geçiyo biraz.onda da sabırlı olacaksın.doğurmak kısmında hiç korkma bence en kolay kısım.kesi canını acıtmıyo hissetmiyosun bile.zaten bebiş doğunca herşeyi unutuyosun ve acayip rahatlıyosun.kafandaa öle sorular olması normal tatlım.çok takılmamaya çalış ALLAH yardım ediyo inanki.otomatik olarak iç güdüsel bi şekilde onun ihtiyaçlarını anlıyo cevaplıyosun.eğer sen o bebeğe bakamıcak olsaydın Allah onu sana göndermezdi öle düşün.kafana takılan bişey olursa her zamn sorabilirsin.hayırlı kolay doğumlar inşallah sağlıkla bebişini kucakla...![]()
canim benim inan icimi bir nevide olsa rahatlattin,evt bencede allah dayanilmiycak gibi olsa kimseye anneligi dogumu yasatmaz yaratmazdi.benimde ayin sonunda gunum bakalim o zmn kdr olucakmi yoksa bende gunumu gecirecekmiyim...yani zorlu surec sancilar mi yani acilmadan dolayi olan sancialrmi diyorsun cocuk dogarken ne gibi bisey hissediyorsun??,evt ya herkez az aha uyu sonra goruceksin bebek uyutmuycak eskisi gibi bilmem napamiycaksin kocanla vakit fgeciremiyceksin tarzinda seyler soyluyorlar acayip sinirimi moralimi bozuyorlar her cocuk bir olucak diye bisey varmi allahini seversen birde benim kayin validem herseye karismayi cok sever akil vermeler falan bilmem senin aile durumun naisl ama benim az biraz esimin tarafi sever akil verip karismauyi,bir yandan iyikide ayri evde oturuyoruz diyorum.siz nasilsiniz aile konusunda?