canım sabah sabah bilgisayarcı sinirimi bozdu dün güya buraya gelmiş yukarda arıza varmış çıkmak istemiş bende yukarda kimse yok demişim
yukardakiler diyorki böyle böyle olmuş düpedüz iftira bilgisayarcı sırf üstünden atmak içn bana bok atıyor aradım bi dolu laf saydım sonrada diyorki ben öyle demedimki sizin yukardikelere diyor yalancı pislik
hayır iş yeriyle zaten sorunlarım var bunu yaşıyorum bazen bişi oluyor millet üzerinden atmak için biz bbilime dedik oldu valla şamar oğlanına döndüm burda bende ses etmiyorum zaten gidicem diye ama burama kadar geldi artık (bura alnım)
canım geçer inş. bendede vardı kanama alanı tam 11 haftada sonra geçti progestanıda 13.haftada bıraktım zaten seninkide geçecek inş. cute
Amannnn canım onlar buluyor uğraşacak birşeyler sıkma canını. Bizim ki kalkmış bana benimle alakası olmayan şeyler için fırça atıyor. Ben yokken evrak teslim almışlar. Resmi evrak yanlış kişiye yollamışlar o da izindeymiş. Beklemiş masasında son gün fark etmişler. Benim olaylardan haberim yok. Bana patladı. Resmi evrak yönetmeliği hazırlıcakmışım ceza. İplemiyorum. Onların egosu tatmin olsun umrumda değil. Her yerde var uyuz insanlar..
Eki Görüntüle 807467 ust kısımında kesenın dıbınde kanama alanı gozukuyor doktor hersey olabılır kan kuruyup yapısabılır dedı
benım anlamadıgım bu kanama alanı ıllada kanayacakmı yanı?
hıc nalamıyorum bu ıslerden
Canım bak bende ekliyorum kanama alanını. Bizimki ilişki sonrası olmuştu. Doktor 2-3 gün güzelce dinlen geçer demişti ama kanamam tam 3 gün aralıklarla sürdü. Bi ara ped bile kullandımm. Korkma.
Bebişkomun şimdiki halini de ekliyorum rahatla