evet zaten gebelik şekeri diye bişi var görümcemdede o çıktı bazı gebelerde çıkıyor bu hani 24.haftadan sonra şeker yüklemesi yapılıyor ya nedeni bunu görmek işte
evet haklısın miadında doğum genelde azaldı nedense
anneler zaten tedirgin oluyor hanfada (kendimde öyleydim) doktorda sezeryan yapalım deyince 38.haftada bile kabul ediyor çoğu anne
ben olsam bende kabul ederdim belki
neyseki benim doktorum bekledi
umarım sende ve tüm topikdaşlarımda miadında ve kolay doğumlar yapar sağlıkla kucağımıza alırız bebiklerimizi![]()
benim eşim ve kv. sezeryan istiyor. görümcem de sezeryan olmuş herhalde bu yüzden. ben doğal doğum istiyorum. doktor da sezeryancı bu arada:)
ben de eşimle geçenlerde anlaşmaya vardım. doktor planlı sezeryana yönlendirirse kesinlikle kabul etmeyeceğim. suyun bitmiş, plasenta yaşlanmış bilmemne diye korkutursa da başka bir tarafsız doktora görünmeden kesinlikle sezeryanı kabul etmemeyi düşünüyorum. ne zaman ki her sey yolunda olur, sancım gelir, suyum gelir hastaneye gideriz. şartlar elverir doğal doğum olur, şartlar elvermezse o zaman sezeryanı kabul ederim.benim için doktorun kim olduğu hiç önemli değil, gece gelmesi ya da gelmemesi de önemli değil, çünkü doktorlara güvenmiyorum.